Ezen hol van a vázszám, nem tudod véletlenül?
Ami a váltókar alatt van, nincs itt.
Van egy szám a blokkfelfogatásnál.
azthiszem 6számjegyü.
Ez lenne az?
Üdv! 98-as Rx-em van...képet láttok az adatlapomon. Nem tudnátok a telókba mennyi olajat és milyet kell önteni? fontos lenne mert új telószimeringeket kap nemsokára...
Aki tud valamit kérem segítsen
Köszi!
RX 50 egyben vagy bontva
Arrow kipuff rendszer 10ezer ft
Arrow kormány 5ezer ft
elsőteló 10ezer ft
tank+tankidom 10ezer ft
első sárvédő 5ezer ft
stb.
egybe 35ezer ft
vagy fékek nélkül 25 ezer ft
Eladnám motoromat én 1400Km-ert mentem vele ennek több mind a felét a balaton körüli túrákon raktam bele.Ez idő alatt kapott újj kuplunglamellákat,Top karbonmembránt,és a gyári kipufogóból ki lett szedve a fújtás.A motorra folyamatosan odafigyeltem,nem hajtottam sohasem nyélen.Adok még hozzá egy vadonat újj hátsó lánckereket és ha kell krosszgumikat is.Ha valakit esetleg érdekelne akkor ezen az e-mail címen érdeklődhet:szatmaripeti@citromail.hu
sziasztok,
engem egy 2004 es aprilia rx 50 racing-hez érdekelnének alkatrészek, elsö sorban: elsö sárvédö(lehetöleg piros), de mindenféle alkatrész ajánlatnak örülnék, mivel eleg hiányos, elhasznált a mocim.
köszi
Ezen hol van a vázszám, nem tudod véletlenül?
Ami a váltókar alatt van, nincs itt.
Van egy szám a blokkfelfogatásnál.
azthiszem 6számjegyü.
Ez lenne az?
Aki tud valamit kérem segítsen
Köszi!
98körüli Rx tulajokat kérném meg, hogy ha tudják, fényképezzék le nekem,hogy a légszűrőházuk hogy néz ki,és hogyan van felfogatva.
Illetve keresek Rxhez km óra meghajtást, spirált, fordulatszámmérő spirált.
ha valakinek van, ne tartsa magában.
Köszönöm!
vagy bontva is akár
Arrow kipuff rendszer 10ezer ft
Arrow kormány 5ezer ft
elsőteló 10ezer ft
tank+tankidom 10ezer ft
első sárvédő 5ezer ft
stb.
egybe 35ezer ft
vagy fékek nélkül 25 ezer ft
Tel: 06-30-535-36-45 e-mail: 2csako@citromail.hu
Az olajtartály mellett az a pici az milyen tartály?
engem egy 2004 es aprilia rx 50 racing-hez érdekelnének alkatrészek, elsö sorban: elsö sárvédö(lehetöleg piros), de mindenféle alkatrész ajánlatnak örülnék, mivel eleg hiányos, elhasznált a mocim.
köszi