szép
már csak az enyém hiányozna oda a másik szélre :)
Dadis: fekete plexit Fűzfőn csináltattad??
Ja meg vkinek nincs tapasztalata sötétítős festékről? A mostani plexim már nem túl szép és gondoltam arra is hogy meglehetne próbálni, márha normális felületet ad a festék. Fehordani talán feltudjuk egyenletesen. Nos vki dolgozott már ilyenel?
hály Bazsikaa
találkozóra mehetünk de én még nem tudok róla semmit. mikor lesz??
egyik motoros havarom fest és heggeszt idomot jól dolgozik, Makón akit tudok szerelőt ő robogókat szerel, én a motoromat Szegedre a boxutcába vittem ők jól és nem rossz áron szerelnek.
Milyen géped van? hova valósi vagy?
ez az én gépem:
hy peterman!!
Makói vagy???Na az jó.. nincs kedved eljönni Magyarcsanádra mocis talkra?Milyen mocid van?Jaja nekem is elegem van a kurva jégkorszakból!!
Sziasztooooook!
Ma elhoztam végre itthon van a motor, 70.000 Ft lett végül, elég jó ár....
Holnap kezdődhet a bejáratás végre......
Amúgy itt Pesten ma esett elég sokat, de nem maradt meg szinte semmi, csak kicsit vizesek az utak, remélem holnap meg holnap után száraz lex, mert szerdán motoros tali.......
Na majd gyüvökkkk Csá
Nekem is volt az apám Rs-ével egy ilyen próblémám hogy nem akart indulni mert régen volt beindítva és azt mondta a szerelő hogy fogjan be a légszűrőt és úgy önindítózzak egy kicsit és akkor majd elkapja és adig adig tekerte majd berőffent nem sokára és azóta is jól induln
és ha csak adig kell befogni amíg nem akarja elkapni utánna elveszed a kezed és akkor még egy kicsi szivató és nálam be is indult próbáljátok meg. Csak nem szabad túl sokáig befogni a légszűrőt!
Ne aggódj az enyém is szokott makacs lenni. De nekem a benzinel van valami... Ha leszeded a karbi alját akkor sem indul??? Enyémet is orvosolni kellene mert már nem volt beindítva vagy 2hónapja. Egyébként nem is nagyon fáj a fejem miatta merrt úgysem tudnék menni motorozni. Nálunk szakad a hó ma is. Március közepe van???!!! Lehetséges, hogy az interwheel-re is kocsival kell majd menni. Mert elég gyászosnak tűnik a helyzet.
Biztos vagy benne, hogy ez a piros a képen C9-es? Mert én már nemtom... Akár C10-es is lehet... nem?
Szerintem a kék-sárga gép C12-es. Amit én tettem be piros-fehéret, az a C12R.
Azt tudom, hogy a 12-eseknek az oldalsó nagy légbeömlője előtt van 4 pici légcsatorna. És hogy a plexije fent a burkolat felett egy picit meg van hajlítva felfelé.
De hogy egy kicsit bonyolítsam: Frecciaból volt C9, C10, C10R, C12, C12R
Ez a képen C9-es
nekem C12R: 7sebességes, Arrow kipuf. rendszer, Brembo fékrendszer, Brembo felni (3küllős mint a Mitonak) Mazrocchi (biztos rosszul írtam le ) Dell"Orto 28-as karbi stb. szerintem ezek a különbségek, de ez csak tipp
írd le neked mi van rajta
Sajnos nincs digit. fényképezőm így nincs róla képem csak még a régi szinével
már csak az enyém hiányozna oda a másik szélre :)
Dadis: fekete plexit Fűzfőn csináltattad??
Ja meg vkinek nincs tapasztalata sötétítős festékről? A mostani plexim már nem túl szép és gondoltam arra is hogy meglehetne próbálni, márha normális felületet ad a festék. Fehordani talán feltudjuk egyenletesen. Nos vki dolgozott már ilyenel?
MA kiruccant ma a füredi evo-s csapat :)) Jót mentünk, csak nincs túl meleg. De már alakul.
majd mi szervezzük Magyarcsanádon igy valahogy tavasszal...amúgy Magyarcsanádi vok.hogy milyen gépem van...Mito 1.Kössz az infot...
találkozóra mehetünk de én még nem tudok róla semmit. mikor lesz??
egyik motoros havarom fest és heggeszt idomot jól dolgozik, Makón akit tudok szerelőt ő robogókat szerel, én a motoromat Szegedre a boxutcába vittem ők jól és nem rossz áron szerelnek.
Milyen géped van? hova valósi vagy?
ez az én gépem:
Van itt valakinek tapasztalata a Super City 50 ill. 125-tel kapcsolatban? Műszaki adatok érdekelnének elsősorban, meg persze egyéb tapasztalatok is.
Makói vagy???Na az jó.. nincs kedved eljönni Magyarcsanádra mocis talkra?Milyen mocid van?Jaja nekem is elegem van a kurva jégkorszakból!!
Ma elhoztam végre itthon van a motor, 70.000 Ft lett végül, elég jó ár....
Holnap kezdődhet a bejáratás végre......
Amúgy itt Pesten ma esett elég sokat, de nem maradt meg szinte semmi, csak kicsit vizesek az utak, remélem holnap meg holnap után száraz lex, mert szerdán motoros tali.......
Na majd gyüvökkkk Csá
(elvileg tavasz van)
ja és láttam egy robogóst aki itt ment el előttünk csak sajna nem tudtam lefényképezni
Tudna valaki segíteni? Köszi!
Nekem is volt az apám Rs-ével egy ilyen próblémám hogy nem akart indulni mert régen volt beindítva és azt mondta a szerelő hogy fogjan be a légszűrőt és úgy önindítózzak egy kicsit és akkor majd elkapja és adig adig tekerte majd berőffent nem sokára és azóta is jól induln
és ha csak adig kell befogni amíg nem akarja elkapni utánna elveszed a kezed és akkor még egy kicsi szivató és nálam be is indult próbáljátok meg. Csak nem szabad túl sokáig befogni a légszűrőt!
fel kelek azt látom hogy szakad a hó
Szerintem a kék-sárga gép C12-es. Amit én tettem be piros-fehéret, az a C12R.
Azt tudom, hogy a 12-eseknek az oldalsó nagy légbeömlője előtt van 4 pici légcsatorna. És hogy a plexije fent a burkolat felett egy picit meg van hajlítva felfelé.
De hogy egy kicsit bonyolítsam: Frecciaból volt C9, C10, C10R, C12, C12R
nekem C12R: 7sebességes, Arrow kipuf. rendszer, Brembo fékrendszer, Brembo felni (3küllős mint a Mitonak) Mazrocchi (biztos rosszul írtam le ) Dell"Orto 28-as karbi stb. szerintem ezek a különbségek, de ez csak tipp
írd le neked mi van rajta
Sajnos nincs digit. fényképezőm így nincs róla képem csak még a régi szinével