Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gumikarmantyúsnál, minden nagyobb városban vannak ilyen szakemberek pl: Miskolc, Nyíregyháza srb. Nem csak fékhez hanem különféle munkahengerekhez is készítenek ilyet.
Nyíregyháza
hello köszönöm azt is kicserélem még, de olyan gumigyűrűt hol lehet csináltatni?:O
A munkahengeren van 2 db gumigyűrű, azokat kell kicserélni, csináltas újat, kb 1000Ft darabja! Nekem ugyanez volt a jelenség és ennyi megoldotta a problémát.
minden meg van?
tengejel fogaskerekel paletaval minden ? hova valosi vagy?
Nekem van, de hogyan fizeted ki?
szisztok egy bazira nagy segitseg kene nekem vizpompat keresek primahoz es nem lelek ! vlk tudna segitni
Hát remélem hogy jó lesz mert szerezni egy új fékmunka hengert vagy használtat venni nem könnyű ha az nem jó, de remélem az új betétek megoldják problémámat!
Az új betétnél vigyáz, hogy ha folyik az olaj, akkor ne legyen nagyon olajos. Elvileg azért mert a betét elkopik még a dugattyúnak nem szabadna annyira kijönnie, hogy az olaj kifolyjon. De remélem neked lesz igazad, mert akkor hamar megoldódik a problémád.
Ma szétszedtük a fék nyerget és el voltak kopva bent a a fékbetétek azt kicserélem és meg látjuk hogy jó lesz e!
O-gyűrű!? A dugattyú körüli mehetett tönkre a piszok megtudja enni. Vagy csak egyszerűen elöregedett.
Hellosztok! Nekem a Primámon nem fog hátsó fék, és kifolyt belőle az olaj, mi lehet vele gond?
Karbival lehet vmi,mert sportlégszűrő van rajta annak semmi baja.
Karbi és légszűrő pucolás kell neki.
Hello.
Benzint kap,mert megnéztem.A gyertyát kiégettem holnap v vmikor megnézema karbit.
Köszönöm szépen.
szia. véleményem: nézd meg a gyertyát ha megáll , ha benzines gyújtás hiba, ha száraz üzemanyaghiba. De: szerintem a karburátort takarítsd ki. üzemanyagot nem kap.Zoli
Segítség kellene.Van egy Primám.
Normálisan beindul,megyek vele 50 m-t és leáll.1 percig nem indul be,aztán elsőre beindul,és ugyan ez történik,kérem segítsetek.
a koplett váltó(2db csoport-tengely+fogaskerekek+léptetővillák+váltódob) 15eft
szacsomotor@freemail.hu
Nincsmit Azért 10-es mert ez elég magas hőértékű, így a nyári melegben sem fog rosszalkodni.
Ára? Képek?
ha valakit érdekel,van eladó 6-os váltóm(kompletten)
szacsomotor@freemail.hu
IVADEK -nak megyek egy sörrel. a gyertya bevált . 10000 -ig felmegy vele a fordulat. kösz a segítséget. 8-as volt benne , de közben próbáltuk másik új gyertyával de avval sem ment. Így ok..Zoli
Heló István Érdekelnek az idomok és a hátsó ülés.
Üdv Zsolt67
szia, az univerzálisról dobok képet, mert az lemaradt! nagyon mutatós és nekem nagyon bevált!
Remélem jól látható a képen.....

üdv.:krisz

remélem tetszik és meg tudunk egyezni!