nincsen,megnéztem....azért viszik el negativba a gyujtást hogy bizonyos fordulatig ne legyen nagy a dugo csapodása és a hengerfalon ne legyen akkora nyomás mikor áttfordul a holtponton
Igy nem ismerem hogy melyik-melyik ezért kérem a segitségeteket.az a lényeg hogy egy kéthengeres pannonia blokkot csináltam amire két segédkipufogos aprilia hengert huztam.mivel az aprilia hengere és dugattyu csapszege sincs eltolva ezért kell a gyári gyujtásbol kiindulnom. a gyujt.térképe olyan hogy elmegy minuszba is 1700-2000 körül,nagy ford.-on meg megint,ugy szabályoz le.pannonia teljesen mas mivel a csapszeg van eltolva
Az a baj hogy a mitonak más a gyujtástérképe az nem lenne az igazi, egyébként nem láttam még pannonián pedig régota pannoniázok, milyen lendkereke van hogy 180-ba tud gyujtani? Van kép rola? P20 - on a vape az elterjedt vagy az irhato ignitech
A hengeren van, a kipufogó nyílás felett, egy T alakú alkatrész, 2 imbusz csavar fogja, azokat kitekered és lehúzod. Ebben kell lennie egy rugónak meg egy nyelvnek.
őőő... az a helyzet hogy nemvolt poweres mocim és nemigazán tudom mit is keressek a tank alatt:S nagyjábol körültudod írni hogy hogyis néz ki meg naggyábol hol is található?:D
hello: én a helyedbe cagiva mito evo 2-es gyujtást tennék fel mert az 180-ba adja a szikrát , pannoniások használják ezt a gyujtást
2 té osztott trafóval.
ha kell tudok adni ilyen gyújtást.
érd:spmito@freemail.hu
segítségeteket kérném motorvásárlásban. Egy Keeway Matrix 50-es robogót szeretnék venni. Az első maszkja törött, 75-e Ft-ért adja. Ennyiért megvegyem? Kb nyár végéig használnám, utána egy jobb motort vennék. Ezt el tudom utána adni? Motorikusan nincs baja, csak egyszer estek vele.
Jah és még annyit hogyha valakinek van olyan CDI-e 2009-es hez (nemtudom mien évjáratúnak a cdi-je jó hozzá de ami jó olyanragondolok) ami folytásos az éerdekelne főleg ha van rá lehetőség arra hogy kiiktatható legyen a folytása de ha nem azsembaj:)
A 2009-es olasz RS-125-ösökben van power? ha nincs akkor mennyibe fájbelevarázsolni egyet és mennyire nehéz?mellesleg ha nincs benne akkor nemúgyvan hogy kissebb fordulaton picit gyengébb de magas fordulaton 8000 fölött ahol amúgy is nyitna a power akkor ugyanolyan erős mintha lenne benne power?!:Dezzel arra akarok kilyukadni hogy ha nincs benne power akkor megérie vagy sem a power rendszerrel foglalkozni:D
jövö hét,tökéletes....most ugyis üres a kincstár...jövö7-en jön a kincstárnok
csoszy76@freemail.hu ra küldj egy mailt légyszi és akkor visszaküldöm majd a postacimet
köszönöm!
megnézted? Van benne? Az is előfordulhat hogy beragadt, elkoszolódott és nem működik ahogyan kell, de erre is van megoldás.
2 té osztott trafóval.
ha kell tudok adni ilyen gyújtást.
érd:spmito@freemail.hu
10000.-
99-05 pályaidom cakk pakk Full komplett
50000.-
Ferodo cp 911 fékbetétek (verseny)
bőven használhatóak 3000től -6000ig
kb5-6szett van ha egybe visezd kitalálok rá valami jó árat
érd 20/5140810
segítségeteket kérném motorvásárlásban. Egy Keeway Matrix 50-es robogót szeretnék venni. Az első maszkja törött, 75-e Ft-ért adja. Ennyiért megvegyem? Kb nyár végéig használnám, utána egy jobb motort vennék. Ezt el tudom utána adni? Motorikusan nincs baja, csak egyszer estek vele.
Köszönöm
Barbara
www.uni-miskolc.hu%2F~qgepicar..." title="http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.uni-miskolc.hu%2F~qgepicar..." target="_blank">http://www.google.hu/url?sa=t&...
gyujtástérképet esetleg nem lehet tudni?
csoszy76@freemail.hu ra küldj egy mailt légyszi és akkor visszaküldöm majd a postacimet
köszönöm!