Annyi a hasonlóság, hogy kb. egyforma 6 küllős és 5,5coll széles, 4,5coll széles felnin nem feszül ki a peremig a 165-ös gumi, max a 160-as. Igen nekem évekig elég lehet ez a majdnem új gumi, mert az én motorom rendszámos hétvégenti gokartpályázáshoz tervezem, de ahogy haladok idő szűke miatt, nem látom még azt sem mikor lesz kész.
na szeva megnéztem és nekem a 125-ön 4.00 felni van, és arra 120as slick van feltéve, ezzel megyek idén, meg szinte mindenki más is (150 a gyári). Csak azért írom mert nyugodtan kereshetsz valamivel keskenyebbet is, vagy esetleg nagymotor elsőgumit is ha találsz.
Évekig? uhh én 3 pályanap alatt leírtam a hátsót és a 4,5-en van fent 165ös. Újonnan természetesen még van, csak a használt pályagumi fogyott el. Ugye kiesett az AA 125, Motogp250, SSP 400, gyakorlatilag minden olyan kategória ahol 160as gumi körülivel motoroztak pályán. A CBR hátsó felnije mennyiben hasonlít?
Nekem megmaradt a CBR900-asomból egy 5,5collos hátsó kerék azt fogom átalakítani ha elfogy amim van és akkor mehet rá a 165-ös abból azért van még. De ami fennt van lehet évekig jó lesz még, csak kár volt megvágatni...
Egyébként, ki milyen gumival motorozik? Mert a 160-as méret olyan ritka mint a fehér holló... KR108 volt nekem eddig fent az tökéletes volt de nincs használtan már
így értem mire gondoltál, igazából ez abszolut csak a tetejére lett hangolva, nem nagyon kívánom alul használni, egyébként dús is lett az alja rendesen
Szia,
nekem egy dugattyuszett kellene.
Hol lehetne atvenni es mennyiert adnad?
Hetfon Budapesten vagyok az jo?
Kerlek irj az bogheanurazvan@yahoo.com cimre
vagy kuld el a telefonszamod hogy beszeljunk.
Koszi.
Szetszedtem az uj motorom hogy lassam az allapotat,
sajnos az also hengeren es dugon latszik hogy meg volt
mar melegitve. (jo hogy leelenoriztem)
Ezert erdekelne hogy valakinek nincsen-e egy 56-os egygyurus
dugoja es esetleg hengere amit mar nem hasznal megvennem.
Nem kell tokeletes legyen csak hasznalhato.
Segitsegeteket elore koszonom.
Tisztában kell vele lenni, hogy ez egy utángyártott szett! Egyébként én már rendeltem Athena tömítést nekem nem volt vele gondom! Viszont én az RS-hez általában innen rendelem a cuccaim: http://www.thetuningworks.co.u...
Ők csinálták a hengereket és dugóim is innen vannak! Csak ajánlani tudom őket!
Na uram, ma volt egy 120 km-es próbakör a dugódnak, meg a két hengernek,,, gyakorlatilag semmi gond. Elszoktam tőle, hogy egyben haza is jöjjön a fos TKR dugókkal. A mostani után karburátorok finomítása, és normális hátsó dobok gyártása, és azt hiszem, végre használható motor válik belőle két év lidércnyomás után...
Sziasztok,
szeretnem a segitsegeteket kerni egy tomiteskeszlet beszerzeseben.
Hol kaphatnek egy jo minosegu es aru keszletet Budapest kornyeken.
A motor egy 98-as rs 250.
Eleg surgos lenne.
Pontosan gyík(ok):
- elrepedt dugattyú (szokásos számítottam rá)
- megragadt henger és elrepedt kipufgát (hát ezért már morogtam)
- főtengely közepe közel 0,12 mm ütött a csapágyon, oldaláról már nem is beszélve -- kukáztuk, ami felhasználható volt róla azt mentettük
- alsó henger gyertyája kuka, rossz szimering miatt ette a váltóolajat és megölte a gyertyát
kb ennyi
Bátrak versenyére természetesen igen! :) Előtte agusztusban még egy Mami kupára lenézünk, és ha marad kis összeg akkor még egy V2 kupa is belefér remélem
http://dunlopracing.com/tires-...
nekem egy dugattyuszett kellene.
Hol lehetne atvenni es mennyiert adnad?
Hetfon Budapesten vagyok az jo?
Kerlek irj az bogheanurazvan@yahoo.com cimre
vagy kuld el a telefonszamod hogy beszeljunk.
Koszi.
sajnos az also hengeren es dugon latszik hogy meg volt
mar melegitve. (jo hogy leelenoriztem)
Ezert erdekelne hogy valakinek nincsen-e egy 56-os egygyurus
dugoja es esetleg hengere amit mar nem hasznal megvennem.
Nem kell tokeletes legyen csak hasznalhato.
http://www.thetuningworks.co.u...
Ők csinálták a hengereket és dugóim is innen vannak! Csak ajánlani tudom őket!
Ezek szerint ez az ar es minoseg arany a legjobb?
De bármely Suzuki RGV 250 89- ; Aprilia RS 250 bármely évjárat
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
szeretnem a segitsegeteket kerni egy tomiteskeszlet beszerzeseben.
Hol kaphatnek egy jo minosegu es aru keszletet Budapest kornyeken.
A motor egy 98-as rs 250.
Eleg surgos lenne.
- elrepedt dugattyú (szokásos számítottam rá)
- megragadt henger és elrepedt kipufgát (hát ezért már morogtam)
- főtengely közepe közel 0,12 mm ütött a csapágyon, oldaláról már nem is beszélve -- kukáztuk, ami felhasználható volt róla azt mentettük
- alsó henger gyertyája kuka, rossz szimering miatt ette a váltóolajat és megölte a gyertyát
kb ennyi
Bátrak versenyére természetesen igen! :) Előtte agusztusban még egy Mami kupára lenézünk, és ha marad kis összeg akkor még egy V2 kupa is belefér remélem