Egy kis segítség kéne... A hátsó tengelynél ahol ez a csillapító gumi van, a lánckerék alatt. Mozog a lánckerék és emiatt ugrál a lánc, bazira idegesítő főleg ha menet közben csinálja... Hallottam olyat hogy alá lehet ékelni, nah de hogyan és mit tesznek alá?
aki már csinált ilyet vagy tud segíteni ezzel kapcsolatban az légyszíves segítsen....
Szia! Szép csendes, gyári hangja van. Nem volt piszkálva. nagyon patent és három csavaros. Eladom külön, ha érdekel, árat képpel tudok küldeni. Számlát is adok. A többit privát mail-ben. honda4022@gmail.com
Valakit érdekel 2003as Rs 125? a blokkot összekell rakni, de minden megvan hozzá új csapágyak(KOYO), szimeringek, tömítésszett,szívótorok,lánc/lánckerekek(JT),power nyelv,km spirál,műanyag fogaskerekek,idomok újrafestve(MATT FEKETE) a matricát nem rakattam még rá de adom aztis,a lámpát felújjítattam, a karbit is csak bekell állítani,új aksi,izzók cserélve,fékolajat/motorolajat/hajtóműolajat adok hozzá, első gumi 90% a hátsó cserére szorúl, ami hibája van a plexi kicsit megvan repedve de felse tűnik + még a fordlatszám mérő üveg ami végigrepedt de működik! 370000Ft
amig talalsz jobbat addig ugy is siman elmegy
nem semmi
pesthez közel vagyok
Ha gondolod megkuksizhatom
Egy kis segítség kéne... A hátsó tengelynél ahol ez a csillapító gumi van, a lánckerék alatt. Mozog a lánckerék és emiatt ugrál a lánc, bazira idegesítő főleg ha menet közben csinálja... Hallottam olyat hogy alá lehet ékelni, nah de hogyan és mit tesznek alá?
aki már csinált ilyet vagy tud segíteni ezzel kapcsolatban az légyszíves segítsen....
Nekem van!
Mennyit ér neked?
e-mailben megbeszéljük!
sz.schliemann@freemail.hu
A plexi érdekelne akciós áron
E-mail címem: exboy01@freemail.hu
Ismerős 150e körül vett 2004 szétszedve...kis hibával....
Így szerintem senkit se nagyon fog érdekelni amúgy... Vagy csak én látnám így...
Nincs valakinek otthon egy jó vagy inkább egy hibátlan állapotú ilyen "csillapító gumija"? az enyém szét van és így nem tudom használni
Nagyobat szeretnék. akit érdekelne irjon.
E-mail: kiscsende@freemail.hu
Keresek hátsó lámpát, 95 előtti RS-hez, csak új ill. makulátlan érdekel.
tb85@freemail.hu
Minden működik rajta, nagyon jól megy, nemsokára minden alkatrész külön lesz képpel, árral.
Érd.: honda4022@gmail.com vagy esetleg telefonon: 0630/725-5588
Helyileg Mezőberényben vagyunk elérhetőek, de postázok is.
Számlát is adunk minden alkatrészről.
szerel RS-eket, nekem is bátyám, Ricsi szerelte, meg nagyon sokaknak még.
Amit most vettem RS-t szintén hasonló hozzáértő kezek rakhatták össze mert az is így ragadt meg