Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi
Törött power nyelv érdekelne.
Ha kilapult akkor ki lehet hézagolni kartonlappal
amig talalsz jobbat addig ugy is siman elmegy
3 ragadas utan még ketyeg

nem semmi
pesthez közel vagyok

Ha gondolod megkuksizhatom
Sziasztok.

Egy kis segítség kéne... A hátsó tengelynél ahol ez a csillapító gumi van, a lánckerék alatt. Mozog a lánckerék és emiatt ugrál a lánc, bazira idegesítő főleg ha menet közben csinálja... Hallottam olyat hogy alá lehet ékelni, nah de hogyan és mit tesznek alá?
aki már csinált ilyet vagy tud segíteni ezzel kapcsolatban az légyszíves segítsen....
arrow kipufogó rendszer carbon dobbal=32e
Üdv.
Nekem van!
Mennyit ér neked?
e-mailben megbeszéljük!
sz.schliemann@freemail.hu
Üdv!
A plexi érdekelne akciós áron
E-mail címem: exboy01@freemail.hu
Keresek sportrezót!
Sziasztok. valakinek nem lenne olyan műanyag alkatrésze ami a visszapillantót rögzíti a az idomhoz?
Sztem kb felét adnák meg érte mint amit kérsz így hogy szét van szedve...
Ismerős 150e körül vett 2004 szétszedve...kis hibával....
Szétszedve akarod eladni 370.000ért ?
Így szerintem senkit se nagyon fog érdekelni amúgy... Vagy csak én látnám így...
Sziasztok.
Nincs valakinek otthon egy jó vagy inkább egy hibátlan állapotú ilyen "csillapító gumija"? az enyém szét van és így nem tudom használni
Szia! Szép csendes, gyári hangja van. Nem volt piszkálva. nagyon patent és három csavaros. Eladom külön, ha érdekel, árat képpel tudok küldeni. Számlát is adok. A többit privát mail-ben. honda4022@gmail.com
ennek megvan minden papírja, szinte minden újj rajta csak össze kell rakni
Mit adnál érte?
Uhh azt sokallom nagyon annyiért már működöt kapok főleg ha nem is papíros gondolom nem az ami nem gond persze de annyit nem ér bocsi..
Valakit érdekel 2003as Rs 125? a blokkot összekell rakni, de minden megvan hozzá új csapágyak(KOYO), szimeringek, tömítésszett,szívótorok,lánc/lánckerekek(JT),power nyelv,km spirál,műanyag fogaskerekek,idomok újrafestve(MATT FEKETE) a matricát nem rakattam még rá de adom aztis,a lámpát felújjítattam, a karbit is csak bekell állítani,új aksi,izzók cserélve,fékolajat/motorolajat/hajtóműolajat adok hozzá, első gumi 90% a hátsó cserére szorúl, ami hibája van a plexi kicsit megvan repedve de felse tűnik + még a fordlatszám mérő üveg ami végigrepedt de működik! 370000Ft
A kipudob nem eladó véletlen külön? Ha igen milyne árban? 3 csavaros? milyen hangja van kb? :D mert az enyém szar.....
Eladó aprillia Rs Replica 125-öm.
Nagyobat szeretnék. akit érdekelne irjon.
E-mail: kiscsende@freemail.hu
Szevasztok!
Keresek hátsó lámpát, 95 előtti RS-hez, csak új ill. makulátlan érdekel.
tb85@freemail.hu
Eladó az RS 125 összes alkatrésze!

Minden működik rajta, nagyon jól megy, nemsokára minden alkatrész külön lesz képpel, árral.

Érd.: honda4022@gmail.com vagy esetleg telefonon: 0630/725-5588

Helyileg Mezőberényben vagyunk elérhetőek, de postázok is.
Számlát is adunk minden alkatrészről.
Email-en tudunk beszélni?
link

szerel RS-eket, nekem is bátyám, Ricsi szerelte, meg nagyon sokaknak még.
Megragad a gép valószínű hogy elbasztatok valamit !
Amit most vettem RS-t szintén hasonló hozzáértő kezek rakhatták össze mert az is így ragadt meg