Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok eladó központi teleszkóp. kérdésre válaszolok képet még küldök ha kell. posta és személyes átvétel.
Sziasztok!
Ma húztam szét a rotax 123 blokkomat és egy persely fogadott az egyik oldali főtengely csapágynál. Szerintetek ez így gyári vagy már úgy lett felperselyezve, mivel gondolom lötyögött a házban a csapágy. Vagy esetleg ez így gyári?
Másik kérdésem, hogy milyen csapágyat tegyek bele? Műanyag vagy fémkosaras C4-es 6206-os csapágyat?
rotax 123 alkatrészek elsdók! sem amal gyujtás is van!
Köszi a segítséget MotorMAN!
5 és 20w közötti folyadékot tegyél bele. az akár lehet 5,1 vagy 9.2 vagy 12 vagy18 (csak írtam számokat) a két érték közötti kell bele. a 15 teljese jó.
Extrema van nekem akkor mindkét szárba tegyek 440+-2,5cm2?
Rendben és Köszönöm a segítségedet!
És mi van hogyha csak 15w- ést teszek bele? én is teleszkóp olaj csere előtt állok és már megrendeltem hozzá a 15 öst... vegyek még egy 10 est is?o.O
és elvileg SAE F.A. 5w vagy F.A. 20w közötti folyadék kell bele

SAE 10W (F.A. 5W 67% + F.A. 20W 33%)
SAE 15W (F.A. 5W 33% + F.A. 20W 67%)

(F.A. = Fork fluid)
Elvileg (2006 utána nem gömb RS) 440+-2,5cm2. De valószínűleg a gömb rs-be is ugyanennyi kell..
Mikori évjáratú RS? Extrema, gömb, vagy az újabb már?
Igen-igen pontosan, könnyen összemegy és utánna nehezen tudom szét húzni, akkor szimeringeket, porvédőt cserélem, de azt nem tudom hogy mennyi olajnak kellene lennie, benne, mert már azt is kiakarom cserélni, megtudná nekem mondani valaki?
Igen-igen pontosan, könnyen összemegy és utánna nehezen tudom szét húzni, akkor szimeringeket, porvédőt cserélem, de azt nem tudom hogy mennyi olajnak kellene lennie, benne, mert már azt is kiakarom cserélni, megtudná nekem mondani valaki?
Az egyiknek rugóznia kell, a másikat össze tudod könnyen nyomni, viszont ha széthúzod, akkor nehezebben kellene szétmennie. A két villaszár belülről különböző, lehet csak egy szimering csere és megoldódott a problémád.
Csáó
Újított már fel valaki közületek első teleszkópot mennyi olaj kell bele, nekem ami fosa az olajat az a féktárcsa felőli teleszkóp, az kiszedve is ellenállás nélkül összement, a másik az jó, véleményekre, tapasztalatokra, szétszedésre, felújításra várom válaszaitokat.
6e Ft-ot? Soha! :))
Persze, én is úgy szoktam.
Utána ami bennevolt, az megy mosónak.
Én az egyik motoromat felvittem a szobámba :) az a legjobb :)
írtam neked levelet
Műanyag tanknál teljesen mindegy, hogy télen tele van tankolva vagy sem, fém tanknál, ha már egy kicsit korrodált belülről akkor tele kell tankolni.

A mai magyar benzin, 3 hét alatt olyan szar lesz,hogy hihetetlen. (ma tapasztaltam) Inkább tankoljátok tele e85-el a tankot télire, utána meg engedjétek le szezon előtt, legalább kitakarít mindent....
Soha nem volt vele gondom :) De tény, hogy megromlik a benya... Ennyi idő alatt egyszer sem romlott annyit, hogy érezhető "rossz" hatása legyen. Biztosan varázs garázsban állt a motorom. Hozzá tenném, hogy nekem is volt "élesebb motorom" és azzal sem volt baja. Nem adtam annyi időt neki, hogy megromoljon.
A nagyok viszont azt ajánlják, hogy a téli pihenő előtt tankoljuk tele a vasat.
egy tél amikor az ombre nem motorozik, az 3 de inkább 4 hónap.
Ez alatt simánmegromilik a benzn.
Pannonia simán emegy vele gond nélkül, élesebb motort, mondjuk RS-t nem hazsnálnék iylan öreg benzinnel.
én bontok egy 1999-es rs-t ! ha alami érdekel olcson adok mindent!
wittner.isti@freemail.hu
Hali! Ennyi idő alatt nem fog megromlani a benzin. Mindegy milyen tankban van. Nekem a Pannoniában romlott meg öt év alatt...De nem egy tél.
RS Extrema-hoz keresek jó állapotú plexit! Akinek van írjon emailt legyen szíves.