Nem volt mostanában borulás a motorral? Vagy csak olyan, hogy véletlenül eldőllt? Nekem az a tippem, hogy kicsit elhajolt állapotban van valamelyik tengely, és emiatt csinálja ezeket. Szedd ki mindkét tengelyt, és vizsgáld meg alaposan. Nálam még nem volt ilyen gond, de már kellett csinálni ilyet rotax123as blokk esetében, és szerencsére egy kis helyreigazítás azonnal orvosolta!
Sajnos problémám van a mocimmal (rx 125), és segítségeteket kérem.
A jelenség az, hogy amikor be akarom rúgni, akkor a legalján elakad a berúgókar és nem jön vissza magától, meg néha a váltót is beugratja sebességbe. Úgy érzem, hogy a berúgó tengelye és a váltó tengelye szorulhat. A másik dolog, hogy összel szépen eltettem télire a gépet, most elővettem, és 2es feletti sebességeket csak nagyritkán veszi be, mi lehet vele, az állástól elromlott?:)
jó munkához idő kell a rosszhoz meg mégtöbb a fékhez meg pénz..de a lényeg a lényeg h nincs hátsó fékem azóta se..de ne ijedj meg nem motoroztam azóta vele
Nekem is ez a gyanúm, de hogy lehet kiszedni őket?
Köszi a segítséget.
Üdv. Gabor
Sajnos problémám van a mocimmal (rx 125), és segítségeteket kérem.
A jelenség az, hogy amikor be akarom rúgni, akkor a legalján elakad a berúgókar és nem jön vissza magától, meg néha a váltót is beugratja sebességbe. Úgy érzem, hogy a berúgó tengelye és a váltó tengelye szorulhat. A másik dolog, hogy összel szépen eltettem télire a gépet, most elővettem, és 2es feletti sebességeket csak nagyritkán veszi be, mi lehet vele, az állástól elromlott?:)
Köszi!
Üdv. Gábor
túl sokat fogyaszt