Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pestmegyeben tudsz egy megbizható szakit
Nem leszólás képpen, de ha ennyire nem értettek hozzá vigyétek szerelőhöz, az meg, hogy 3 ragadás után még mindig megy kisebb csoda... Ha így folytatjátok hamar drága mulatság lesz belőle, ne használjátok így.
#ÁDÁM10-től kérdezem..
Jó estét fórumozok..
Menyi kompletten az rs ?
Sziasztok! Olyan problemam lenne, hogy a csajom rs 125- se nem az igazi diosisv nevü hawerommal a karbit oda-vissza minden lehetseges változatban állitottuk es vagy alapjarat vagy teljesitmeny nincs tovabba 3x eljatszotta hogy menet közben beblokkolt a moci majd miutan üresbe tettem par perc mulva indult. Aki ért hozzá mondjon valami okosat vagy egy jó szaki cimét es telefonszamat akire rábizhatom. Köszi előre is.
2003as Rs125 bontódik akit érdekelnek alkatrészek bármi az írjon emailt, vannak új(bontatlan) és használt cuccok is!
dadii02@citromail.hu vagy dadi1095@freemail.hu
igen jól látod hogy megvannak nyitva a nyílások (icipici módosítás) és a hengerfej sem gyári, és igen ez 122 es
tudnátok pár képet küldeni? peeeet27@citromail.hu
heló van 8 ezerbe 28 dekorto
ez 122es henger amugy de jol látom hogy már nemgyári?:D eléggé meglettek nyitva azok a nyilások:D
Nekem van!
32000 Ft
sz.schliemann@freemail.hu
halo= nekem van 28as karbim komplet üzemképes=9e-be
Írtam :)
Nah kinek van otthon egy hibátlan állapotú gyári dellorto 28-as karbija a polcon? az enyém gajra ment
hello: jó állapotban van a rendszer, dob is szép nem horzsolt.
ha kell írj emailt:spmito@freemail.ra
hello: nekem vagy gyári 8000km futott nikacilos hengerem 1000km futott Vertex dugóval=40e
ha érdekel írj:spmito@freemail.hu
Gilardoni2 + Vertex TM Racing egy gyűrűs hibátlan alapméretes perselyes versenyszett = 45 eFt
Igen a "toldalék" lemaradt ,de csak azért mert úgy rendkívűl értelmes lett volna a mondat :)
Tudnál nagyobb képet küldeni róla? meg egy kis információt :) Esetleg egy email,telefonszámot ha adsz
HALI !
Van valakinek extrema125-höz henger + dugó ?
rotax 123-as blokk
Gondolom a toldalék le maradt hogy "power nyelvet"
mitakarsz? :D
ÉRdekel valakit egy tökéletes állapotú DSR henger DSR hengerfejjel ?