Szerintem a végén azt a hülyeséget nem kellet volna bele írni!
Blokk állapot függvénye ez inkább! Az RS meg a Mito a két olasz vetélytárs... Nem hinném hogy nagy eltérések lennének így! szinte egy tempót diktálnak szerintem!
Amúgy én is néztem az EVO-t mikor vétel előtt álltam hát elég szép az is de valahogy nekem az RS kellet nekem jobban bejött ez de az EVO-t is csodálom azért!
Pedig az RS meg a mito szinte egy! Olasz gépek! Sok különbség nicns bennük szerintem az RS jobb pár szempontból alkatrész mondjuk. A mitonak egyszer néztem a tank alá ott már nem igazán tetszetek ahogy megvannak oldva a dolgok...
:D
Leereszett ezt úgy érted hogy ki volt kötve a powered?
Ez kicsit túlzás szerintem nekem is volt már rotaxos gépem volt mitom is olyan nagy különbséget nem vettem észre :D
Igen az rs vázkialakítás illetve anyaga sztem is jobb és sztem qrva szép mind2 motor...
Régen én is néztem RS-t és Mitot is és örülök, hogy mitot vettem. Nem akarok vitát kezdeni, de talán szebb is, legalább is az én szememmel, futómű egykutya, azt mondják az RS-nek jobb a váza, vázgeometriája (jobb pályára), viszont sok RS ellen mentem már és tudásra kb mint a mitom 9-10 ezerig pörgetve, pedig ha van kompresszió 11000-12500 között van igazán a jajj :) Vagy pl mikor leeresztett powerral használtam akkor voltak kb egy tudással.
Lehet, de azért hogy élvezd a motorozást("érezd a szabadságot"..), munkába, iskolába járáshoz tökéletes. Szívesebben vennék most is olyat, ha vásárlás előtt állnék.
Amit írtam árat, az nekem is alkatrész ár, nyilván a blokkot nem én húztam szét, de amit lehet, azt meg kell tanulni(pl. karbi tisztítás, az ilyen alap dolgok, amikért nem visszük szerelőhöz). Nicasilos hengereim voltak mindig, egyszer 50-el akadtam meg olyan 4-5ezres fordulaton(kiugrott a biztosító gyűrű a csapszegtől), előtte 600 km-t járattam, a másik ragadásom 100-al 6ezres fordulaton, itt 800-at járattam már. Ezzel csak arra akarok utalni, hogy járathatod akármilyen szépen, lehet bele venni gyári alkatrészeket(ahogy csináltam), mindig van valami, ami elbaszódik. Ha valaki nem ért úgy komolyabban hozzá, hogy egy blokk széthúzást maga megcsináljon, akkor nem igazán éri meg, főleg úgy ha nincs még állandó fix jövedelmed.
120/60 azt hiszem. Legközelebb hétfőn tudom megmondani ha ugy jo.