Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Power elektronikát és km csigát keresek 2003as rs-hez!
150-es?
Profilmélység szélen-középen?
Amúgy nem kell porvédő vagyis ott van a porvédő! A csapágy alapból porvédős ezért!
Hát igen némelyik ember szereti kokányólni sajnos olyanokat amit nagyon nem kéne főleg...
első kerékhez keresek porvédöt km/h csiga alá + első gumit + jobb első lábrató konzolt S.O.S
Eladó egy 90%os Dunlop Sportmax D207
ha valakit érdekel egy 10esbe oda adom
Igen csak a letámasztónak van vagyis lenne ha nem lenne szétgányolva azért is csodálkoztam elözö tulaj gányolásait nem gyöztem és nem gyözöm javitani
Azon nem igen van csak tartalék...
A csap se olyan szerintem tuti!
Asszem a támasztó jelző van neked 99-től úgy csinálták asszem.
Minek amúgy ott van a tartalék.
Engem is érdekelne egy ilyen üzemanyagszint jelző megoldás 2002 es RS re
Nem csak a kábel hiányzik?
A csaptól függ hogy milyen... Ha 97-es akkor tudtommal az a mágneses elvű csapodnak kéne lennie. Ha olyan akkor csak szerintem a vezeték hiányzik róla! Az Y idomnál kéne lennie egy csatlakozónak is.
Sziasztok! Valaki nem tud egy rendes szerelőt Pest alsóbb körzeteiben?o.O
eladó dellorto 32
tökéletes!
tel:06307316232
Üdv!
Egy olyan kérdésem lene, hogy nemrég vásároltam egy 97-es 125-ös rs-t. És nincs rajte üzemanyagszint visszajelző, esetleg van rá megoldás hogy utólag beleszereljen valamiet az ember?
ha egy utángyártott új ér 10et akkor egy használt gyári akkor se ért 12őt! De mind1 te tod én nem szólok bele. De az tuti hogy sok...
Én nem akartam kötekedni amúgy se az lett volna a szándékom... Csak azért nem írtam, de mennyire igazad van 12ezer Ft inreálís ár! Van aki 3-5ezer Ft-ért adják és az is igen gyári...
2 külön dologról beszélünk ember... útángyártott powerkésről volt szó ami aluból van és azokkal már többel volt gond. te meg vas power vettél ha kicsit vissza olvastál volna akkor jobban át látnád...
utángyártott ára kb=10e ami nem sokat ér
és gyári bontott=12e de ezzel nincs gond...
vas power kés csak rotax 123-ba van benne gyárilag
rotax122-es be mind aluötvözet kés van benne
az mechanikus powerbe való power kés mivel gokartba csak olyan van ás az vas! nem aluminium!

megint másról beszélünk mind1 hagyuk témát
6620 Ft. én is azt vettem. Belerakod a saját tőcsavarod, amit bele ragasztasz és ámen.
nem kell itt túl bonyolítani. Ne is haragudj de 12 ezret csak a hülye ad egy gyári használt nyelvért. Nekem 2 éve van így. Nem boltba járni használom én sem elhiheted.
Miért is ne bírná? :D ezt áruld már el kérlek. visualracingtől vettem. gokartosok. Semmi baj nincs vele. akkor valamit te nem csinálsz jól....
Ez is egy megoldás...
Akkor tuti a poweral van gond ellenőrizd le hogy minden jó-e. Bowden a holtjáték 7-8mm között kell lennie a behúzónál. Meg nem nagyon szabad feszülnie érzékeny tud lenni...
A nyelved nem mentese véletlenül és ki van lazulva? vagy valami? nézegesd meg. De lehet a henger lesz a gond hogy kivan kopva hallottam már ilyet...
Power nélkül mit is kéne próbálnom? A nyelv 1000% törött , még nem szedtem/szedettem szét ,de a csörgő-kerepelő hang megszűnt és felső fordulatszám tartományban erő eltűnt Viszont 9ezerig jól húz Lehet ígyhagyom....
hello!
erdekelne rotax 123 alaplap, ha van valakinek elado, irjon nekem
markisa_17@yahoo.com
mert untángyártott "új power nyelv sima közönséges aluból van ki marva" és nem bírja azt az igénybevétel ami ott van.
nem hiába ennyibe kerül egy jó állapotú gyári!

de ha nem hisztek nekem vegyetek még 5 db újat= 50000ft

nem hogy 1 jó gyárit=12000ft

nem is tudom mi az olcsó meg drága akkor.....
Műszerfal eladó. A km óra működik rajta de valószínű hogy 50esé van benne. Egyébként a kijelző és fordulatszámmérő hibátlanul működik!
érd.:patvaros87@gmail.com

Üdv
Nem volnék biztos benne de szerintem nagyon valószínű hogy a power ház kopott ki! Bár nem tudom mennyire tud mozdulni benne...
Ha így van akkor egy másik hengerel lehet megoldani csak...
Power nélkül nem próbáltad?
háááá egy cipőben járunk:D:D nekem is ez a gondom