Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mond egy árat!
És bocsi még egy utolsó kérdés: dugattyút vagy csak gyűrűt honnan lehetne szerezni ha az ember fiának véletlenül 75ccm-es a mocija (D=46,5mm)? Köszi mindenkinek
És persze ha valakinek lenne egy eladó hengerfeje (robbanótér) azt is megköszönném.
Szia. Esetleg a fordulatszámmérő?
Ok. Mit adjak el neked?
Ezek közül valamit? https://picasaweb.google.com/p...
Szia. Majd segítek pénzt szerezni csak adj el egy pár dolgot nekem javascript:smile(document.frmmsg.body,'02');document.frmmsg.b
ody.focus()
Összegyűjtöm a pénzt és jelentkezem.
Üdv.
VAn egy gondom a Primámmal.
Amikor ki akarom húzatni 8-9e fordulatnál olyan hangot ad , mint ha hideg lenne vagy ilyen szabályozós hangja.
Akkor ha küldöm a 3-as váltót meg 10 eFt-ot. Akkor Te küldesz nekem egy 6-os váltót? Ha jól számolok. :-)
sajnos nekem tul sokat nem ér meg,mert nem keresik,2-3eft-ba tudom max beszámolni
Nem gondoltam semmire mond Te egy árat. Te jobban ismered a piacot.
mennyibe gondoltad?
Szia

3-as váltót nem számolsz be?

Üdv.
igen csak alkudozott,meg van még a váltó
http://www.pasztoy.hu/motor/in...

Itt találsz új gumikat!
Misi199 nem vette meg csak alkudozott?
eladó cagiva prima 6-os váltó kompletten(csoporttengelyek,fogaskerekek,váltódob,léptetővillák)

ár:12eft
szacsomotor@freemail.hu
Sziasztok!

Le kellene cserélni a motoromon a gumikat, láttam használtban is, de nem igazán éri megvenni, annyival nem olcsóbb. Amivel gondba vagyok a méretek, nem tudom milyen a gyári méret ill mi a legnagyobb ami még rámegy. Ti milyen méretet tennétek fel egy 50-es primára hátulra?
eladó cagiva freccia 125 csupasz vasváz 3eft-ért,
cagiva elefánt 125 csupasz vasváz+lengővilla 2.5eft-ért
akit érdekel hívjon a 06302692998-as számon vagy email:szacsomotor@freemail.hu
Leveszed a vízpumpának az oldalát (előtte leengeded belőle a foyladékot) és meglesed. Egy karbi állítás és egy karbi-légszűrő pucolás sem ártana neki, esetleg ha fúrva volt egy számmal nagyobb fúvóka. 14-es vagy 20-as karbi van rajta?
Köszönöm az értékes hozzászólásokat! Sokat segítettetek, fogaskerékből nekem csak a kicsi van elkopva, olyat hol lehet csináltatni? Van valakinek akár Pest környékén tapasztalata? A vízpumpát meg, hogy tudom ellenőrizni, hogy jól működik? Télen mikor mentem vele, a tartályba vize kézmelegre felmelegedett...
Típushiba, egyszerű orvosolni, hidegen nem beindított motornál beteszed sebességbe és úgy tologatod egy picit előre, hátra, aztán beindítod ráülsz húzogatod a kuplungot (max10szer behúzod) és voálá működik. Szó szerint a lamellák összetapadnak az oalj miatt és így kell megmozgatni egy picit, de ha Agip 15W50-es olajat fogsz használni ez a jelenség csak télen fog előfordúlni.
Fogaskeret nem fogsz tuni venni, csakis gyártatni. Olajból 5 deci (500ccm) esetleg egy picivel több Agip 15W50. Azt a megtorpanást én akkor tapasztaltam amikor nem volz jó a vízpumpán, nekem akkor csinálta ugyanezt a motor.
Itt találsz gumit : https://picasaweb.google.com/p...

Árat Te írsz!