Sziasztok! 2004-es rs-en az indexek egyformák? Tárolás közben letörték a jobb hátsót, szóval csak a házát akarnám hasznosítani, az elsők és a hátsók csereszabatosak?
Viszont nekem Denso van benne iridiumos igaz a boltba arany áron mérik, én vaterán vettem olcsóért és csak jó tapasztalatom van vele, azt merem ajánlani, eddig oly 3 ezer körül mentem vele és ki még nem szedtem mióta betettem, és leforogja a 12500-13000-et.
Vadonat új, Amal Sem elektronika(trafó) eladó. Sokkal megbizhatóbb mint a gyári, tönkrevághatatlan illetve fojtásmentesek. Eddig csak jó tapasztalat van vele, soha semmi gond nem volt még vele.
Adok rá félév garanciát is bármi gondja lenne kicserélem.
Vezetékszin kiosztása is ugyan az mint a gyárinak igy felrakása is gyerek játék. Az összes szinü elektornika helyett felrakható.
Olyan kérdéssel fordulnátok hozzátok ,hogy van egy 2009es rs 125-öm ,fojtott.Nemrég vettem és mostanában vettem ki először a gyertyát 10-es hőértékű.
Azt olvastam néhány helyen ,hogy fojtott motorba 8-as hőértékű kellene ,tehát a kérdésem melyik iridiumos gyertyát vegyem?BR10EIX vagy BR8EIX?
Sziasztok van 2007- évjáratú 125 rs felnikre lenne szükségem ha valakinek van irjon üzenetet.
Kérdés hogy a 2000res évjáratú 1125 rs be beletudom e tenni az uj felniket?Ha valaki erröl informált szivesen meghalgatnám!
elöre is köszi
Nyitva, és nyitva is kell hogy legyen. 2500 vagy 3500 környékén be zár, valahogy így, és 7800 tól ismét nyitva. ( vagy amilyen pover vezérlőd van ) de a nagy átlag ez
APRILIA RS 125 re SPORTIKUFOGÓ RENDSZEREK eladóak. Arrow, Gianelli, Jolly Moto... több darab. Valamint állítható gázos központi teleszkópok is, ebből is több darab. Árak 20000-35000 ig. idomok, első lámpa...,komplett váz, teleszkópok......sok minden. érdeklődj. tel 06205938377
Nos ez a folytás úgy viselkedik hogy 5-6 e-res fordulat között nagyon gyenge a motor és alig lehet áttornászni maadat ezen a fordulaton:S amúgy alatta fölötte jól kel hogy menjen a moci karburáláson múlik az egész (akkor kell beállítani a karburátort mikor 25 fok fölött van a hőmérséklet stb... Azt elektronikai folytást úgy lehet kiiktatni hogy a cdi dobozon vannak a csatlakozók azzal szemben lévő oldalák kell egy lyukat fúrni! Visszaolvasgatsz találsz képet és pontosabb segítséget is:D
hát akkor úgy lesz a jó. Ne érjen bele a dugóba a nyelv! Akkor viszi a hengert, dugót, mindent. Belerakhatod, aztán vagy beleér, vagy nem...vagy szépen leveszed a hengerfejet és megkukucskálod.
Víz leereszt, víztérfedél levesz, hengerfej levesz és máris látod. Tömítéseket nem kell cserélned ha jók. Ennyit sztem megér.
Nah az jó, ha nem nálad ért bele hogy meddig feszítsd, azt nem tudom, látni kellene a nyelvet működés közben. Túl sem szabad feszíteni...próbálkozz, menj egy kört, nézd meg...
A powernyelven a sérülést valószínű a dugattyú okozta, mert beleért. Ha szerencséd van nem ennél a hengernél. Ha biztosra akarsz menni, vedd le a hengerfejet és nézd meg a powernyelv belógását. Ha túl közel van, állítani kell rajta. Ha eddig jól működött a motor, akkor döntsd el, hogy megnézed-e, avagy nem.
A powernyelvet úgy tedd vissza, hogy a letörés a nyelv végén LEFELÉ nézzen. Tehát ahogy a képen látszik, az a lapja legyen felfelé.
A házat visszateheted bárhogy, szerintem a bovdenbeakasztónak felfele kell állnia. (ami le van pirossal ragasztva)
Melyik oldalának kell lefele néznie?Ahol van a gyártási év vagy amelyiken ilyen számok vannak? Powernyelven van egy kis hiba nemtudom mennyire látszik belerakhatom még?
Bitubo gázos rugós tag: 25.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 28.000 Ft
Kerekek kompletten gumival (Metzeler Sportec m3): 65.000
Metzeler Sportec m3 kb.: 95%-os első és hátsó gumi: 15.000
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 17.000
Első villa 2 db van! Jó állapotú: 18.000
Rosszabb de működő: 10.000
Komplett hátsó fék szett: 10.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Komplett első fék szett: 30.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Hűtő kompletten: 20.000
Műszerfal: 10.000
Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 4.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
28-as Dellorto karburátor: 9.000
Power motor, bovden, nyelv, ház: 20.000
Power elektronika: 5.000
Gyári indexek: 1500/db
Karbon membrán: 10.000
Ha valami olyan dologra van szükséged ami nincs kiírva akkor írj e-mailt légyszíves!vagy érdeklődj a
06/30-40-33-613
06/20-49-18-679
Email: krx93@windowslive.com
A power motort,hogy kell rakni lapjára vagy oldalasan ha lapjára rakom akkoris csak egy csabart tudok belerakni a másik nemoda esik ha oldalasan akkoris csak 1 csavart tudok beletenni...
Adok rá félév garanciát is bármi gondja lenne kicserélem.
Vezetékszin kiosztása is ugyan az mint a gyárinak igy felrakása is gyerek játék. Az összes szinü elektornika helyett felrakható.
Olyan kérdéssel fordulnátok hozzátok ,hogy van egy 2009es rs 125-öm ,fojtott.Nemrég vettem és mostanában vettem ki először a gyertyát 10-es hőértékű.
Azt olvastam néhány helyen ,hogy fojtott motorba 8-as hőértékű kellene ,tehát a kérdésem melyik iridiumos gyertyát vegyem?BR10EIX vagy BR8EIX?
Kérdés hogy a 2000res évjáratú 1125 rs be beletudom e tenni az uj felniket?Ha valaki erröl informált szivesen meghalgatnám!
elöre is köszi
Víz leereszt, víztérfedél levesz, hengerfej levesz és máris látod. Tömítéseket nem kell cserélned ha jók. Ennyit sztem megér.
A házat visszateheted bárhogy, szerintem a bovdenbeakasztónak felfele kell állnia. (ami le van pirossal ragasztva)
Bitubo gázos rugós tag: 25.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 28.000 Ft
Kerekek kompletten gumival (Metzeler Sportec m3): 65.000
Metzeler Sportec m3 kb.: 95%-os első és hátsó gumi: 15.000
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 17.000
Első villa 2 db van! Jó állapotú: 18.000
Rosszabb de működő: 10.000
Komplett hátsó fék szett: 10.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Komplett első fék szett: 30.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Hűtő kompletten: 20.000
Műszerfal: 10.000
Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 4.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
28-as Dellorto karburátor: 9.000
Power motor, bovden, nyelv, ház: 20.000
Power elektronika: 5.000
Gyári indexek: 1500/db
Karbon membrán: 10.000
Ha valami olyan dologra van szükséged ami nincs kiírva akkor írj e-mailt légyszíves!vagy érdeklődj a
06/30-40-33-613
06/20-49-18-679
Email: krx93@windowslive.com