Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

menő vagy. de ami nem ujfajra rs azokra egyikre sincs mert pont kifutottak az időből
Hát nem tom mert amit megvesznek 2008-asokat azokat eladják multkor 380.000-ért adták azt hittem megszakad a szivem és nem tudtam megvenni:S peddig olyan kurva jól nézet ki:S
a használt Hornetemre lesz gari
ahogy érzed.bár azt hallottam róla h az is spanyol.
szerinted.an vajon sokan mért nem vesznek vadiúj 50es mocit.talán mer abból az árból már tud venni egy használt 600 esetleg 1000es mocit is.
hát nem tom... inkább akkor már tzr..xD ha nem harakszol
de aki ért hozzá érgit vesz... csak nincs gari arra
Szerintem meg nem az újat el lehet adni alig van belöle néhány a régibből meg annyi:S
vegyél régebbi RS-t.olcsóbban jössz ki és erősebb motort kapsz.és könnyebben el tudod adni ha már nem kell.
Na mentem Jó éjt!
Faszom utálok várni Hátha valakinek kell
rakjad fel hirdetésbe.pl itt sportmotoron.ingyenes
te szerinted ha kellett volna valakinek akkor nem írtunk volna már h kell?attól h ezerszer megkérdezed h "kinek kell Gilera dna" attól még nem fogják előbb megvenni.
nem fogod fel h attól még a tiéd 08'as?megnézed a Honda honlapján külön vannak szedve az idei mocik meg külön tudsz olyat venni h 08'as.a tiéd akkor is 1 évvel öregebb mint ami most 1milla.és te különben is 800ér vetted.innentől kezdve:a 09es 1milla,a tiéd avagy a 08as pedig 799e
dhfear nem tudsz valakit akinek kell Gilera dna?:D
ezt egyszer én is megcsinálom az RS-el
nem fogod fel hogy ugyanaz?
akkor a fél ára 400.000Ft-t:D de akkor se kell:D fekete szebb
szalonbanis áll 3 honapja 40 mtor ... nincs pénz. nemtudom hogy van ez. de én a pénz dolgokbol ki szeretnék marani. szoval ennyit erről.
csak te hiszed így.jövőre jön a Hornet .illetve ha összeszedtem 1 fél Hornet árát akkor meglesz
1 évvel később gyártották.attól h úgy néz ki a tiéd attól még az csak 799e Ft.ne akarjad már bemesélni h 1m.
Úgy veszem észre hogy a motor piac csödöl senki se vásárol motort vagy csak én hiszem igy?
faszom 20 percre megyek el hátraszaltózni meg crossozni azt má egyből 2 oldalt vissza kell olvasni
mindenhol:) haszáltauto használt motor képesmotor stb