miféle érettségi szünet gyerekek? ELőször írásbelizzetek le, aztán majd lehet szó bármiféle szünetről is!
Bezzeg én most is tanulhatok reggeltől estig!! rohadt gimisek, szerencsések vagytok! :) Érettségi? hehe utólag lófasz volt a 3emelt szinttel együtt!
ez a vizsgaidőszak sokkal keményebb :)
Jeeee!Végre normális a topic
Láncspray témához annyit hogy az X és O gyürüs lánhoz azért kell más olaj ha jol tudom hogy az O gyürüsnek a belsejét jobban kell kenni mint az X gyürüsét...Amugy én Motorexet használok miota motorozok.
na feltöltöttem az akksit és beindítottam én is a moccot:) aranyos volt:) ugy füstölt amikoa 12000-t prögettem mint a szemét.:) de én hiába hagyom alapjáraton h hüljön, ugynugy 80 fok és kész néha lemegy 78 körülre de lejebb nem igazán. peidg tudom h nem jó iyen melegen leállítani
én sem végre megyek mert nekem 17 39 volt rajta... most hátul 40 mi azt jelenti hogy hajszállal kevesebbet fog menni végre de jobban gyorsul.. hogy mennyire észrevehető az meg majd kiderül
Bezzeg én most is tanulhatok reggeltől estig!! rohadt gimisek, szerencsések vagytok! :) Érettségi? hehe utólag lófasz volt a 3emelt szinttel együtt!
ez a vizsgaidőszak sokkal keményebb :)
deazért éljen a Közgáz :))
Láncspray témához annyit hogy az X és O gyürüs lánhoz azért kell más olaj ha jol tudom hogy az O gyürüsnek a belsejét jobban kell kenni mint az X gyürüsét...Amugy én Motorexet használok miota motorozok.
Amúgy én arra értettem amit az egümotorsban lehet rendelni...
Azért köszi!