Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NEM AKAROK BELEVAU....de az a 7000 nem olyan akciós.....
szevasztok!nekem is gyárilag 17-es van fent 07 rsv-én,ha netán tudsz még elfekvőben egy 16-ost érdekelne nagyon !üdv mindenkinek!
A Mille-ken '03-ig biztosan 17-es a gyári méret. Egy ismerősöm intézte aki egy Auto-clubot csinál, így van alkatrészvonala. Amúgy meg versenyzik is R6-tal azt így kötöttem ki nála. 7000 volt az ára...
falkón 16-os a gyári. Mire raknak 17-eset? Meg miért? Nekem inkább kisebb kellene, mondjuk 15-ös.

Amúgy honnan rendelted, mennyi volt?
Sziasztok!
Van egy eladó első JT lánckerekem 17 fogú: JTF704.17. Aprilia RSV, RST (Mille, Tuono, Falco, Futura) motorokhoz jó. A motoromra fel volt szerelve új D.I.D. lánccal, de rövid lett a láncom ezért le is lett véve egyből tehát a lánckerék nem volt használva. A képeken ez látszik is. Elég jó márka, 16-osat vettem előre, így most jó a lánchossz is.
Ára: 5000 Ft
Érd: w1ll1@freemail.hu
vagy itt.
Üdv.
W.
Há nemtudom, h ogy sírjak,vagy nevessek
De baromi igazad van Tarka
Most akkor belinkeljem ezt?
Vagy már megtetted?
ja és köszönöm. meg várom már a keddi napot
msn: atiscania@gmail.com
38163528399
na látom megemberesetté:D
gratula előre is!
meg megadhatnád a számod vagy felvehetnél msnre és összehoznánk egy motrozást...
hát itt nincs nagy pörgés de mindjárt megjelenik kenyér és belinkeli ezt:

erezsvéfórum

jó minőséű fékolaj (5.1) és féknyerget levéve-megfordítva kell légteleníteni mert az olasz alulra rakta a légtelenítőt ami jogos is lenne ha az olaj sűrűsége kisebb lenne mint a levegő....a mérnökök a vw golf 2 gti-n is elkövették ezt a hibát....
köszi... mi történt? ennyire kihalt a fórum?
akkor én előre is gratulálnék
esetleg szeged környéki rsv tulaj akad errefele?
üdv: atis
hali
lehet gratulálni, mert szerdán megyek a vasért. fontos kérdés. mit kell barkácsolni az eresvén hogy ne levegősödjön a hátsófék?
az biztos , hogy zsír hangja van! nekem teccik
Z!
Nagyon köszönöm a hosszú beszámolót.
Igen kellemes lehet a dob, gondolkodom én is egy Mivv-en.
Szerencsére nekem csak 1 kell, mert régebbi a moci.
Hali Zrider!
Szombaton ha otthon leszel megnézném a cuccost!Majd este!
Kipróbáltam a gépet a 15-ös l.kerékkel! Majdnem sikerült kettesben hanyatt ba@szni magam,/sokkal virgoncabb a masina!/ Lett volna sikerem ha taknyolok,de igy csak egyátlagos kerót láttak a mucsácsók!
Szélesebb monitor sokat segít
Most jóideig nem irok 1sornál többet, mer' izomlázas lett a billentyüzetem
Aham, Harpi hekkelte fel a Falcojára.
Az akrákat eladtad?
bazze nagyon jók az utolsó képek
Nagy "Z"! Én még ennyi betűt soha nem láttam egybe tőled!