Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na azér...minden jött-mentet nem kell rögtön az igazgatóságba tenni.ezért tart itt ez az ország.mindenki fejes és senki nem dolgozik.lehetne mondjuk területi képviselő.az mégse a legalja hogy pl.:raktáros vagy gumipakolgató de azért mégse szerkesztőhelyettes
na azért
Értve vagyok
Be leszel szervezve az Rs Fun klubb oldal szerkesztésébe.
De, de olvastam Köszönnyük a támogatást ! Helyileg, hol?
ha most megtudná mindenki h motorozok akkor kiverné őket a víz...pláne ha jövőre a Hornetkével összetalálkozok valami régi ismerőssel.
na persze azt nem olvastad ám el amikor én harcoltam a jogaidért
mert én olyan jó szívű vagyok .jöhettek ti is megoldottam a dolgot
Na csak ideértem Gyerekek...ennyit ne írjatok...mire végigolvastam Nah...legyen Rs oldal támogatom és segítek amit took....Rs tali? Miaz h 70es és 80 asok? Nemér..és aki alap géppen nyomja meg ki van rekesztve? Megsértettnek érzem magam...xD Na jó kamu...
Am holnap évzáróra beállítok az Rs el...szerintem ofőmet kiveri a víz....
csak reméljük kilépett a Sportmotorról mielőtt átadta mert a végén még balhé lesz h milyen pihentagyúakkal cseverészik a férjura
Jó már valakinek.
milyen jól megy egyeseknek
Most átadom neki a gépet
Éppen kaptam egy talpmasszázst a feleségemtől
Az etin végeztem 18-éves koromban aztán egy szállodában dolgoztam 6 évig...csak a csontkovácsokat nem bírom...úgy hajlítgatnak és csavargatnak hogy se egy MR-CT vagy Rőgőny...
Indy! Hol vagy édesapánk?
Hát akkor ismerős a story.
ez olyan mint itthon h:ugyanmá szakács vagy tudsz magadnak kaját csinálni.meg ha már cukrászvégzettséged is van akkor már egy kis édességet is csinálhatnál nekünk
Hát te kész főnyeremény vagy... Mindenki ezt mondja am., a család is, a baráti kör is...
Örömmel hallom, és köszönöm az elismerésed... Egy viszont szent, nem könnyű szak... Egyébként a masszőrt is megszeretném csinálni mellé. Nah jah, forduljatok hozzám, ha össze kell majd rakosgatni bennetek, bár ne kelljen...
persze nekünk majd ingyen csinálja ám.amiért iylen rendesek vagyunk és nem közösítjük ki.igaz?
Gyógytornász?Majd jól jön a rehabon ha ripityára törtük magunkat....Én gyógymasszőr voltam amíg a fősulira jártam....Nagyra tartom a szakmádat....Gratulálok
Fúúúj a löttyedt dick újra köztünk... A hülye áállat!
mér?te is tudod a nevemet nem?jó nem a teljeset de tudod.most mi ismerkedtünk meg bocsánat apuci többet nem fordul elő...te télleg nem kell tetőcsomagtartó?
na kabbe a bla herém.mindegy enyém lesz a 30000. majd.én már jó munkás ember vagyok.egyenlőre csak 2 helyen vagyok alkalmi melón (szakácssegéd és pincér)de majd keresek valami állandóbbat is.ki kéne menni öszterrájhba.mégiscsak ajróba kapnám a fizut (ami 2x annyi mint itthon)
nana fiatalok ezt visszaolvasva úgy dumcsiztok hogy abból randi lessz ...De komolyan olvassátok vissza