Ha ilyen fehéres a gyertya , akkor valószinű elkeveselt! Nem régen én is majdnem hasonlóan jártam csak még bőven időben észrevettem hogy valami nem stimmel! Kivettem én is a gyertyát és engem is ilyen fehéres látvány fogadott! Amúgy meg is akadt ?
Sziasztok!Szerintetek mi a kurv* lett a gyertyával?470km-nél tartok a felujítás óta nem pörgettem egyszer csak megált a motor minden előjel nélkül kompresszió nuku a vérnyomás 300 volt most költöttem rá a gatyámat na hazatoltam kiszedtem a gyertyát és ezt láttam(Remélem látszik valamennyire a képen)Még nem bontottam tovább az élettől is elment a kedvem,hogy megint lehet újítani felfele....
Vennék Aprilia AF1, TUAREG WIND,TUAREG RALLY, SINTESI, SPORT PRO, RS, EUROPA, modelleket,papírral vagy anélkül, Rotax 122-123-as blokkalt szerelt motorkerékpárokat KÉSZPÉNZRE!
Törött,működésképtelen vagy normális állapotban, vagy kissé hiányos állapotban , max 70.000 Forintért megvenném.
Főleg Pest vagy a szomszédos megyékben érdekel.
7:00-23:00-ig elérhető vagyok, minden nap, e-mai és telefonon is!
06-30-403-6551
szombatimate@freemail.hu
Szevasztok ! km meghajtót és első tárcsát keresek.jó állapotút hülyék kiméljenek!remélem magára ismer az illető miután küldött nekem egy nemkicsit görbe és ráadásul valami kőkori Sintesi-ről.majd mikor szóvá tettem közölte hh feljelent mert én fenyegetem holott csak közöltem vele h visszaviszem neki a szarját!
Nagy segítséget kérnék tőletek .
Igaz nem vagyok Apriliás , hanem mitom-van , de vettem egy Aprilia RS 125 műszeregységet , ami már lcd-s . A kérdésem az lenne , hogyan tudnám elindítani az lcd-jét . Néztem a bekötési ábráját , végig követtem mi hova megy , adtam neki + - , de semmi még megsem villan az lcd . Mit kellene még rákötni, illetve kelhet hozzá még valami vezérlő?
Fogd és vidd! Rs250 első futòmű, ideális tuning rs125-ösbe, tökéletes àllapotban nem görbe, nem szétkopott, ùj olajjal, kormánycsapággyal, mindennel ami a képen van. Raktàr söprés miatt eladò! 29999ft
SEGÍTSÉGET KÉRNÉK:)
megmondaná nekem valaki hogy egy rs 25nek a hasmagasága hány cm álló helyzetben..... talajtól spoilerig....
talajtól a kipufogó aljáig ahol a legközelebb van a betonhoz a blokk alatt...... és hogy a talajtól a váz aljáig..szintén a blokk alatt:) előre is kösz.... az évjárat mindegy...motorépíttéshez kell...
Addig eljututottam racsavaroztam . Ott a hatterben kicsit latni hogy az a harom vezetek ossze van fogva a dekni csavarral . De ez a 3. Vezetek hova megy?
Rs factory bal oldalan maradt egy vezetek es nem tudom hogy hol a helye valaki tudna segiteni? A biztositek tarto aljabol jon le . Valaki aki nagyjabol vagja irjon Plz
Hibátlanok én ezeket használtam csak le let véfe kerék festés miatt és már nem teszem visza hanem ujat veszek. de nem egedik el a levegöt. 3mm tuti van szerintem még rajta. 1.5 éve vetem a mocit akkor az elözö gazdája vete rá uj volt mikor megvetem.
Törött,működésképtelen vagy normális állapotban, vagy kissé hiányos állapotban , max 70.000 Forintért megvenném.
Főleg Pest vagy a szomszédos megyékben érdekel.
7:00-23:00-ig elérhető vagyok, minden nap, e-mai és telefonon is!
06-30-403-6551
szombatimate@freemail.hu
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Keresek 2000-es évj, rs 125 höz bal lábtartót komplett (konzol,pedál,váltókar),ill. bal első indexet!
-Komplett blokk gyújtás nélkül, Új meteor dugattyúval, hónolt henger, 1km-t ment. Hibátlan főtengellyel és pontos váltóval: 60.000Ft
-tükrök gyári : 4.000Ft
-idom szett( fejidom, első lámpa, hátsó lámpa,tank,ülés,hátsó oldal idomok,csomagtartó, blokk védő,hátsó sárvédő) GYÁRI: 15.000Ft
-első hátsó kerék , bütykös terep gumikkal jó állapotban,tárcsákkal: 7.000Ft/db
-első villa: 5.000Ft
-hátsó rugóstag:5.000Ft
-Hátsó fék 5000.Ft
-tárcsafékek: 4.000.-/db
-kipufogó rendszer: 10.000Ft
-váz, segédváz: 5.000Ft
-Km csiga: 4.000Ft
-Trafó:10.000Ft
-28-as dellorto karbi: 5.000Ft
-önindító: 3.500Ft
-Bendix: 3.500Ft
-légszűrőház: 1.000Ft
-Láncfeszítő : 3.500Ft
-lánc: 3.000.-
szívócsonk: 2.000.-
hűtőrendszer: 3.000.-
víztartály: 5.00.-
Egyéb alkatrészek telefonon.
Köszönöm, hogy megtekintette hirdetésemet.
06-30-403-6551
Nagy segítséget kérnék tőletek .
Igaz nem vagyok Apriliás , hanem mitom-van , de vettem egy Aprilia RS 125 műszeregységet , ami már lcd-s . A kérdésem az lenne , hogyan tudnám elindítani az lcd-jét . Néztem a bekötési ábráját , végig követtem mi hova megy , adtam neki + - , de semmi még megsem villan az lcd . Mit kellene még rákötni, illetve kelhet hozzá még valami vezérlő?
Válaszotokat előre is köszönöm .
megmondaná nekem valaki hogy egy rs 25nek a hasmagasága hány cm álló helyzetben..... talajtól spoilerig....
talajtól a kipufogó aljáig ahol a legközelebb van a betonhoz a blokk alatt...... és hogy a talajtól a váz aljáig..szintén a blokk alatt:) előre is kösz.... az évjárat mindegy...motorépíttéshez kell...
sz.schliemann@indamail.hu
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....