Gumikarmantyúsnál, minden nagyobb városban vannak ilyen szakemberek pl: Miskolc, Nyíregyháza srb. Nem csak fékhez hanem különféle munkahengerekhez is készítenek ilyet.
A munkahengeren van 2 db gumigyűrű, azokat kell kicserélni, csináltas újat, kb 1000Ft darabja! Nekem ugyanez volt a jelenség és ennyi megoldotta a problémát.
Hát remélem hogy jó lesz mert szerezni egy új fékmunka hengert vagy használtat venni nem könnyű ha az nem jó, de remélem az új betétek megoldják problémámat!
Az új betétnél vigyáz, hogy ha folyik az olaj, akkor ne legyen nagyon olajos. Elvileg azért mert a betét elkopik még a dugattyúnak nem szabadna annyira kijönnie, hogy az olaj kifolyjon. De remélem neked lesz igazad, mert akkor hamar megoldódik a problémád.
szia. véleményem: nézd meg a gyertyát ha megáll , ha benzines gyújtás hiba, ha száraz üzemanyaghiba. De: szerintem a karburátort takarítsd ki. üzemanyagot nem kap.Zoli
Segítség kellene.Van egy Primám.
Normálisan beindul,megyek vele 50 m-t és leáll.1 percig nem indul be,aztán elsőre beindul,és ugyan ez történik,kérem segítsetek.
IVADEK -nak megyek egy sörrel. a gyertya bevált . 10000 -ig felmegy vele a fordulat. kösz a segítséget. 8-as volt benne , de közben próbáltuk másik új gyertyával de avval sem ment. Így ok..Zoli
Benzint kap,mert megnéztem.A gyertyát kiégettem holnap v vmikor megnézema karbit.
Köszönöm szépen.
Normálisan beindul,megyek vele 50 m-t és leáll.1 percig nem indul be,aztán elsőre beindul,és ugyan ez történik,kérem segítsetek.
szacsomotor@freemail.hu
szacsomotor@freemail.hu
Üdv Zsolt67
Remélem jól látható a képen.....
üdv.:krisz
remélem tetszik és meg tudunk egyezni!