Sajna, NSR-hez nekem már szerintem nem lesz szerencsém, de nem is erőlködöm már utána.
Itt a Gixxer, az majd tol alpjáratról a zsír felújított blokkjával, RGV-t meg kivárom, míg eljut a csúcsra.
Nekem is megy alúl is, irónikusra szántam, de hidd el ez nem nyomaték. Az nsr250 az ismeri a nyomaték fogalmát, de ezek , csak hírből, aki mást mond hazudik.
Hááát,,, nekem a perselyezett hengerekkel 5500-től olyan nyomaték volt benne, hogy csak lestem,,, de azok nem váltak be,,, a szar TKR dugók meg ki is végezték mindkettőt,,, pedig nagyon szépen meg voltak csinálva...
Racing Power Valve eladó.
Igazából ezek fix teljesen kinyitott állapotban hagyják a kipufogónyílást. Annyi előnyük van, hogy tuti, sosem fognak beleesni a hengerbe, illetve nem kell a PV-t állítgatni, viszont tényleg csak 8-9000 felett él a gép velük.
Ha valakit érdekel akkor kialkuszunk valami árat.
info@euromotoracing.hu
De kell hozzá a programozó készülék is!
ránézésre nem egy HRC cucc
Azt nézd meg amit mondtam, szerintem elkefélte a turbós
Itt a Gixxer, az majd tol alpjáratról a zsír felújított blokkjával, RGV-t meg kivárom, míg eljut a csúcsra.
Igazából ezek fix teljesen kinyitott állapotban hagyják a kipufogónyílást. Annyi előnyük van, hogy tuti, sosem fognak beleesni a hengerbe, illetve nem kell a PV-t állítgatni, viszont tényleg csak 8-9000 felett él a gép velük.
Ha valakit érdekel akkor kialkuszunk valami árat.
info@euromotoracing.hu
Kívánom, mihamarabb tudd pótolni a veszteségedet.