Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A héten minden nap voltam egy találkozón..... Szét fagytam....
:-)))))))))))))))))) hülék:-))))
Tegnap próbálkoztam az elsőkeréken megállással (stopi vagy hogy írják) :-)))
Háát megemelkedett hátsókerék, de azért még ma gyakorolnom kell:-)))
Majd meglássssuk......
igazából azt fényképezték, csak bejött Dadis a képbe....
Azért a háttérben a malacorrú Passat nagyon ott van...
akkor lazultál volna a legjobban ha pont szembe kanyarodik veled vmi szőke női tanulóvezető
10 fok, pályagumi, slick :)))

bekaphatod :P :)
photoshop csodakra kepes :D
Mai lazázás parkolóban :D
akkor mákja volt
monnyuk ha besült a cucc,akkor nem annyira,de legalább egybe maratt
akkor ot a gumi kissé megkopott gondolom..
hú én is pár nap alatt oan slick gumit cináltam a hátsó gumiból
a gát televan ien szép csíkokkal
nem esett le csak nyomott "pár" méter féknyomot :D
nagyot esett?hogy van a srác?
szarvas ez jó hely,itt még akkoris süt a nap,amikor felhős időt mondanak
hú,haverék nagyon durván nyomták az árba a mocit..szinyókkal,mintenki ful víz,full sár,mentek a gecinagy vízbe,haver 1× elmerült,a block tele vízzel...beázott a gyújtás minden 1percig ált a vzbe,kihúzták nagynahaezen,fejreálíltották,a henger köpte a vizet,aaztán beindult,és ment tovább a nyírás,nagyon durva volt,csak ittohnfeejtettem a fényképezőt de holnap is megyünk,maj fényképezek..elég durva
Agresszív motorfék?
150-nél kanyarban megállt a hátsó kerék :D azaz megsült a dugó...
ez a defekt most nagyon sújt,vmeik nap szeki,tengap anyámék kocsival,meg dadis..
az mit takar,h megakasztotta?
jah, szerencsém volt, utána kaptam egy defektet, meg haver megakasztotta a mitoját. Amúgy tökjó volt az a nap!
Csáo srácok!Képzeljétek ma végre beindítottam a Mitot.. Csak pöcc röff ...
nah emberek, dellorto phbg19es karbiról mondjátok már el nekem plz h h műxik a szivató,mert nem pillangós:S
szenrencséd volt Dadis, gondolom nem sokon múlt. nekem hála istennek ilyen még nem volt csak annyi hogy le kellett fékezni, kapott az autós egy kis szabályzást kis mutogatás aztán ott hagytam
örülj neki hogy nem 4 kopasz kigyurt állat patant ki a kocsiból...........lehet hogy nem csak a kezed fájna
Tegnap sikerült elcsapnom egy kocsit, teljesen szabályosan mentem és egyszer csak kikanyarodott elém.. én egyből fék húztam fálre, de a kormánycsutkával és a kezemmel elkaptam a tükröt :( De szerencsére megúsztam annyival, hogy kicsit fájt utána a kezem, a Kocsiról meg letört a tükör..(egy audi volt, indexes tükörrel) kajak letőrt :D

Motornak semmi baja hálistennek.. meg nekemse. Utána kiszált a faszi a kocsiból és nem győzödt bocsánatot kérni :DDD
ja én vagyok az
ha hallasz vkit akinek kéne jussak má eszedbe
köszi
Persze, csak ésszel, bár majdnem leért néhol a térdem..
csak vigyázz én a gpz-t pilanatok alatt kersztbe raktam sima uton 30 nál, pedig csak egy csepp viz volt az uton.