Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húúh Srácok..találtam a neten egy pár mito-s videot... Peterman hány éves vagy??Hova jártál suliba??Makón??
júúúúúújj Bazsikaa
ezt a képet honnan szedted?
nagyon állat!!!
Háta használt mennyi???1998-as évjárat körül...a Ducati lámpás??Ilyesmi....
a fekete a legszebb
1.139.000 ft
NEM
asszem egy új olyan 1,2-1,3 millát kóstál
valakit érdekel ez az eladó cagiva prima 50-es?95-ös évjárat.ár megegyezés szerint
opsz, közben leesett, hogy ezt nem nekem írtad :D
még Makón nem voltam vele.... okt 23.án vettem ....mennyi egy ilyen új mito????
köszi, tied is szép!

ÁÁÁ balatonfüredi vagyok,, nemjárok makó fele :)

DEnnyM: Hát az egyik evomon nem volt plexi amit msot vettem evot azon meg van.. De a régire még mindig vadászok.. nah holnap meg lövök pár képet a másik evomról is :D
Szegény rendszám aztán még kinéz ám valahogy...
leakartad cserélni vagy tévedek??
szép a géped Dadis
így se rossz
mikor szerezted be azt a gépet?? észre vettelek volna, tuti de nem láttalak
szoktál vele Makón pörögni?
Csak télen mikor kevés a zseka :D Amúgy neeem.. Alakulgatnak már a rendszámok :) De hát így laza vazze" :)
srácok nálatok Füreden mindenki 50 es ként hajtja a Mitokat?
MIlyen plexivel? Amit füzfőn csinálnak?
dadis és mi a bajod azzal a plexivel? kellene rá fújni fényt és tök tuti lehetne
drágán, asszem 13e
Hát, akkor a makkom tuggya...

Dadis, mennyiért csinálnak újat?
Elszineződött kipuff :)
gondoltam a csináltatás előtt kalandvágyból megnézem :)
Hááát nemtom :) Fűzfőn csinálnak evora elvileg,, inkább csináltass másikat, mert ez a fulyogatás nemtom mennyire lesz jó..
Tudooom, nem azt kérdeztem hogy hol lehet venni. Hanem, hogy mennyire nézhet ki normálisan (értsd ne alja-sufnituningosan) ha lefújjuk vele a plexit. Nekem tökéletes lenne a gyári is, csakhát már karcos, fakó meg ilyen-olyan... és ha pár ezer forintból fellehetne javítani akkor miért ne. Csak a kérdés mégegyszer az, hogy valóban javítana-e, vagy csak gányabb lenne