Mostanában én is Castrolt használok, Power1 Racing akad itt a közelben 3200-ért, annyit meg ér is. Igaz, a fasza illattól el kellett búcsúzni, ami az ELF Sport Competetion, meg az előtte jó sokáig használt Q8-ra jellemző volt, de a lényeg, hogy tegye a dolgát, és egyben maradjon a blokk.
én most A747 olajjal megyek, kicsit koxol de szerintem kurvajó, amikor megrendeltem többször felhívtak, hogy "tudom hogy fel kell használnom?" mondom ja
Oké, köszönöm uram az nekem annyira nem érdekes, mert egy 5,5collos CBR900RR felnim van amit bele bővölnék az RS-be ha lenne párja előre 3,5collos hasonló küllőkkel (CBR F3 VFR400-750)
Igazából ezt meg kell cáfolnom, de legalábbis részben. Az én esetemben a szar minőségű dugók szopattak meg, a hüvellyel csak az volt a gáz, hogy eleve +0,25-öst raktak bele, amihez gyári(vagy jó minőségű) dugó nincs. A volt kék RGV-mbe Prox dugókkal raktak alapos hüvelyeket, mai napig tökéletesen működik, és nagyon erős.
Igaz, ezt jóformán csak, és kizárólag a Bükkben használják, ott meg nincs 6. koppgáz, ami igazából megakasztaná, de tényleg meggyőző...
grat itt is az időhöz! szépen mész, csak kéne még egy kis erő! kevesebb emberrel a pályán simán minusz 2-3mp neked is!
remélem 29-én találkozunk újra kinnt!
gyors kérdés, Te hátha tudsz segíteni
Miért van a GP motorokon fóliába csomagolva a kipuf a könyök és a diffúz rész végéig? Láttam már iet több helyen, de megfejtésem még nincs
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Igaz, ezt jóformán csak, és kizárólag a Bükkben használják, ott meg nincs 6. koppgáz, ami igazából megakasztaná, de tényleg meggyőző...
cimre a szamod es hivlak.
Koszi.
Esetleg nincsen valakinek elfekvoben egy szett
lecserelt 55.97mm-es (jo allapotu standard)dugoja?
Vevo lennek ra.
Hüvelyes henger esetén nagyobb, de azt nem tudom pontosan.
Szeretnem megtudni hogy mennyi a dugok szamara
a hotagulashoz szukseges paszitasi tolerancia?
Segitsegeteket elore is koszonom.
remélem 29-én találkozunk újra kinnt!
Miért van a GP motorokon fóliába csomagolva a kipuf a könyök és a diffúz rész végéig? Láttam már iet több helyen, de megfejtésem még nincs