Hello
Nekem is Frecciám van
Nekem Arrow Rendszer van rajta de ha még attól is jobbat akarsz akkor csináltass egyet
vagy járj kipufogó nélkül
milyen a frecciád? C12 ? 6-7 sebességes
Egyébként igen, kétütemű, vízhűtéses. A motorja nagyon tuti, a gumik majdnem 100%-osak. A fékek is sokat mennek még. A láncszettnek már adnék sokat, az max egy szezont megy még...
Igen, eladó a srác. Nagyobbat szeretnék...
Az enyém a régi kockalámpás, "88-as évjárat. Elöl tárcsa, hátul dob, különolajzású. (ezenbelül még nagyon sok fajta van belőle, ez már az önindítós) Van még hozzá egy + durva enduro hátsógumim is. Rendszámos, 1 hónap műszaki van rajta, igény esetén megcsináltatom rá a 2 évet.
Ő az:
szutykos is mikor szétszeded???
haverom RS 125 öse se indult el a téli állás után, annak csak annyi baja volt hogy felakadt az úszú, nem folyt le a benzin. Mielőtt szétszeded próbáld meg kopogtatni a karbit
Miii a jó büdös picsáért van újabban hogyha 2-3 hétig áll a motor akkor mégcsak hajalndóságot sem mutat a beindulásra!!???????????? Aztán ha szétszedem kitisztítom, megy mint a parancsolat... egyszerűen nem élrtem. Kurvaa ideges vagyoook!!!!!!!!!!!! Mentem volna motorozni, lett volna dolgom is és baszott beindulni!!!!!!!!!!! Komolyan mondom majdnem belerúgtam az alukoptatós csizmámmal
érdekel a mito?
ha igen küldj egy emilt (címet megtalálod ha rám kattintasz) ha nem elég ide 1 nem is