wáááááááááááá már csak 1 gázbovden kéne,és lehtne öszerakni az etx et és, kész lenne
minyá felhívok 1 csávót,akinek van 1 bontott etx e,rem van neki bovden,és ak elugrok érte minny csak havert várom,h jöjjön msn re,me ő tudja a számot
jajj...nem nagy szám mondtam...még nekem egyáltalán nem teccc..nix befejezve...de előbb meg fogom nyitni...szoval semmi érdekes nix rajta...lényeg h megvírám míg maxi haver nővérkéje lefordít egy szöveget....még pár anyagot gyűjtök hozzá...és még elég kevesen küldték el a fotoikat..szoval....ha ez mind össze áll...akkor tolom a linket ide
nya jó reggelt......vagyis már napot! Nem rég ébredtem....maxi-rendicsek felveszem a kontaktust véled...fire- ez a sokkk rehegős kis pofa...tiszta zizi ha sokáig nézed...
Gyárilag perselyes????? Komoly? Én úgy tudtam, a 127-es is nicasilos gyárilag....
Egyébkéntmeg bizonyos megfontolásokból az acél hengerperselybe nem az igazi a króm gyűrű, mert túl kemény! Nem véletlenül volt a régi motorokba acél gyűrű.
Na amíg sül a kajám elmondom milyen hülye voltam.
Volt itt pár haverom velük mindig nagyon hülyék vagyunk, leszedtük kézzel az első gumit hogy megigazítsuk a belsőt, hát ez is elég komoly volt, de aztán ennek örömére elmentem vele egy kört rövidgatyában , mondjuk álltalában néznek hogy hogy bírok ki 4 órát 0 fok alatt rövidgatyában .
Nagyon komoly volt, kcsit szarrá fagytam a pár kör alatt, még jó hogy nem látott senki(vagy legalábbis remélem)
minyá felhívok 1 csávót,akinek van 1 bontott etx e,rem van neki bovden,és ak elugrok érte minny csak havert várom,h jöjjön msn re,me ő tudja a számot
Kb mikor lehet megnézni az oldalt? nem kaphatnánk belőle egy kis ízelítőt mondjuk csak 1 kép formájában...
na miújság van itten?
Elissa, ha vagy keress meg lécci, nagyon fontos lenne
Egyébkéntmeg bizonyos megfontolásokból az acél hengerperselybe nem az igazi a króm gyűrű, mert túl kemény! Nem véletlenül volt a régi motorokba acél gyűrű.
Én úgy írom ahogy nekem tetszik
Széles utat!
csőcős
Volt itt pár haverom velük mindig nagyon hülyék vagyunk, leszedtük kézzel az első gumit hogy megigazítsuk a belsőt, hát ez is elég komoly volt, de aztán ennek örömére elmentem vele egy kört rövidgatyában , mondjuk álltalában néznek hogy hogy bírok ki 4 órát 0 fok alatt rövidgatyában .
Nagyon komoly volt, kcsit szarrá fagytam a pár kör alatt, még jó hogy nem látott senki(vagy legalábbis remélem)