Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nehogy elfoggyon
ez teccik
Felraktam ma mitora a pályagumit, mert füreden letakarították az utakat, és kicsit kimentünk állatkodni, iszonyat ez a gumi, olyan simán lehet vele elsőkerekezni, élvezem, de nagyon :) de holnap visszarakom, nehogy elfoggyon,, megmarad pályázni :)
Hali,,
Triálozom, és ismerek arra felétek mindenkit :) Asszem a Tomi mondta, hogy ott maikón vagy egy gyerek, hogy ugyanolyan motorja van mint nekem, akkor te vagy az :)

Nemnagyon tudok..
ne lustuljatok!! mi ez a punnyadás? eddig nem volt jellemző
hály Dadis
triálozol?
nme tudsz véletlen vki aki most akar venni egy bringát? (nem adom drágán)
Hi Mindenki!

Irigykedve olvasom a motoros beszámolókat! Nálam a motorozást az idő még csakcsak lehetővé tenné, de még mindig nincs összerakva teljesen a mocc (az új láncszett azért már fennt van). Szóval még 1-2 hetet várnom kell. Egy hét múlva úgyis itt a Kresz vizsgám. 1 hónap múlva pedig már teljesen legálisan közlekedhetek.

Szia Romet!

Élsz? Küldtem neked mailt, de még nem válaszoltál!

Mindenkinek türelem, már nincs messze a jó idő! (a szomszéd nyanya sopánkodott, hogy fáj a lába, biztos jön az enyhülés.....)
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
polo
egyértelmű,hogy safee körzetébe kialakult 1 mini jégkorszak,és az a hő,ami ott lenne,az így szétoszlik nekünk az ország többi részére,és mi így vígan mocizunk
nem akarlak cukolni de nálunk is faja idő volt. tettem is bele vagy 80-at
Eléééég voooolttt!!!!!!!!!
Csá!
Én ma esztergomban voltam egyet gurulni, vagy is járatni (150km) jól meg is fagytam, még a fogaim is fájank....
Szevvasztok
mondom nálaltok jégkorszak van..mindenhol 8fok,nállatok meg hó
Nálunk kemény 8 fok volt, már lehetett volna motorozni:)
mi a fasz???hóóóóóóóóóóóóóóóóóó??????
a gecibe má,it se volt napsütés,de oan 7-8 fok azé volt,holnap is ottkörül lesz,mek is mocizni
Nekem eddig csak balra sikerült! Terepgumival, elég extrém volt...

Hogy beszámoljak a mai eseményekről: ma reggel elindultam a suliba, esett a hó. Aztán hazajöttem, esett a hó. És délután szépen felolvadt. Ennyi...
Akkorát motoroztunk ma is vazzeeee,, sikerült balra is leraknom a térdemet,, javulok :D
na jó csak vicc volt
de amúgy még téleg nem jön a tavasz,max8-10 fokot mondanak,meg jövőhét elején még lehűvést is
faszom geci télbe!!!!!
YES. Bátyám 5 évi részletre vette a Banditot, és most, 1 év után cserélte le egy 1.4-es GSX-re.

A már kifizetett összeg volt a beugró a GSX-be: Bandit kezdőrészlete + az 1 év alatt már kifizetett összeg
frmpic.sportmotor.hu/p/308/11894/2

áháháháháhhhááááá
nem én 880 ért egy 525 ös ktm vagy egy 610 es husqvarnat vennék, nem 125ös motort.
de ez csak én vok

denny M elvileg igen lehet olyt hogy a tölesztés átviszed másik hitelbe, pontosan nem vok képbe de elvileg van.
"...előtte is befejezhetik. Motor vissza, és a már kiizetett összeg lesz az újba a kezdőrészlet."

Ez komoly??? Ilyet lehet hogy gyakorlatilag motorcsere?
de most komolyan adnál összevissza 880-at egy viszonylag gyenge gépért vagy vennél egy haladósabb masinát harmadannyiért?
ó bocsánat ha vki sértésnek vettte nem annak szántam. hogy ne legyen fika-vita
így jó?
geri egyetértek veled, jelenleg egy 160 as polinis rx áll a műhelyben, azaz a blokk a satupadon van már .
én csak a fikázás miatt irtam azt amit irtam.
nem azért mert nem szeretem a 2T
csak végre az egyik topikban befejezödik a fikázás erre vki itt is elkezdi??