Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

craysys! Olvasd át ezt! http://www.bp-motor.hu/viewpag...
Nem lett jó az email cím...
Nézd meg az indásat, ha jó, akkor ott beszéljünk. Köszi!
Köszi holnap viszem egy sráchoz akit ajánlottak. Ha nincs javulás elfogadom a jó szót.
32000 Ft
A dugóba kb. 2500km van!
Nem érkezett üzenetem!
sz.schliemann@indamail.hu
sz.schliemann@freemail.hu
Prób
áld meg mind a kettőre!
értem..amúgy a fogó nekem se volt a legmegfelelőbb :D
Az mit fed hogy Tuning membrán?
Van tuning membrán, házzal együtt olcsón. Írj emailt.
Komolyan azt hiszed hogyha a subertűt 1-el fentebb rakod akkor erősebb lesz ? :D
Ne éljünk már ilyen tévhitekben !
Ha erősebbet akarsz akkor nagyobb főfúvóka több levegő + a hengerhez is hozzá lehet nyúlni de semmi értelme.
Az a blokk így is ki van hegyezve !
nekem is lotyogott a hátsó lánckerék.
én esztergályossal csináltattam pár tized mm -rel vastagabb hézagolót a zéger gyűrű alá és tökéletes
Sziasztok kellene nekem egy rotax 123 hoz lendkerék. (Csak hibátlan érdekel)
Sziasztok a mai nap próbáltam egy kicsit több erőt kihozni a gépből ezért állítottam a síber tűn. Felülről a 2-ban volt és 1-el lentébb tettem de a várt hatás elmaradt mivel a motor nemhogy hanem még szarabb lett mivel elkezdett rángatni 5e-es fordulaton utána simán felment 8e-ig utána ott vagy rántott egyet és úgy nyitott a power de a magasabb fokozatokban már nem is akart kinyitni a power. Próbáltam a levegőn állítani de semmi változást nem tapasztaltam. Így visszaállítottam a régi helyzetébe felülről a másodikba így tökéletesen működik nem rángat minden tökéletesen nyit. Mi lehet a probléma?
Üdv!

mindegyik 071000-0910-QCA91 jelzésű cdi-ben benne van a "lyuk" 5-6ezer között?
valakinek carbon membránja van?
Az is lehet... de ez nem volt az a húúú de nagyon vastag féle meg a karton 3 rétegből áll a középső nyomásra kilapul... De én is szenvedtem a zéger visszarakással főleg úgy hogy a fogó nem nyitott annyira amennyire kellett volna...:D
nekem van de nincs törve...2e
2 sor karton?! én 2 sor biciklibelsőt tettem alá, és nem lehetett összerakni, mert olyan szoros volt, így maradt 1 sor, pedig a gumi vékonyabb :D lehet hogy a tied jobban el volt kopva mint az enyém, nem tudom..
Hát srácok visszamasírozom az rs meg a mitom de főleg az rs m mivel ahhoz volt minden legalább igaz nem olcsók hozzá az alkatrészek de van hozzá minden meg elég igényes motor is de a teljesítménye mindig kárpótolt engem még a fogyasztás ellenére is most meg itt szopok egy dt vel..:(
Remélem mihamarabb tudok szerezni egy rs t újra..
Az sem rossz ötlet... Nah én is " alá ékeltem" olyan szépen feszül a zégerre mint tanga a kurvára:D két sor karton megtette:D
Hali !
Van valakinek rotax 123 hengere ? PERSELYES !
Ha van akkor mennyi az ára ?
Nem lett jó az emailcím. :/ ?
Eladók, 15 000FT kompletten
Érdekel? 2000ft
enyém is kotyogott eléggé, szétszedtem, és már elég kopott volt, én rossz biciklibelsőből vágtam bele.. 1 fokkal jobb lett..