Nemtom, most, hogy egyszer-kétszer éreztem az erő szikráját, azóta nem zavar, ha csúszik, sőt tegnap majdnem kivittem egy útjelző táblát Feljött kerékre ez a vacak
Tévedés, a trafót alaplappal együtt adtam volna 18ért... a trafó mivel hibás volt igazából jelképes 1000Ftért adtam volna. De kiderült, hogy sikerült kiütni az alaplapom, szal kukka és meghiúsult az adásvétel. szal nem a trafót adtam volna 20ért... Igazából mindent ár alatt adtam volna...
Felhúzták az agyam... Volt rá egy komoly érdeklődő, ő lekoptatott, az alkatrész vevők, meg még engem vontak felelősségre mi-mennyi és miért annyi. Nekem ez nem kell... Jah és lett egy gyújtásom jó áron... Egyelőre marad...
Hát nemtom, sztem az enyémen jól mutat. Bár igazából annyira tiritarka a motor, hogy a kisliba zöld sem lenne elütően dúrva. A tiedhez tényleg a fehér pászol...
Nah jó, de nálam jó dolga van... Bár az Aszalós féle alapjárati főfúvóka már 150 000be van. Nálam szebb mindig, igaz én nem mosom a felnit, hanem festtetem
Ha valakinek kell van egy ARROW rezóm eladó Rotax 123as RXhez. Igény esetén dobbal, de akkor gyári dobot adjatok... fepi3[kukac]freemail[pont]hu -MSN, mél is ez...
Egy kép, csakhogy legyen ilyenis:
A képen látható: