sziasztok valakinek a segitségét szeretném kérni. van egy rx125-öm és az első teleszkóp jobb oldala alul elengedi az olajt mit kell rajta kicserélni? elöre is köszi
Sziasztok, keresek a hátsó villára műanyag lánc koptatót, illetve szintén a hátsó villára fékcső tartó műanyag kapcsot, akinek esetleg van eladó az írjon! Köszönöm!
Szia. Köszi a választ... igen nicasilos, de nekem nincs km óra a motoron, ezért kértem inkább üzemórát....
De elég annyi is hogy egy tank vagy kettő vagy kb mennyi...?
ha nikacilos a henger én max 100 km-t szoktam játartni ha vas perselyes akkor pedig 2000km-t!
a járatás azt jelnti hogy max pover kapcsolásig forgatom és azonal elváltok milyest bekapcsol a pover!
Sziasztok.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy meddig ajánlott járatni a motort dugószett, tűgörgők, csapágyak cseréi után?
Üzemóra érdekelne mert nincs rajta km óra.
A szorulás már elmúlt.Szép egyenletes alapjárat. 2 üzemóra van benne.
22000 Ftért oda adom. Pesten átvehető személyesen.
06 30 938 5629
én amikor nem tudtam h meddig kell 3tankot járattam!
De elég annyi is hogy egy tank vagy kettő vagy kb mennyi...?
most járok 1 tanknál.
a járatás azt jelnti hogy max pover kapcsolásig forgatom és azonal elváltok milyest bekapcsol a pover!
fehér pedig 500ft
A részleteket e-mailban megbeszéljük holnap: motorkovacs@gmail.com
Aki tudna írjon kérem!
nagyjanos009@gmail.com
Nekem lehet,hogy van tudnál képet küldeni róla mert nem igazán tudom melyikre gondolsz.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy meddig ajánlott járatni a motort dugószett, tűgörgők, csapágyak cseréi után?
Üzemóra érdekelne mert nincs rajta km óra.
A szorulás már elmúlt.Szép egyenletes alapjárat. 2 üzemóra van benne.
Előre is köszi.
Üdv Misi
mikor tudnád küldeni?előreutalás vagy utánvét?köszi