Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6 papírt kérek 1 lámpáért, ha jó az ár jelentkezz!
üdv. tibi
"szép Magyarosan sikerült megfogalmaznom"
Gratulálok magamnak!
Az első lámpáért mennyit kérnél (a műanyag fejidom nem szükséges...)? Mert nekem már a másodikat tört ki terepen a repkedő kavicsok miatt...
Vettem egy enduro szettes fejidomot lámpával, de azon meg csak tompított van, ami este nem túl szerencsés...!
Vagy lehet venni az enduro szettes lámpába olyan izzót, amiben van tompított/távolsági fényszóró izzószál is?
még pár kép a cuccokról...
van pár maradék alkatrészem, ha esetleg valakit érdekel: 06309410603
extremehungary@gmail.com
Na ez sem fogyott ki 106-nál! De tolni sem akartam,nem szeretem kiszámolni. Ha kutat látok akkor én tankolok mindig,még ha 2lityit akkor is!
Meglátjuk...
Jövőhét vége sanszos. Utána már csak nov. közepén lesz esélyem.
Hááát lassan össze kéne szednem a bátorsgom... (bár Évi jobban majrézik, mint én...), csak ne október 22.-én akarjatok velem menni, mert akkor lesz 1 éve, hogy ...!
Csak hidegen szokott meg tréfálni ha elindulok vele akkor ha nem figyelek állora letorpan!
De már melegítem mielött indulok és akkor semmi gond!
Melegen tökéletes én nem érzek benne sehol torpanást de az enyém 450 2006 és ha jól tudom az elöző gazdi aki ment vele komoly 1000 km az 2007 ben vitte utoljára szervizbe és akkor tuti cseréltek rajta szoftvert akkor cseréltek szelep emelöt is!
Ha torpanna akkor a sirattokkal gondban lennék rendesen.
Egyébként úgy érzem hogy az enduro kerékkel ami 18" sokkal jobban megy fönti fordulaton nem nagyon merem neki 4-5 ben letekerni.
Kovi. Ha véletlenül egyszer szervízbe viszed, majd egy pár év múlva, akkor esetleg megnézethetnéd milyen számú szoftver van rajta. És megy is rendesen? Nem torpan sehol?
A seregben én is mentem egy tankkal több száz km-t, és több kicsi volt benne. A tied nem érvényes amúgy sem, mert csak!
Minden ok, szebben jár mint új korában. Már kétszer mentem ki vele, teljes stabil. Remélem így marad, mindegy a pályákat elfelejtem egy darabig az biztos. Na kijössz valamikor egy lájtosra.
Akkor én nyertem, mert én már mentem egy tankkal 135km is, és még volt benne egy kicsi...!
Jól beszélsz!
Én már mentem az enyémmel 106km-t,egyébként teli tanktól teli tankig 6,2-6,6 liter. Na de ha bemegyek ösvényre akkor közelít a 10-hez! Inkább benzint veszek,mint cigit,sört stb.
Én lehet, hogy vissza rakatom a 25016-os Map-ot, vagy valami mást!
Igazából egy üzemmód választó kapcsolót szeretnék belefaragni, hogy amíg nem szerzek egy kis rutint és bátorságot a baleset után, addig valami light-os üzemmódban próbálgatnám újra...
Milyen lett amúgy a gép, jó minden rajta?
Akkor lehet hogy így hagyom, mert jó csak sokat eszik. Majd nem rángatom annyit. F@szt nem rángatom. Hadd menjen azé van
Az enyém is olyan 8-10 között eszik, de amióta az az "új" Map van fent inkább a 10-hez van közelebb! Mikor a gyári Map volt még rajta, akkor talán egyszer volt olyan, hogy 8 körül fogyasztott.
Azt tapasztaltam, hogy országúton sem eszik kevesebbet, mint terepen...
Az a Japán 25018 már volt fent nekem és úgy rángatott vele, hogy a szervíztől 2km-re vissza forultam, hogy azonnal cseréljék le!
Nekem senki nem hiszi pedig 7L. ÉN egy tankal simán megyek 100km!
Mondta is a szerelöm ne hogy átprogramozzam mert ez a moci így jó ahogy van!
Jó nem padlogáz mindenhol de egykerék az igen!
Ezzel jártam tavaj még melozni nap mint nap és direkt néztem amikoe villant a lámpa akkor tankoltam mindig ez olyan 85-90km!
Terepen szintén mentem már el vele 100km úgyan is voltam Tiszatónál tökön babon Budapeströl!
http://youtu.be/4FKDqsz0Gfo
RXV 550

25001, 25005†, 25016‡
de-restricted with standard exhaust
25003, 25007†
de-restricted with Silmotor exhaust
25010†, 25019‡
de-restricted with Akrapovic exhaust
25004, 25008†, 25017‡
restricted with standard exhaust, for use with 95 RON and 85 MON fuel (USA)
25006, 25009†, 25018‡
restricted with standard exhaust, for use with 100 RON fuel (Japan)
† 6-second limit on starter motor
‡ 6-second limit on starter motor, as well delayed fuel injection when starting (cold start improvement)
Annyit tudok segíteni, hogy mostanában teszik fel a japán verziót 25018. Állítólag ezzel jól indul és miegymás. Majd megnézetem mi van most fenn nekem, mert azzal egész jól indul, megy mint a barom csak 10-12-t fogyaszt. Na ezzel nem torpan apa sehol. Kinek mit fogyaszt a vas, néztétek már. Így nem merek elindulni hosszabb túrára, gödöllőnél kifogy.
Nekem is raktak rá akrapovichoz való térképet,pedig silmoto rendszer van rajta. Csak "Szívatóval" indul. Utána ha melegen beindítom akkor 1 pár méterig mintha nem lenne benne erő,majd felugrik a fordulat és,mint az állat!