Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tutod egy linket ahol van service manual 2007-2008 tónyóhoz. magyarul vagy angolul.

múltkor már megvolt de a telón nem fasza keresni és amíg bent vagyok olvasnám
De legalább nem mennek ki eléd! Akkor nálunk még a macska is ugatni fog a beszarástól?
Annyira nem ha jol van beallitva max nagy fordulatszamrol ha sokat visszaengedsz
Gondolom durrog is faszán ;-)

csokoznak a puhatestűek (gyalogosok)
En meg pesten is kozrllenseg voltam a ket mivv-el, bekapcsoltam a kocsik riasztojat stb
A falu közellensége leszek.

z-vel is megállt az élet ha mentem. ennek parasztabb a hagja.
mennék már vele
Teljesen normalis reakcio, az utcan a kismamak a babakocsival fedezekbe vonulnak, az oregasszonyok lengetik a botjukat utanad, az oregek felallnak a kocsmaban hogy mi ez mikor a kornyeken kruzolsz
Anyám meghallotta a gépet....

te nem vagy normális.... blablabla
Dede pont olyan vagy az mz meg egy kicsit jobb is
Nem olyan mint az mz?
Ez ilyen, finom lábmozdulatok kellenek hozzá, de ha ráérzel, beveszi mindenhonnan. Nem a kuplungfolyadék hibája, meg az kilégteleníti magát. De néha én is kinlódok vele, szetintem mindenki, főleg ha városban nagyon megmelegszik az olaj.
ez így működik ennél ez a normális kettőből is bemegy simán csak egy finom lábmozdulat kell
Már én is megszoktam, de jó lenne ha úgy működne ahogy annak kellene.
nem
ez csak megszokás kérdése szerintem én már csukott szemmel jobb lábbal is bármikor betoltam N-be
amúgy ami még segíthet egy kuplung légtelenítés és olaj csere
Mit lehet csinálni hogy az ürest simán bevegye?
Főleg ha fentről váltok lefelé akkor nem akarja bevenni. Le kell valtanom 1ig és onnan tudom berakni üresbe.
Azt vettem észre hogy az agip olajjal meg pontatlanabb volt a váltás mint a motulal. Friss motul olajjal olyan jól pattanosan tudtam váltani de az üres ekkor sem volt tökéletes.
Egy kicsit bosszantó hogy pl a lámpánál mindig le 1-be és onnan fel üresbe. Valami ötlet?
jo dragan mersz mindent
hat lefele nem annyira szereti kuplung nelkul felfele viszont kb alap hogy csal dobalod fel
A komplett ülés púp az nem eladó?
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=5183&session_id=zAUrc
Kj9abo10979
talán ez a link már jó is
http://www.motorozz.hu/main.pl
itt lehet regizni a túrára
ha ráérzel a ízére nagyon a kuplung se szügséges hála a csúszókuplungnak
Néha jobban vette nekem/gyorsabban/ kuplung nélkül felfelé...néha lefelé is
Sokat jelent az a kis tecnikai csoda
Ha érdekel vkit, van egy eladó piros első sárvédőm 20eFt, fekete üléspúp (csak fedél) 15eFt és egy pár gyári dob 40eFt.
persze mert szar olasz es soha ne vegyel ilyet de igazabol meg egyik sem ment soha ilyrnnel de sejti hogy kurva jo
lesznek meg ilyem felfedezesek