Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia, az univerzálisról dobok képet, mert az lemaradt! nagyon mutatós és nekem nagyon bevált!
Remélem jól látható a képen.....

üdv.:krisz

remélem tetszik és meg tudunk egyezni!
Szia! Én tudok neked segíteni! Van 2x4 darabos index szettem eladó!
Egy universális és egy gyári szett! Mind a kettő olcsón odaadom! Ha mindkettőt viszed akkor extra kedvezmény..

tükröm is van, olyan mint amik a planeten vannak gyárilag!
E-mail: kis_kreisz@citromail.hu

üdv.:krisz
Gyeeeeerrrrrttttyyyaaaaaa NGK B10EG kell bele!
kösz a segítséget. üresen sem pörög fel 7000 től leál a gyújtás pár pillanatig és visszaindul és ismétli, bár azt sem tudom ,hogy a fordulatszámmérő kikapcsolja e a túlpörgést?/ skodámnál kikapcsol és visszaindul ha eléri a kritikus fordulatot/.most vette a fiam még nem minden világos. ma leellenőrzőm. a karbit kitakarítottam. a légszürőt is cseréltem, mert teljesen elérett. Zoli
Hali!
Nem vagyok szerelő, csak segíteni szeretnék:
-alacsonyabb fokozatokban sem pörög 7,5-nél többet?
, ha igen, akkor a karbiban lehet dugulás.
még nem kaptam választ senkitől, de agytekervényeimet mozgatva / nehéz dolgom volt / arra gondoltam , holnap le is ellenőrzöm, hogy a fordulatszám óra elállítódott és hamarabb letilt. szerintetek lehet ilyen is? Zoli
szerelőktől kérdezném. cagiva prima 50 ccm -es robogó a fordulatszám lecsökkent illetve nem pörög ki 7500 után / ez 50-60 km / ,kihagy a gyújtás- gyújtáshiba van / a karburátor oké. kipufogó oké, gyertya oké / vagy valami gyújtással kapcsolatba döglött be. addig a ford.-ig minden oké. ez egyik pillanatról a másikra jelentkezett. gyújtás állítással? vagy valami cseréjével megoldható ? kösz a választ Zoli
A plexiért mennyit kérnél?, Fontos lenne.
keresek tükröket és index lámpákat a motoromhoz.
Szia érdekelne van-e komplett super cityhez 50cc blokkod és mennyiért adod
Sziasztok!
Most vettem egy 50-es primá-t.
kedves kis motor és aránylag még egyben is van.
Üdv.: Gabesz
Hello engem érdekelnek az idomok ha meg vannak még? várom válaszodat köszi!
Sziasztok van valakinek esetleg Prima első lámpa és indexek eladók, az enyém 1994-es évjáratú!
Szed szét az indítómotort, van benne 2 kis fogaskerék, azok elkoptak, vagy jó esetben csak kiugrott a nagyobbik a helyéről.
Sziasztok,

A motorom egyre furcsább hangokat ad ki és nem tudom mit kellene csinálni vele. Amikor önindítozók felpörög az indítómotor, de nem történik semmi, persze néha van úgy, hogy elkapja és akkor beindul. Szerinetek mi lehet a baja? Alkatrészcsere esetén van valakinek eladó alaktrészei hozzá?

Köszi,

Dani
Az önindító érdekelne, mit kérsz érte kompletten?
Szervusztok,

van pár eladó Prima idomom, ülés, meg egy hátsólámpa.
Idomok darabonként 5000Ft.
Hátsólámpa: 5000Ft.
Ülés: 3000Ft.
Budapesten vannak.

Tel: 20 2927360

Üdv: István
Engem az indítómotorból érdekelne az a 2 kis fogaskerék.
0620 925 07 41
Heloo engem érdekelnének alkatrészek a motorotból! Sokminden érdekelne!
Jól beállított járgánynál igenis megáll. Nekem 20-as kabi van rajta és ha nagyon tépem akkor emgy 3-4 közé, ha normálisan akkor 2,5 liter!
4. 4.5 az sok! Nekem legalább is igen. Az meg hogy 3ba megáll egy 18as dellorto-val azt kétleném! De azért köszi! Majd még gondolkodok hogy legyen.
Minek? Ha én húzom neki mint a vadállat akkoris csak 4-4.5 litert eszik, ha normálisan váltogatsz 3-mal lazán elmész.
És van esetleg olyanra lehetőség, hogy a karbit kisebbre cserélem? A fogysztás miatt(kurva benzinára)