Én azt szoktam mondani, h kívülről lehet, h sötét vagyok, de belülről világos!!!!!
Egyébként nem egyszer megkaptam, h belülről biztos, h szőke vagyok!!! Ugyanis vannak néha hülyeségeim, amin mindenki röhög, meg állítólag olyan kis szeleburdi vagyok, meg bolondos!! Amiben azért van valami!!!!
Durcica
Sziasztok! van egy eladó Rs 50-es moci!jó állapotban 8000 km-el ha érdekel valakit hívjon a 06205276126-os számon vagy írjon barcelona16@freemail.hu címre!Képet az adatlapomon találtok!
hát amikor én kerültem ide... "sok csicska hülye TZRes stb..." és a válasz hogy :"sok köcsög beképzelt hazudozós rses" meg hasonlók...és ez úgy 10oldalon keresztül...aztán jöttem én és békét teremtettem egy nagyon megható szöveggel /glóriát a fejem fölé!!!!!!köszi /
Hát igaz!! Ez még nem is olyan durva!!! Azt hallottad volna, hogy mi volt itt, amikor én bekerültem!!!!! Még rajtam is ment a vita, de a mai napig nemtom pontosan, h miért is!!!!
Hétvégén mostmár elvágódok a szerelőhöz, és szétkapjuk a moccót!!!!! Már naon kiváncsi vok, h mi baja lehet!!!!!
Képzeljétek, azt mondta apa, ha abbahagyom a motorozást, még az is lehet, h 18. szülinapomra BMW-t kapok!!!!! Ha nem vigyázok még a végén megveszteget!!!!! De nemet mondtam!! Egyébként sem szeretem azokat a csajokat, akiknek a segge alá mindent odatesz apuci, utána meg villognak az új autóval a csinos szöke pofikával!!!!! Inkább megszerzem magamnak! A moccóban is benne van a saját részem!!!
hát nsr dandeee 300.000 ezer de ebből lehet alkudni,,, tényleg rohadt jól néz ki a gép sztem ha érdekel beszéljük meg okéé vegyél fel msn-re!!!!!!!!!!!!!
Egyébként nem egyszer megkaptam, h belülről biztos, h szőke vagyok!!! Ugyanis vannak néha hülyeségeim, amin mindenki röhög, meg állítólag olyan kis szeleburdi vagyok, meg bolondos!! Amiben azért van valami!!!!
Durcica
Hétvégén mostmár elvágódok a szerelőhöz, és szétkapjuk a moccót!!!!! Már naon kiváncsi vok, h mi baja lehet!!!!!
Képzeljétek, azt mondta apa, ha abbahagyom a motorozást, még az is lehet, h 18. szülinapomra BMW-t kapok!!!!! Ha nem vigyázok még a végén megveszteget!!!!! De nemet mondtam!! Egyébként sem szeretem azokat a csajokat, akiknek a segge alá mindent odatesz apuci, utána meg villognak az új autóval a csinos szöke pofikával!!!!! Inkább megszerzem magamnak! A moccóban is benne van a saját részem!!!
Mintha élet-halál kérdés lenne, hogy mire költse a szülőktől kapott pííízt