Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.
Vannak még Primához cuccaid?
Érdekelnének.
Hy!

Help meeee!
Ma mentem a mocival és megállt megnéztem mi a baja,erre a karbiról lecsúszott az olajcső.
És nem indul.Tud valaki valamit?
hidegen nyilván kell hozzá szivató.
egyébbként meg dugulás.

Ha egyszer eldugult, máskor is elfog, ha nem mosod ki a teljes üzemanyagrendszert.
Sziasztok valakinek van eladó hátsó ülése?:O Zár nem muszáj bele!
Sziasztok!
Van nekem egy Cagiva Prima R tipusú motorom. Az a problémám, hogy mikor beindítom(szivató kell hozzá) max fordulatig kipörög, és ha leveszem a szivatót leáll a motor. Mi lehet a gond? Fontos lenne a segítség! Előre is köszönöm szépen!
Dellorto 21.Minden jó amit leírtál.
Milyen karbi dellortó20? a fúvókákat jól raktad össze? nem ment be valami a szívócsont és a membráb közé? Légszűrő tiszta, Gyertyapipa rajtavan?
Lécci segítsetek!
Szét szedtem a karbit kifújtam a 3 fúvókát vagy nemtom mi az,összeraktam,és nem megy mi lehet a baj.

Előre is köszönöm
Szia!
Köszönöm a javaslatot, amint időm engedi elvégzem a műveletet.
Én is arra gondoltam, vmi gumi alkatrész mehetett ki benne, mert nagyon könnyen jár a fékpedál de olaj van...
Üdv!
Hali!
Köszi a tippet, de tavaly mikor festettem az idomokat, akkor szét volt szedve a motor pöppet. Akkor megnéztem, jó állapotban voltak a betétek. Egyébként is ősszel mikor leraktam, tökéletes volt a fék...
Szedd szét a hátsó fékmunkahengert, van benne 2 db gumikarmantyú tisztísd meg őket, aztán rakd össze, és légtelenísd ki tisztességesen!
Lehet elkoptak a féknyeregben a fékbetétek.
Üdv Primasok!
Ma este jutottam odáig (idő hiány), hogy kipróbáljam a mocim szezon kezdésre.
Nagy megdöbbenésemre egyáltalán nincs hátsó fékem. Az olaj tartályban min fölött van kb 2mm-el az olaj. /Még nem tudtam utána önteni, mert az mint tudjátok idom leszerelést igényel./
Mi lehet az oka a jelenségnek? A légtelenítő csavart meglazítottam, de első "pumpálásra" lökött ki csak pár csepp olajat, aztán szinte semmit.
Várom a javaslatokat! Előre is köszi!
Sziasztok!

Van valakinek 5lete, honnan tudnék kapni önindítóba kapható tengelyt bendix kerékkel együtt? Vagy legalább értelmes árban fogaskereket gyártatni?
Hasonló módon jártam én is. Nekem víz érte az alaplapot. Töredezett volt a tekercs szigetelése befolyt a víz aztán volt szikra nincs szikra.... Trafót is meg mindent cseréltem úgy sem lett jó. Aztán 2 nap múlva mint semmi baja sem lett volna. Tekercset le szigeteltem azóta jó.
Le lett rakva a foglaló, úgy néz ki hétvégén viszik is. Sry srácok.
Oké akkor várom majd a válaszod.
Ma 4 kor jön egy srác megnézni a motort, ha nem kell neki egybe, akkor mindenkinek eladogatom darabonként amiért jelentkezett.
Szia!

Érdekelne a cagiva prima idomszetje ,h meg van -e még és,h tudnál -e képet felrakni a szettről?
Elküldtem.
kistoth16@freemail.hu köszi elöre is köszi
Adj egy email címet. Küldök rajzot. Vagy írj emailt.
jhawk a gyujtása megvan? kompletten érdekelne szeméjesen eltudok menni érte tudnál adni a teloszámot mert 1 2 napon belül eltudok meni érte
ja nem csak elefánt gyujtás jo ha jol tudom primáé is érdekel meg super city é is