na azér...minden jött-mentet nem kell rögtön az igazgatóságba tenni.ezért tart itt ez az ország.mindenki fejes és senki nem dolgozik.lehetne mondjuk területi képviselő.az mégse a legalja hogy pl.:raktáros vagy gumipakolgató de azért mégse szerkesztőhelyettes
Na csak ideértem Gyerekek...ennyit ne írjatok...mire végigolvastam Nah...legyen Rs oldal támogatom és segítek amit took....Rs tali? Miaz h 70es és 80 asok? Nemér..és aki alap géppen nyomja meg ki van rekesztve? Megsértettnek érzem magam...xD Na jó kamu...
Am holnap évzáróra beállítok az Rs el...szerintem ofőmet kiveri a víz....
Az etin végeztem 18-éves koromban aztán egy szállodában dolgoztam 6 évig...csak a csontkovácsokat nem bírom...úgy hajlítgatnak és csavargatnak hogy se egy MR-CT vagy Rőgőny...
ez olyan mint itthon h:ugyanmá szakács vagy tudsz magadnak kaját csinálni.meg ha már cukrászvégzettséged is van akkor már egy kis édességet is csinálhatnál nekünk
Örömmel hallom, és köszönöm az elismerésed... Egy viszont szent, nem könnyű szak... Egyébként a masszőrt is megszeretném csinálni mellé. Nah jah, forduljatok hozzám, ha össze kell majd rakosgatni bennetek, bár ne kelljen...
Gyógytornász?Majd jól jön a rehabon ha ripityára törtük magunkat....Én gyógymasszőr voltam amíg a fősulira jártam....Nagyra tartom a szakmádat....Gratulálok
mér?te is tudod a nevemet nem?jó nem a teljeset de tudod.most mi ismerkedtünk meg bocsánat apuci többet nem fordul elő...te télleg nem kell tetőcsomagtartó?
na kabbe a bla herém.mindegy enyém lesz a 30000. majd.én már jó munkás ember vagyok.egyenlőre csak 2 helyen vagyok alkalmi melón (szakácssegéd és pincér)de majd keresek valami állandóbbat is.ki kéne menni öszterrájhba.mégiscsak ajróba kapnám a fizut (ami 2x annyi mint itthon)
mert én olyan jó szívű vagyok .jöhettek ti is megoldottam a dolgot
Am holnap évzáróra beállítok az Rs el...szerintem ofőmet kiveri a víz....