Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

davidwrc
érdekel a mito?
ha igen küldj egy emilt (címet megtalálod ha rám kattintasz) ha nem elég ide 1 nem is
Miért nem indul?
Az hogy beinduljon a gép!!!!!

jó lenne ha már itt is jó idő lenne
Olyat motoroztunk ma skacok áááááááááá rengeteg motoros jött szembe... nagyonjó idő, szikrázó napsütés, száraz út, teli tank, mikell még?
Hello
Nekem is Frecciám van
Nekem Arrow Rendszer van rajta de ha még attól is jobbat akarsz akkor csináltass egyet
vagy járj kipufogó nélkül
milyen a frecciád? C12 ? 6-7 sebességes
bazsika kellene nekem az a lámpa. úgy ahogy van adj telefonszámot vagy e-mail címet és megbeszéljük.
Hellótok.Nekem egy Freccia van és azt szeretném megtudni hogy lehet-e kezdeni valamit a hangjával?Valami jó megoldás kéne akár kipuf csere is.
165-ért hirdettem meg.
Mohácson van a gép.

Egyébként igen, kétütemű, vízhűtéses. A motorja nagyon tuti, a gumik majdnem 100%-osak. A fékek is sokat mennek még. A láncszettnek már adnék sokat, az max egy szezont megy még...
Dell "ortho PHB28 RD de ezt fejből írtam, nem biztos hogy RD a vége
2ütenű keverék olajzású mi?és vizhűtéses a motorja?
mennyi és hol van?
Igen, eladó a srác. Nagyobbat szeretnék...
Az enyém a régi kockalámpás, "88-as évjárat. Elöl tárcsa, hátul dob, különolajzású. (ezenbelül még nagyon sok fajta van belőle, ez már az önindítós) Van még hozzá egy + durva enduro hátsógumim is. Rendszámos, 1 hónap műszaki van rajta, igény esetén megcsináltatom rá a 2 évet.
Ő az:

a 125-ről!De ha van belőle több fajta akkor passz...A tied milyen?Eladó?Ez 2ütemű keverék olajzásu moci mi?
Melyik Elefantról?
Nekem az van, kockalámpás, 28 lóerő...
De melyikről kell?
DennyM a tieden milyen karbi van?
nem lehet hogy akkor az úszó akad fel??
Cagiva elephant 125ccm-is mociról tudna vki bővebb felvilágositást adni?Műszaki adatok stbstb godolok.. kösy
annyira nem szutyok, hogy mégcsak bese röffenjen... benzin meg lefolyik rendesen
szutykos is mikor szétszeded???
haverom RS 125 öse se indult el a téli állás után, annak csak annyi baja volt hogy felakadt az úszú, nem folyt le a benzin. Mielőtt szétszeded próbáld meg kopogtatni a karbit
Miii a jó büdös picsáért van újabban hogyha 2-3 hétig áll a motor akkor mégcsak hajalndóságot sem mutat a beindulásra!!???????????? Aztán ha szétszedem kitisztítom, megy mint a parancsolat... egyszerűen nem élrtem. Kurvaa ideges vagyoook!!!!!!!!!!!! Mentem volna motorozni, lett volna dolgom is és baszott beindulni!!!!!!!!!!! Komolyan mondom majdnem belerúgtam az alukoptatós csizmámmal
miert,lesz 125 kupa?
Viccvolt. :)
Dadis :) Tudod mi 2tsek szerenyek vagyunk,ne feledd :)
Még nemtom :D Valamelyik evoval :D