Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A karbinál van egy kivezetésem azzal mit kell csinálni?
Hello! Megvan még a blokk egyben? Mennyi lenne az ára?
én úgy tudom hogy a villanyaknál van a vázszám beütve.
Am6-os blokk van benne.

Ezen hol van a vázszám, nem tudod véletlenül?
Ami a váltókar alatt van, nincs itt.
Van egy szám a blokkfelfogatásnál.
azthiszem 6számjegyü.
Ez lenne az?
Üdv! 98-as Rx-em van...képet láttok az adatlapomon. Nem tudnátok a telókba mennyi olajat és milyet kell önteni? fontos lenne mert új telószimeringeket kap nemsokára...
Aki tud valamit kérem segítsen
Köszi!
Az a kiegyenlítő tartájod a hűtőhöz...
nekem van fordszám spirálom és légszűrőházam rv3-as blokkoshoz, a légszűrőt nem tudom de a spirál szerintem egyezik
Sziasztok!

98körüli Rx tulajokat kérném meg, hogy ha tudják, fényképezzék le nekem,hogy a légszűrőházuk hogy néz ki,és hogyan van felfogatva.

Illetve keresek Rxhez km óra meghajtást, spirált, fordulatszámmérő spirált.
ha valakinek van, ne tartsa magában.
Köszönöm!
Malaguti MGX+ 1 alkatrésznek így 70ezer ft
vagy bontva is akár
RX 50 egyben vagy bontva
Arrow kipuff rendszer 10ezer ft
Arrow kormány 5ezer ft
elsőteló 10ezer ft
tank+tankidom 10ezer ft
első sárvédő 5ezer ft
stb.
egybe 35ezer ft
vagy fékek nélkül 25 ezer ft
Eladó Honda Hm Cre 50 enduro! Airsal hengerszett, AJP fékrendszer fém fékcsövekkel, fordított paioli telók, 19-es dellorto karbi, stb... Six Competition kivitel(gyári tuningos)! Évj: 2005
Tel: 06-30-535-36-45 e-mail: 2csako@citromail.hu
Eladnám motoromat én 1400Km-ert mentem vele ennek több mind a felét a balaton körüli túrákon raktam bele.Ez idő alatt kapott újj kuplunglamellákat,Top karbonmembránt,és a gyári kipufogóból ki lett szedve a fújtás.A motorra folyamatosan odafigyeltem,nem hajtottam sohasem nyélen.Adok még hozzá egy vadonat újj hátsó lánckereket és ha kell krosszgumikat is.Ha valakit esetleg érdekelne akkor ezen az e-mail címen érdeklődhet:szatmaripeti@citromail.hu
kiegyenlítőtartály ha jól tudom
Bár valószínűleg a fékolajtartályról beszélünk.
Fénykép ...és könnyebb lesz a kérdésed.
Sziasztok
Az olajtartály mellett az a pici az milyen tartály?
csak üres henger
heló van egy 50-es nikaszilos hengerem eladó,nagyon jó állapotban ÁR:7000ft
hát lamella az kéne, meg esetleg kosár is..kompletten menyi lenne?
Arrow rendszer 18 000Ft-ért 06-30-535-36-45
Mire gondolsz konkrétan? Ha minden igaz akkor pár napon belül lesz komplett kuplung.
kuplung alkatrészed nincs?
zz4 akár azonnal adhatod fel postára de elötte felvehetnél msnre hátha megtudjuk oldani személyesen a dolgot perfect018@hotmail.com
Nálam csak blokkalkatrész+arrow kipufogó van.
sziasztok,
engem egy 2004 es aprilia rx 50 racing-hez érdekelnének alkatrészek, elsö sorban: elsö sárvédö(lehetöleg piros), de mindenféle alkatrész ajánlatnak örülnék, mivel eleg hiányos, elhasznált a mocim.
köszi