Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pici alku? mondjuk postaköltséggel.....és mindenki boldog!?!?
visszaolvasgattam futólag nemigen találtam de ha megtennéd hogy megtalálod nagyon hálás lennék:D
Ugy tudom hogy a cdi ből a kis áthidalót de nem vagyok biztos :) hátha jön egy okosabb addig ne csinálj semmit de ha vissza olvasgatol ott le írjak ha haza értem a melóból akkor meg keresem neked :)
Ezt sikerül kiderítenem azótaXD és nemtudod esetleg hogy hogylehet kiiktatni az Euro3as besorolású RS-ek ből a folytást?:D
ugy tudom hogy 2007 től Eur3as :D
Aha értem, hát akkor a gyújtás azonos .
Hát figyelj nekem mindenből 1db van ,de a lendkerék+ állórész+gyújtástrafó+vezérlőegység+kábelköteg összesen
25000Ft-ért odaadnám .
nah jókor
Ha érdekel tudok boyesen és malossi-it is!
Emailon keress meg!

Üdv
a gyújtás megegyezik. a powert kicseréled levegősre aztán csók..nálam is így lett most
Nem vágom nagyon a gyujtás témát de ugy hallottam hogy van valami külömbség az elektronikában.... Létezik valamilyen gyengébb henger is?!? A gokartosok is mennek olyannal, még kipuszelep sincs rajt csak a helye.... Lendk..állorész, kábel, minden kell egyedül a kipszelep motorja nem mert olyat teszek fel mint a gokartosok,nyomásra nyit.. Kéthengeres paripa lesz azért kell kettö. Igy mennyi ft.?
Hali mindenki!

Valakinek van valami módosított membránja? Boyesen v malossi v polini v mittudomén milyenek vannak Szóval érdekelne 1
Szia !
Nekem van gyári gyújtásom 2000-es évjáratú motorról.
Konkrétan mit értesz az alatt ,hogy segédkipus ? A gyújtáshoz kellene a lendkerék az állórésszel is? Vagy csak gyújtástrafó meg a vezérlőegység?
kétféleképpen lehet. egyik verziónál egyáltalán nem villogott semmi, a 2.nál meg mind a 4 egyszerre...
Nekem van ha érdekel 2002-es idomszettem és 95-ös extrema idomszettem is!
érdeklődni itt tudsz:
patvaros87@gmail.com

ÜDv
Rellét rosszul kötötted be!
Ha az eredeti kipufogóbol kiveszek a katalizátort+ folytást a teljesítmény mennyivel nő vagy mien változás vehető észre a beavatkozás után?:O 2009-es RS-ről van szó pontosan:D
Érdekelne teljes idomszett és plexi. ha van valakinek kérem keressen meg, megegyezünk! 20/329-3805
Üdv. Valaki pls segítsen. LED-es indexre váltottam, vettem led-es relét és akármerre indexelek mind a 4 index villog. Mi erre a megoldás?
Küldj egy emailt. Holnap, holnap után kapod a képeket.
valami képet esetleg ?
De ha megtudn valaki mondani hogy Euro2 vagy Euro3 as besorolású a 2009 es évjárat az is több a semminél:) köszi előre:)
Helló mindenki. 94-es vasam eladó. Papírok nélkül csak egyben alkatrésznek. A motor menetképes, esztétikai hibái vannak. Az ára 100e magyar forint vagy 2000 EUR. :) Hiányosságok: e. fékkar, jobbos lábtartó,kuplung kar,a levegőszűrőtől egy cső. Minden további info e-mailban. vigyikobera@freemail.hu
Ha inkább E-mailon inkább válaszolna valaki itt a címem:) molnar.martin97@gmail.com
előre is köszönöm a válaszokat:)
Sziasztok. RS 125 ös 2009-es évjáratú olasz motorból az elektronikai fojtást úgy lehet kivenni hogy a cdi dobozból az áthidalást elvágom vagy itt már más megoldást kell keresni? :O