Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyben nem eladó!A kép csak ilusztráció hogy meik tipusról van szó!
Helló!
Van valakinek ilyen olaj pumpája eladó?
Igazából rossz is jó lenne nekem, mert csak a tárcsa kéne róla, mivel az enyémen elfáradt a bowden beakasztási lehetőségnél..
Egybe nem adod el ?
Aprilia RS 125 98.-as évj.Bontott alkatrészei eladók.Rotax 122.-es blokkal szerelt.Postai úton is.Debrecen.Tel:06 70 459-6036
mienk az Neked? :)
Vennék Dell Orto 36-38 vhsb/vhsbR karburátort!
sztem a C3as elég Koyo,Skf,Timken ezek
Sziasztok van egy eladó első sárvédőm aprilia rs 125-re ha érdekel valakit az írjon :)
Hali!
Valaki tudna segeíteni hogy főtengelycsapágynak jó a 6206RS C4 ha kiveszem a porvédőt de ez műanyag kosaras...Valaki csinált már ilyet mert eddig én 6206 C5-t használtam ami fém kosaras!

Köszöntem!
Nincs mit :D
Valaki nemárul egy 2006 vagy 2007-es Rs-t 11Kw-os papírokkal.
ment mail
1999-2011ig minden szériára raktak olyan hengereket, amin nem volt kialakítva a power helye, attól függ milyen piacra szánták a motort, de ezek viszonylag ritkák.

2008tól jött be a piaggios gyújtás, és VHST 28 lapsíberes karbi, ami kurvajó karburátor, csak van rajta egy TPS szenzor, így gázállás alapján is változtatja az előgyújtást, 33%,66% és 100%szóval 3D térképet tud. De tök feleslegesen, mert vicc ahogy megy, még nyitott verzióba is. Semmiféle EFI nincs benne, csak hibaüzenetként szokott ez megjelenni rajtuk, ha a tps szenzornál valami nem jó, vagy le van kötve.
Tudom, de már egyszer beszélgetünk és nem kellet mert 4F-es.
De azért kösz még egyszer az ajánlatot!
rakj képet fel vagy te is küldj mail.re (adii02@citromail.hu)
1 képet rakj fel vagy küldj címemre(adii02@citromail.hu)
Nekem van gyári jó állapotú nicasilos korrekt áron . :)
elérhetőségem: mr.geri@hotmail.com
06-20-244-5457
nekem is van komplett rúd, kar, ricni , 5eFt
Nemtudja valaki hogy a 2006-2007-es Rs 125-ösöket melyik országban adták ki 11 Kw-os papírokkal?:D
nekem van hozzá váltókarom rudazattal a kis alu ricnivel együtt 8000ft
Jó állapotú Rotax 122-es hengert keresek!
Igen:s nrmtudnÁd elmondani mi az az efi rendszer?:d
váltókart+váltórudazatot vennék, akinek van jó állapotú jelezzen!
nem azt mondtam hogy 2009 től ilyenek vannak rajta csak hogy ezeket a hengereket gokartra rakják
Akkor ezek szerint 2009 től ilyen hengerek vannak az RS-en? Hogy néz ki ennek a kipufogó csatornája?