Értem. És arra nem gondol senki, hogy az emberkék kezdőmotornak vették, és nem a száguldozás a cél? Egyszerűen szeretnéne egy kicsit beletanulni a dolgokba, egy takarékos motorral, aztán egy év múlve beszámíttatják egy másikba, nagyobba.
lehet ki tudja. de mind1
én is inkább leszek kétüteműszagú de nem bírnám ki h ne tudjak menni a motorral ha már kiadok érte egy csomó lóvét. főleg újjal
én inkább büdös 2t szagú legyek,és végigélvezkedem azt a 2szeres 3szoros fogyasztásom!
Mondogathatjuk hogy cbr így,cbr úgy,de rohadtul nem egy kategória a mitoval!én ültem rajta,és őszintén szólva marhamód nemfogott meg,és még finoman fogalmaztam.
jaa,és egy tizenéves sportmotorosnak a 2t füst legyen a parfűmje.
csak lehet hogy míg te megálsz tankolni akkor meg ők menek el.
meg figyeled mikor gyullad ki az olajlámpa , meg megálsz és érezni rajtad a 2T keverék olajszagot, míg rajtuk esetleg a parfümöt érzed.
szerintetek mit tud a cbr 125? két ismerősöm most vett. még új és bejáratós. 4 ütemű. én el se merem kérni ha bejáratták mert lehet h ki is nyírom
de majd ha be lesz járatva kihívom őket gyorsulni és akkor odaverem mind a 2-t mint atom
már alig várom...
Én ma motoros talin voltam, Velencére mentünk Pestről kb 60an, iszonyú jó volt, monnyuk bejáratom épp a gépet így kicsit uncsi:-))))
Na csá, ítt is jó idő volt.-))))))
uhh az gáz
és hol kaptál defektet??
amúgy láttalak,h mész a nagymotor után szentandrás fele,a hídnál ott álltam épp,voltam benzinér,de nem vettél észre..
nyomattam én is ma a mocit..
Azt nem kell végig fizetniük, előtte is befejezhetik. Motor vissza, és a már kiizetett összeg lesz az újba a kezdőrészlet.
Mondjuk ez most lényegtelen, valszeg nem erre gondoltak a vásárláskor...
De jobb ötletem nincs...
Ez lehetetlen?
de mitogerinek is igaza van :)
2T jobb, szebb, élettelibb, igazibb, büdösebb, többet evősebb....
én is inkább leszek kétüteműszagú de nem bírnám ki h ne tudjak menni a motorral ha már kiadok érte egy csomó lóvét. főleg újjal
Itt most kegyetlenül kicsinálnak a Mito-rajongók...
Egyébként nem ölnéd meg a cbr-t... azért ahhoz "nagy tudomány" kell
Mondogathatjuk hogy cbr így,cbr úgy,de rohadtul nem egy kategória a mitoval!én ültem rajta,és őszintén szólva marhamód nemfogott meg,és még finoman fogalmaztam.
jaa,és egy tizenéves sportmotorosnak a 2t füst legyen a parfűmje.
2T cagiva rulz...............
meg figyeled mikor gyullad ki az olajlámpa , meg megálsz és érezni rajtad a 2T keverék olajszagot, míg rajtuk esetleg a parfümöt érzed.
mondom nem merem elkérni mert még a végén kinyírnám azt a vackot
de majd ha be lesz járatva kihívom őket gyorsulni és akkor odaverem mind a 2-t mint atom
már alig várom...
Na csá, ítt is jó idő volt.-))))))
Mindenhol azt olvasom, hogy milyen jó idő volt, lehetett motorozni, itt viszont azbegész nap borult volt, 4-5 fok...
és hol kaptál defektet??
amúgy láttalak,h mész a nagymotor után szentandrás fele,a hídnál ott álltam épp,voltam benzinér,de nem vettél észre..
nyomattam én is ma a mocit..