Jaja találtam én is többet ebayen, sőt szinte mindenem onnan van, de többe kerül a leves mint a hús Mármint itt a szállítási költségre gondolok... Azért mertem bátorkodni hogy vané vmi elvetemült aki még foglalkozik ilyesmivel
köszönöm válaszod, igen a vázat én is féltem. Egy olyan megoldást gondoltam még esetleg, hogy a hátsó és első blokk felfüggesztést összekötni egy merevítő híddal és arra ráaplikálni egy gombát elkerülve a vázat.
Egyébként itt van pár megoldás de ez nem az idomra vonatkozik!
Szia!
Nekem volt rajta egy idoben Motrax gomba,melyet az oldalidom felso felfogatasi pontjanal a vazhoz kell rogziteni at az idomfeltarto muanyagon keresztul egy hosszu csavarral.Sajnos kepem nincs,de nem a legjobb valasztas,mert ha esel ott a vaz serulni fog a felfogatasi pontnal.Akkor inkabb az idom..
főtengely jó állapotban van a felső henger dugója van sérülve
de ha 150-200ezerből kijön a blokkgenerál az még úgy jó
nem eladni vettem hanem használni
A henger és a főtengely nagyker áron is többe kerül mint a motor !És a főtengely ha a középső rész rosssz akkor nem felújítható! sajnos! Ajánlatom mailben
Én minden nikasilozást USA-ban csináltatok, igaz a kikuldés és visszaküldés sajnos megdrágitja nagyon, de szuper cucc. Egyszer sem volt semmilyen problémám vele, állitom tartósabb mint a gyári, és nagyon igényesen csinálják, rendesen ki van hagyva a kipufogo nyilás gátnál nem fog megszorulni. szép munka nagyon.
Árajánlat, külön? egybe? badrick@leszradio.hu
Egyébként itt van pár megoldás de ez nem az idomra vonatkozik!
http://www.apriliaforum.com/fo...!-Fork-frame-axle-Need-
some-advice-to-homemade-some-of-them
Még egy utsó kérdés, hol találok olyan embert aki csinál pályaidomot magyarországon?
Nekem volt rajta egy idoben Motrax gomba,melyet az oldalidom felso felfogatasi pontjanal a vazhoz kell rogziteni at az idomfeltarto muanyagon keresztul egy hosszu csavarral.Sajnos kepem nincs,de nem a legjobb valasztas,mert ha esel ott a vaz serulni fog a felfogatasi pontnal.Akkor inkabb az idom..
Olyan kérdésem lenne, hogy bukógombát vki szerelt-e föl Rs 250-re és ha igen pár képpel ki tudna segíteni, hova rögzítette? Soha nem árt :)
vagy facebook Zsingor norbert
de ha 150-200ezerből kijön a blokkgenerál az még úgy jó
nem eladni vettem hanem használni
ehez bármien alkatrészt betudok szerezni nagykeráron
amúgy minden eladó csak tegyél 1 normális ajánlatot
Mi a hibája ,hogy ennyi volt az ára?
Ha nem bírsz hozzá alkatrészt szerezni átveszem :)
engem mindenképp érdekele a kormány lengéscsillapító
12ezerért
zsingi69@freemail.hu
Ki vette meg a Szarvasi Rs 250-et ?
info@euromotoracing.hu