Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyiért csinálnád amúgy?
Nekem majd lehet kéne de még nem most.
Ha van rá igény tudok készíteni jolly moto corsa kipufogó replicát. De ha nincs akkor feleslegesen nemvásárolnák meg egy ilyen kipufogót hogy lemásolhassam. A munkámról itt tudtok képeket nézni: http://www.sportmotor.hu/motor...
bocs
Szia nekem van hozzá, ha érdekel légyszíves írj a rs125.gabor@gmail.com-ra vagy hívj a 06/30-40-33-613-on! Motor+bowden+ház+nyelv tökéletes állapotban összeszerelve. Elsösorban motorral együtt szeretném addni. Irár: 20.000 Ft
Szia !
A powert már elvitték sajnos de ha bármi másra szükséged lesz írj nyugodtan . : )
Honnan veszed hogy nekem milyen alkatrészeim vannak , itt laksz ?
Mit válaszolsz helyettem nem tőled kérdezték . Ha tőled kérdeznek valamit én se írom hogy neked nincs ... esetleg azt írom ,hogy nekem is van de azt nem hogy nincs vagy máshoz van .. mert ez etikailag így helyes ...
neki rotax 122 blokk volt benne!
nekem van alkatrészem ha kell rotax 123-hoz! power is!
06307316232
helloo! engem rotax 123-as blokkhoz erdekelne a nicked:))
tehat power szelepre vadaszom, nevezetesen powernyelv es hozza tartozo bowden erdekelne! :-)
csakis gyári!
Szia T.R.K. mennyiért csinálnál egy vég dobot érdeklődésből kérdezem
meghegesztem neked,ha nem vagy messze :)
Ára?
Szia Dolce csak a dobot mennyiért adnád?
adok érte dellorot 26-t
Szia !
Nekem van egy 28-as karbim szép állapotban olcsón ha nem ragaszkodsz a cseréhez .
Elérhetőségem : mr.geri@hotmail.com
06-20-244-5457
Komplett mechanikus power szelep rotax123és rotax122-re is! Az elektromos helyére felrakható!
érd.:
patvaros87@gmail.com
Hello! SOS elcserélném komplett 34-es karbimat 28-asra! Szívócsonk és suber is! SOS ha valakit érdekel a dolog hívjon vagy sms! 06-30-493-23-10
Motor bontás:

Ami hiányzik:
-blokk
-ford.számmérő spirál
-kipuf.rendszer
-index
-gumik
-első felni(tárcsa még megvan)
-km-csiga
-powerház,-nyelv,-bowden(elektronika,behúzó megvan)
-henger+dugó(víztérfedél még megvan)
-lánc,lánctányér
-plexi
-első lámpa
-fejidomtartó konzol
-fejidom, farokidom

Ezeken kívül megvan még minden, ami egy működő motorban van. A váz papíros, azzal van egy kis macera, de emailben leírok mindent. Viszonylag olcsón oda tudom adni az alkatrészeket, mert csak a helyet fogják, és nem tárolni akarom, hanem eladni!

Elérhetőség: lacciko@gmail.com
30/3801423
nekem is van egy félig meddig polírozott
Szia zsolt0430 képet tudnál küldeni róla köszi.
Sziasztok! olyan kérdésem van hogy ha egy 125 rs sportrendszerrel karbulátor hozzá állítva elektronikai fojtás ki ütve poweres,

Mennyit eszik power felett és mennyit power alatt?

ezt csak azért kérdem mert nekem nincs power még benne és a karbi is nagyon el van állítva
nekem 1 rotax 123-ra van 1 arrow rezonátorom az ára 20e
nekem van egy arrow-om ár=35e
eladó
akit érdekel
veresr8@gmail.com
Sziasztok aprilia rs 125-re(2001) keresek sport kipufogót ha valaki tud az irjon köszi :)
Valaki lemérné nekem hogy menyi a kipufogó nyílás átmérője a hengeren vagy a kipufogó könyökön ( gondolom megegyezik a kettő)
Sokat segítenétek!