neharagudj de mondtam hogy 2009-es a moci! ahoz nemtaláltam leírást a googl-ban max 2005 ösöknél jó az a megoldás hogy kivágod az áthidalást de 2006-ban már más cdi-t tettek bele és ahhoz nem találtam leírást hogy hogylehet kiiktatni a folytát! ha találtál 2006 fölötti évjáratú motorokhoz megoldást linkeld be vagy írd le lécci hogylehet:D
Csak azt a gyújtást tedd fel, ahol az állórész maga a 3 fázisú generátor és a jeladó. Mert ott külön tudod cserélni a jeladót, és nincs egybe mű gyantázva a tekercssorral. Továbbá a CDI-je aksiról kapja a tápot, ezért tudsz bármilyen CDI-t építeni hozzá, és mivel külső jeladós, könnyebben fel tudsz szerelni 2 db jeladót.
azt hiszem megprobálkozok a" power-valve" szaki által felajánlott 2000-évj. aprilia gyujtással,de mivel kéthengeres lesz igy kell még egy cdi,trafo,jelfogo,kábel
állorésze hogy néz ki van képetek rola? szerintetek meg lehet oldani ugy hogy mindenböl kettöt használok csak egy lendkerékkel? két jeladoval?
Helo mindenki! A hajtókar felső tűgörgő mérete ez lenne? 15*19*20 és a préstáv 1,2 mm? Ha nem ezek az értékek megköszönném ha leírná valaki. Elméletileg ha visszarakom azt a vastagságú tömítést ami volt akkor gond nem lehet?
Tehát azt mondod, hogy a dugattyú csapszegfurata nincs eltolva, és a henger sincs eltolva a szimmetriatengelytől. Csupán ezzel az utógyújtás trükkel oldják meg a dugattyú verődését a FHP-ban? Érdekes. Ezt nem is tudtam a rotax blokkról.
igen a mai gépek igy készülnek csak sajnos a rotax nem,azért variálták meg a gyujtástérképét,én is meglépödtem hogy nincs eltolva se a dugo se a henger
esztergáltam egy csucsot a hengerbe és az egyik fötengely csapágyba,beledugtam a blokkfélbe, henger rá és tökéletesen egymásra mutatnak,dugot meg egyszerü megmérni
Hányas évjáratú rs ?
Az idomgarnitúra érdekelne ha minimum 2006-os !
állorésze hogy néz ki van képetek rola? szerintetek meg lehet oldani ugy hogy mindenböl kettöt használok csak egy lendkerékkel? két jeladoval?
rotax 122 power rugót és bowdent keresek!
van valakinek eladó?
Ákos.
Ezt az utó-gyújtásos dolgot meg nem vágom, ilyet még nem láttam.
ebből a fajta cagiva gyujtásból...