Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2000-es évjáratú aprilia rs zárszett eladó!
Komplett első futómű eladó, jó állapotú, nem folyik, nem csepeg, szépen csillapit!
Aprilia Rs extrema hűtő eladó, jó állapotú, nem sokat használt.
ára:10000Ft

Üdv
Ha komolyan érdekel jelezd és emailben megbeszéljük a részleteket.
Ha a Jolly moto-nak jó az elvezetése akkor ennek is mivel tejesen megegyezik a kettő, csak ebbe nincs beleütve a márka. Gyári hengerrel csodát művel, gondolom a polinivel is öszhangba lenne.
De azt tudni kell erről a rezóról hogy vereseny célokra lett kifejlesztve 13000-es fordulatnál adja le a teljesítményt. 34-es karbi minimum kell hozzá. Ár 40.000 ft
Rotax 122/123-ra egyformán jó (elvezetés könyök szög megfelel-e)? Milyen hengerhez passzol? Ára mennyi lenne? Helyileg hol tudnám megnézni, megvásárolni? 160-as polini hengerhez érdemes-e feltenni?
mi pénz ?
Ahogy ígértem elészültek a rezók. Jolly moto corsa tipus másolata.
Érdeklődni: antonioracing@freemail.hu
Vegyél bele ledeset jobban jársz:D
én tőlük vettem az ugyanilyen dunlop gumi garnitúrát szintén 35.000 ért...
link
Szasztok.Ez a motort ismeri valaki?
Bármi infónak örülök /rossznak is/..
Köszi
Nem tudok már sajnos. Többen is kérdezték már, de nincs meg az elérhetősége. pedig volt neki gumi bőven. De ez a D209GP elég patent :)
Tényleg amúgy tudsz még olcsón motor gumit? csak mert láttam a galériádat :D
Próbáld ki és kiderül :D
Eladó Aprilia RS-125 alkatrészek, van minden!
http://alkatreszek.schliemann....
Mi van ha a motoromba h11 55w os xenon hatású izzót veszek?
hidegen
és hidegen vagy melegen mérjünk? :D
ahha értem köszönöm :D
de például ez az érték függ a használt hengertalp tömítés vastagságától is erősen.
Nyitott gázállásnál legalább 5mp-ig indítózzatok.
10-12 között kiváló

9-10 nagyon jó

8-9 jó

7-8 tervezni kell a cserét miaharabb

7 alatt felújítás
Igen azt is akarom majd :) de előtte méretek egy kompresziót, Valaki esetleg tudja hogy mi a jó érték?
:) akkor örülök:D ha pedig nemmegy úgy ahogyan kéne a karburátor beállítása rossz!(olyankor állítasd be mikor 27 fok körül van a levegő és olyanhoz vidd aki nagyon érti ezt a dolgot:D)
Nekem ott át van fúrva :OO Azt hittem az gyári át fúás és most hogy jobban meg figyeltem nem olyan szabályos. Na akkor tanusithatom hogy át lehet fúrni mert nem lesz baja :D
Tank és plexi nélkül 35 000ft a tank idom tankal együtt eladó igy akkor 45 000ft