Sziasztok!
Van nekem egy Cagiva Prima R tipusú motorom. Az a problémám, hogy mikor beindítom(szivató kell hozzá) max fordulatig kipörög, és ha leveszem a szivatót leáll a motor. Mi lehet a gond? Fontos lenne a segítség! Előre is köszönöm szépen!
Szia!
Köszönöm a javaslatot, amint időm engedi elvégzem a műveletet.
Én is arra gondoltam, vmi gumi alkatrész mehetett ki benne, mert nagyon könnyen jár a fékpedál de olaj van...
Üdv!
Hali!
Köszi a tippet, de tavaly mikor festettem az idomokat, akkor szét volt szedve a motor pöppet. Akkor megnéztem, jó állapotban voltak a betétek. Egyébként is ősszel mikor leraktam, tökéletes volt a fék...
Üdv Primasok!
Ma este jutottam odáig (idő hiány), hogy kipróbáljam a mocim szezon kezdésre.
Nagy megdöbbenésemre egyáltalán nincs hátsó fékem. Az olaj tartályban min fölött van kb 2mm-el az olaj. /Még nem tudtam utána önteni, mert az mint tudjátok idom leszerelést igényel./
Mi lehet az oka a jelenségnek? A légtelenítő csavart meglazítottam, de első "pumpálásra" lökött ki csak pár csepp olajat, aztán szinte semmit.
Várom a javaslatokat! Előre is köszi!
Hasonló módon jártam én is. Nekem víz érte az alaplapot. Töredezett volt a tekercs szigetelése befolyt a víz aztán volt szikra nincs szikra.... Trafót is meg mindent cseréltem úgy sem lett jó. Aztán 2 nap múlva mint semmi baja sem lett volna. Tekercset le szigeteltem azóta jó.
Vannak még Primához cuccaid?
Érdekelnének.