Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok keresek Aprilia rs 125 98' évjáratú első lámpát,akinek van jelezze vagy cserélem 2000 évjáratú első lámpám

Űdv
PistiMoTo
egybe mennyi volna ?
rs matricás idom van ! karcmentes lámpával ! 15 000 be jó neked ? kipufogó elkelt már :/
Érdekelne a hátsó idom, amin az RS matrica van illetve a rendszer.
Mi mennyi lenne? Pontosan milyen rendszer van rajta?
Csáó!
Meg van még a pufó? Pontos típusa?
Előre is köszi!
ha van igény szét bontom a teljesen makulátlan rs 125 öm !
Eladó alkatrészek !
Rotax 122-hez keresek power nyelvet!
kiscsende@freemail.hu
mármint a motorra gondolsz ?
Fel kell újítani! Pénzem meg nem nagyon van rá. Jövőre amúgy is rendszámosat akarok és így lenne rá pénz ha el menne. De még nem biztos hogy eladom végűlis attól függ. Ha nem adom pár hónap múlva lesz pénzem rá és akkor felújítom szépen minőségi cucokbol és akkor majd nyár körül meg eladom csak úgy meg úgyse kapok érte egybe sokat :/
H-h bontod?:O nem olyan rég vetted
pályaidom lehet érdekelne, írj egy emil címet ahol meg tudjuk beszélni
Gyújtás computer ,kábel köteg,hasidom,farok idom, farok idom az a vékony, fejidom lámpa,power motor,power computer,farokidom ülés,karburátor,indexek ! eladók ! csak megegyezés kérdése minden ;)
Sziasztok! 2004-es Rs 125-höz keresnék első felnit, mivel az enyém eltört! Email: uszozoli@citromail.hu
Alkatrészként eladnám RS125 (96) motoromat.
Fődarabok esetén bontanám meg csak lehet. (1-2db kisebb értékű dologért még nem bontom meg csak ha esetleg már több minden összegyűlt)
Rotax122 blokk, a főtengelye felújításra szorul a henger meg a dugó már nem jó.

Ha érdekel E-mail az adatlapomon!
Esetleg ha valakit érdekelne Börruha ,meg Csizma,Győrbe vettem Citybikeba
http://motocykle.bazos.sk/inze...

http://motocykle.bazos
.sk/inze...
38ast tudok adni ha érdekel.
Hello nyelven nincs de motor meg komputerem van ! És jó abba ! Ennek ára 13 000 ft
Farok idom 15 000 Ft
30e.
Hello!
Farok idom ár?
helo!
hengerszett mennyibe kerulne?
hello: aprilia rs 125 2007-es első hátsó felni=50e
arrow komplet kp=38e
érd:spmito@freemail.hu
Hello, 2003-as modellen ugrándozik a fordulatszámmérő. Kiszedtem, hogy megnézzem mi van vele, de elakadtam mert nem tudom szétszedni. Valaki tud megoldást a problémára? Köszi
képek elküldve