Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bejáratás alatt 160? nem foja sokáig bírni ha így húzod neki
enyém meg nemtom,de 160at mente mvele,de még bejáratós..de ment volna még nagyon,még cak 9et forgott...alig húztam neki
ennek ellenére az enyém 170-et megy
én olvastam egy 93as mocis újságba,h a mito 27le,és 147et megy..
nem én az biztos... ma 4 métert ment csak a drága, de azt is tolásban
Valakinek láttam a lucky-s mitoját ma reggel a 11. kerben a sasadi úton..... ki volt az ???
Elvállaltam magamnak hétvégére egy melót. Meg kell csinálni a haver Cagiva Prima-ját. Megmértem a mociját, hát hú-hú...
Kompressziót szoktatok mérni ilyen mociknál? Én mértem...
Lehet hogy igazatok van,én hosszas kutatás után tudtam meg ezt az adatot.Ja és nem egy freccia taulaj monta ezt.
Köszönöm
Elephantot vezettem, nem rosz, de vissza van egy picit fojtva nem?
Mint az új Elefántban. Az pedig ugyanaz a blokk, mint ami a Supercityben is van.
Az én Elefántomban egy régebbi blokk van, ez még 9000/min-ig sem forog el.

De a Cagiva amúgy is mindenképp rulez, mert Cagiva.
MItoban ugyanaz a blokk van mint az elefant-ban, úgytudom! :) Szal Cagiva rulz :)
A 7sebes Freccia 27 lovas. A 6sebes 33 ló. Itt a pont.

És ne istenítsük annyira azt a Mitot kérem, mert lázadok ám!
freeccia gyengébb mint a mito evo, mert kicsit más, evoba lapos dugó, könyebb főtengely...
Nézz utánna hogy a C12R hány lovas.
A fecciád sose volt 40LE. Az 27LE
Közben kiderítettem hogy 34LE.Az én frecciám 40LE.Akkor lehet hogy nemis a legjobb motor a Mito?
~30LE
Hány lóerős a Mito?
neszojjábe :)) csak a kép kedvéért gyorsan ráraktam,,, félig :D Mert motorteret meg le lett mostva az egész. piszkos volt már szegény :) Ma délutűn rárakom rendesen az idomokat, polír, azt csáá, mehet eladásra :)

Utasülés meg őőő izé, majd behuzatom, Tegnap este nemvolt semmi baja a csajnak, hogy olyan :DDD
csak nehogy a fejedet verd a falba e mondat utan :DD
hát dadis a jobb oldali mito, szegény kicsit cafat állapotban van kívűlről :)
a másikon az utasülést meg talán érdemes lenne bevonatni bőrrel, szebb lenne
cagiva rulz:) többségben az erő:)
mito a legjobb!!! a többi 125ös speed elbújhat mögötte