Sziasztok
Az lenne a kérdésem hohy az rs50 emen hogyan lehetne megváltoztatni a hanglyát úgy hogy nagyobb motornak tünjön. Gondolkoztam azon ha 125 ös vagy a robogonak a végdobját rárakom az enyémre de félek hogy kárt tesz a motorba . valaki tudna ebben segíteni , vagy ha simán csak leszedem a végén a dobot az tesz a motoromban kárt? vagy mit csináljak hogy egy kicsit nagyobb motor benyomását keltse a hangja alapján?
A válaszokat előre is köszönöm.
Ennyire lóg ! Szerintetek ez még elmegy ? Fel le nem és csavarni se lehet de oldalra elég kemény lógása van.Evvel össze lehet még rakni ? 70-es dr henger megy rá !
Az a baj nem tudom honnan szüljek 37 ezret :/ :D Gondolom neked van munkád de én suliba járok meg kollégista vagyok ráadásul szóval a pénz gyűjtése nem egyszerű dolog :D havi 1500 forintot tudok megspórolni úgy hogy 1700-at kapok mert behoznak
Használt hengert nem akarok mert ha valaki eladja akkor azért adja el mint én csak és csakis újat veszek ha 23 ezer akkor annyi gyűjtögetek még úgy sincs még szezon :) Vagy kérek innen is onnan is aztán össze szedem a lóvét ! Most néztem hogy volt aki ilyennel rakta össze ilyen revo fossal és 700 kilóméter után eltört a dugó meg a csapszeg elszabadult stb.Hulladék az a henger csak olcsón akartam valami jót de az a naraku nem tűnik szarnak sőt ! Ahhoz lehet kapni külön dugót is meg minden az nagyon faszántosnak tűnik :) nekem szimpatikus !
Szerintem revot semmiképp az a legalja sajnos... inkább nézelődj aprón hátha kifogsz valami jót jó áron, de ha újba veszel akkor ez a naraku a legolcsóbb ami még haszbálható.
Persze én is körbe néztem hogy mi hogy merre hányméter de az a baj hogy nincs ennyi pénzem ! Egyébként plexi még mindig nincs a motoromon stb tehát esztétikailag sincs a toppon de az nagyon kéne már rá egy plexi ! Meg egy jó henger ! mert az a revo vagy mi fasz és társai annyira gagyinak néznek ki hogy hihetetlen semmi megmunkálás tiszta darabosak a felömlők is az szerintem erőre is egy nulla ! MEg futásteljesítményről ne is beszéljünk... Szóval szerinted semmi féle képpen ne vegyek olyan hulladékot ?
Hát igen mi is meglepődtünk hogy ennyire fos besült valószínű csak vissza lett téve új gyűrűkkel aztán mehet tovább.Amúgy a főtengely oldalra lóg de nem annyira vészes oldalra lóg de le fel jobbra balra nem. Holnap csinálok videót aztán megmondjátok mennyire rossz.Amúgy egy revo 70-es henger lesz majd rátéve nem tudom hogy az mit tud mit nem de remélem menni fog így vagy ettől jobban ! De félek hogy 3-4 ezer kilóméter és ko annak a hengernek. Egyébként a bejáratás 1000 kilóméter lesz majd ! Valaki tudna mondani valamit a "revo" nevezetű hengerről ? Mennyi a fogyasztás mennyit forog fullra meg hogy kopásálló e eléggé ?
http://www.bmotor.hu/
(még nincs fent minden a weboldalon... érdeklődj bátran...)
Az lenne a kérdésem hohy az rs50 emen hogyan lehetne megváltoztatni a hanglyát úgy hogy nagyobb motornak tünjön. Gondolkoztam azon ha 125 ös vagy a robogonak a végdobját rárakom az enyémre de félek hogy kárt tesz a motorba . valaki tudna ebben segíteni , vagy ha simán csak leszedem a végén a dobot az tesz a motoromban kárt? vagy mit csináljak hogy egy kicsit nagyobb motor benyomását keltse a hangja alapján?
A válaszokat előre is köszönöm.