Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem ilyen az enyém is ha megnézed a fölső képen a fejidom is sokal magasabb az enyém meg sportosab pont mint az alsó képen.kösz a fáradozást.
Na ennek csúnya nagy a sárvédője...
Íme, ez a C12R, kisebb sárvédővel:

Ez asszem a C12.
Keresek képet C12R-ről, mindjárt felteszem, kiderítjük.
kicsit lentebb meg talállod a motorom szerinted ez melyik(kék-sárga)
A C12-n sokkal nagyobb az első sárvédő, majdnem a kerék felét eltakarja.
Meg még valami, csak most nemtom...
Hellótok.
Mi különbség C12 és a C12r között?
Te is tehetnél föl pár képet a motorodról.
Itt van még pár kép az idomokról
Sajnos elég kis kép telefonnal készült
Helló
Tehetnél fel róla képet
e-mail-be nem tudok küldeni, MSN nincs ha van ötleted írj
Helló.Nekem C12 van 6 sebességes.Gyönyörű szép gyöngyházkék metál.Esetleg nem tudnád elküldeni hogy milyen hangja van?
mitho
nem érdekel csak kíváncsi voltam
Értjük mi, hogy mirőlbeszélsz, csak szerencsére nincsenek szerintem sokan az olyan véleménnyel élő motorosok, mint a haverod....
Ha meg ilyen akkor mennyen a csopperes haverjaival.....
Majd megunja.-)))) Na mind1, ilyeneket hagyni kell
nem hülyeségként!! így gondolja ez az ami elszomorít
de mind1 haggyuk
JAJ, vaze!

Teljesen egyértelmű, hogy a chopperes faszi ezt az egészet csak hülyeségként mondta a sportmotoros haverjának, és ennyi az egész.
értem én hogy vki átül chopperról mitora(megtudom érteni ) de szentem nincs és nem is szabad hogy ilyen ellentét legyen sport és chopper között, hogy ő barátom (úgy néz ki hogy csak volt) és ő azért mert nekem sportom van neki meg chopperja leszarja az egész barátságot. hát akkor mi van ha nem is havarok meg verik a sportmotorost??!
értitek miről karattyolok nem???
hy mitho...én odaadnám neked csak az a baj, hogy nekem csak a búra van +....az ajzat kellett nekem is...de ha kell adok egy e-mail címet akitől beszerezheted..ez egy debreceni srác és van egy csomó alkatrésze (Nem csak mitohoz) ...én is tőlle rendeltem a cuccokat amikor összetörte az öcsém...vmotor@freemail.hu...ha gondolod kérdezd +. HÖhö itt a mocim....teccetős????
Csopperes-rugdosási versenyt azt mondja
LOL DennyM ez tetszett, még nevettem is:-)
Mi is így szoktuk.-)))))
Hát ez szerintem hüleség, ezt nem mondhatta komolyan....
Nekem is csopperem volt és most meg Mitom van:-))))
És nem hinné, hogy ez egyedi eset! (mármint, hogy csopperes vált sportra)
hétvégenként ha nem esik az eső, akkor haverokkal szoktunk tartani csoperres-rugdosási versenyt, de annyira nem vészes. hazafele mindig köszönünk nekik, mielőtt lelökjük őket a motorról....

ma nagyon érdekes dologba botlottam bele. el mentem egyik havaromhoz(chopperje van) és dumáltunk meg minden, és feljött a szó találkozókról meg hogy vannak olyan találkozók ahova sportmorosokat nem engedikbe (itt egy kicsit leesett az állam), mer azok állatok nem motor kímélik a motor stb stb.. Én ezen nagyon meg lepődtem!!
azt mondta hogy ha ő rendezne vkivel találkozót akkor nem hogy sportmotorosokat, még minket(régi bandáját) se engedne be. Ez csak velem fordult elő vagy ti is tapasztaltatok olyat hogy aki chopperes az utálja sportomotort és esetleg viszont???
ha ez így van akkor gáz, mer akkor nincs értelme itt köszöngetni egymásnak az utakon.
SAJNOS!!!
szal megesett már vkivel hasonló???
hát igen,ez kemény volt,már úgyelborult az agyam menet közben,hogy az tragédia..így visszagondolva volt pár necc dolog,de iszonyatjókör volt:D:D:D:D:D:D
hogy őszinte legyek fogalmam sincs miért nem indul.. kicsit szeszélyes a kedves. nemtudom, de szeretnék rájönni mert akkor talán tudnám orvosolni