Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt a két fékpofás bizniszt nem értem.... mindazon álltal, hogy fékpofa a dobfékben van. .... de a képen a saját fékje van, a 2OO6osoknak kicsit más a külseje, de maga a szerkezet ugyan az, dugattyúnként egy betét. Illetve ennek máshogy néz ki még a betét rögzítője, annyi. De ha azt láttad, ami a képen is van, akkor jó, mert az a gyári. ... a többi elszomorító. Azért pattogott a hátsó sárvédőről a festék, mert az gyárilag nincs fújva. Gondolom lefújatta valami szakemberrel. :) Az, hogy ganés, az egy dolog, az enyém is az volt mikor vettem, de a többi rész rendben volt, láttam a gané alatt a szépséget. Ráment egy komplett napom, meg vagy 5 liter vegyszer, de szép lett. Viszont a többi, amit írtál, az gáz..... főleg az olaj viszkozitása, amit írtál.
Hol van egyébként?
hétfőn megyek érte.
Attól elmehetsz, de csak pénzkidobás
Ezt egyébként el akartam menni megnézni de akkor felesleges. THX az infot!
Nekem 338km nem megyek rá, nem érek rá megnézni.
Rámész? mert akkor én nem.

tőlem 230km :-(
EZ új hirdetés, jónak tűnik!
Ja és nem hát.

780ért árulom a cbr-t amivel elcsúsztak (10km/h-val) de 100x különb.

ilyenért pénzt nem adok.
Amikor sétáltunk ki akkor mondta a csávó, hogy lehet lefújja a sárvédőt mert illúzióromboló. Aztán azzal váltunk el, hogy van még más baj is
szegény motornak igénytelen gazdája van.

Csávó még kérdezte, hogy de miért nem tetszik. Jó kis motor ez. Figyeld a hangját :-)
Akkor gondolom pénzt se ígértél érte...
Srácok itt a tavasz hétvégén. Nincs kedve valakinek kedve gurulni egyet?
Na srácok megnéztem végre élőben egy tónyót.
ezt

Hát kurvára elment a kedvem.
Csávó hirdeti a szeme fényét...

Holt dzsuva a motor ami sok mindent elárul.
Mindene tiszta karc, hátsó sárvédőről keményen pattogzik le a festék, hátsó indexburák töröttek mert túlhúzták a csavarokat, fékpedál betonvasból volt hegesztve, 1x eldőlt, de a bukógomba megfogta. Viszont a bukógomba eltörte a vázat, amit ocsmányul hegesztettek meg. ahogy melegedett a hűtőnél elkezdett folyni a víz, zsír új aksi de amikor odaértünk épp a töltőről vette le...
lámpában égő összetört és az összes darabja ott maradt. Az össze kábel agyon volt szigetelőzve. A menetjelzőfények nem voltak bekötve (de a fénye kurva jó állítólag ) vagyis a kábelei el voltak darabolva. Tank alól még hosszabbító vezeték is kandikált ki.

Szervizkönyv és a maga által vezetett szerviznapló persze nem volt meg. Azt mondta, hogy a márkaszerviz Castrol olajat rakott bele amit otthon ő mindig leengedett és 5w60as olajat rakott bele...

Mondom neki ezen a régebbi 2 fékpofás féknyereg. Ő azt nem tudja még sose cserélt fékbetétet (41ezer km van a motorban és első gazdás...)

Az ülés valami szar anyaggal volt áthúzva (remélem nem gyári volt )
A motor fehér részei rendesen be voltak sárgulva. Mint a függöny a nikotintól a kocsmában.

Viszont jó hangja volt. Csávó erre próbált apellálni. Rángatta gázt, hogy király mi

Ennyi hibát láttam 5 perc alatt. Legszívesebben elkértem volna az útiköltséget.
jól hangzik de mondom küldj róla képeket vagy linket vagy valamit
Meg van, bár a múltkori "jóidőnél" visszatettem, úgyhogy a tisztítás óta van benne kemény 20km
Látom már hogy a tiéd a képesmotoros hírdetés.
Szia! Megvan még?
nem 1 körül leteszem ithon!ez 990-es és kevés km... -rossz vétel ha összejön te vagy az 1-ső.....de elviszik mint cukrot
az annyira nem buli 2006-os itthon 1,5 iranyaron tehat 1,4 max :D annak semmi baja sot rakas extra dobozok akra dobok stb

ez meg 1,1 meg vagy 100e a papirozas vagy tobb + szallitas + javitas
mármint "baráti"áron neked + reg+ forg hely
van az is.......de most tolták fel licitre van még 9 nap...asszem arad bár ráúszítottam a spanom olyan 1-1,1 körül lenne 18-e m
Link vagy vmi ?
Találtam kint egy 990-es Advedjört 2006-os pici sér
de lehet most nem tudom hazahozni 18700 mérföld van benne
Idén nagyon hamar kinyílt a csípánk, és kitaláltuk,hova és mikor akarunk menni először közösen.
Tehát kettőezer tizennégy negyedikhó tizenkettedikén (pontosan két hónap múlva,azaz 2014.04.12), Budapest - Tihany révkikötő szezonnyitó Apriliás bandázás.
Mi szóltunk időben!

http://rsvforum.com/hir.php?Sz...
ettől már csak a mai telefonom volt cifrább 1-ik ismerős...hozzál nekem terepváltót mercedes ml-hez
persze az terem minden bokorban