Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hűtővédő: 2000 ft !
Farok idom : 7000 ft !
fejidom lámpa 10 000 ft !
index:1 500 / db !
ülés : 2 000 ft !
kábel köteg:10 000 ft !
hasidom : 8 000 ft !
power motor : 5 000 ft !
power computer : 5 000 ft !
karbi (28 as ) 10 000 ft !
két oldal csík idom : 3 000 ft / db !
imail: boti3@freemail.hu
Pár hónapos ngk 10es gyertya van benne, és szép a színe, gyújt rendesen
Köszönöm, de megoldódott.
Ment mail!
hello!Nekem van egy fasza eladó Ha érdekel takacsgabi@freemail.hu
Fél éve keresek plexit a mocimra (2002-es), már csak ezt kéne cserélni és adom is el! Ha valaki tud esteleg, mindenképpen keressen meg az elérhetőségeim egyikén:
20/329-3805
karyka89@gmail.com
A helyzet fontosságára való tekintettel non-stop elérhető vagyok!
Köszönöm előre is!
Senkinek se? előző napokba annyian jeleztétek hogy töltsek fel képet most meg senkinek sem kell ?
Sziasztok. Valakinek nincs egy eladó tuning( arrow, gianelli, jollymoto stb.) kipufogó rendszere? Ha van légyszíves küldj már egy emailt képpel és árral. Köszönöm! Email: uszozoli@citromail.hu
tel: 06307316232
Ha puffog akkor a gyújtás körül kell keresgélni. Új gyertya?
a lamellák(így hívják?)széle kockás, nem sima, és a lekülső nincs egyvonalba a többivel. De a kuplung probléma közbe megoldódott, egy hézagoló nem volt a helyén. Már sikerült is mennem a motorral egy pár kört, majd egy fél órával később már nem indult be... A kipufogó puffog hangosan tolásra... Nem tudom, miért nem akarja az igazat...
Mit értesz azon hogy el van forgatva?
Az ígért képek a fékbetétről(kicsit késve idő hiányba szenvedtem)
Gömb rsbe jó gyári ferodo
Csáó!
Power nyelvet keresek!
Akinek van eladó írjon légyszi!
Ha nem sikerült volna az előttem lévő eladótól megvenni, nekem van műszerfalam. Ha érdekel - lacciko@gmail.com .
Ha nem sikerült volna az előttem lévő eladótól megvenni, nekem van műszerfalam. Ha érdekel - lacciko@gmail.com .
szia csa-paree@freemail.hu ez a mail cimem üdv
Szia! Érdekel a műszerfal, egy elérhetőséget adsz?
Bendhunternek nem kell az a nyelv... küldj egy bankszámlaszámot e-mailen erre a címre: peeeet27@citromail.hu meg mondj egy reális összeget amiért feladod postán
Nanana, egy picit köznyelvűbben, ebből most nem sok volt világos:D
A kosárban a lamellák mind egyvonalban vannak, vagy a legutolsó el van forgatva? Mert a legutolsó nálam el van forgatva, lehet h az a baj?
Ha nincs kuplung, akkor egyértelmű hogy a kiemelő környékén keresgélj. Elsőnek próbáld meg a "kémlelő" lyukon a durva beállító csavart tekergetni, csak kell hozza egy speckó alkatrész, hogy a kontrázó anyát ki tudd lazítani (én pl elköszörültem egy csőkulcs végét). Ha erre sem reagál, akkor viszont a kuplung tányérnál lesz a gond, rosszul van összerakva.
Szerintem ezeket nézd meg először, és tuti meglesz a hiba forrása.
Sok sikert!
Üdv.
Sztem se kell semmi féle paszta nekem sima tmitéspapirbol készült bementem egy irószerbe és vettem mai napig nagyon fasza
Lendkerék lehúzóra meg a galriáim közt a találsz egy képet.
Én egy 1500 hufos csapágylehúzóbol csináltam lendkerék leszedőt , a mai napig jól működik
Engem érdekelne a törött nyelv.
A tömítéshez meg elvileg nem kellene paszta .
Mondjuk nekem a kuplunkg felöli oldalon ereszteni kezdett, de oda csináltam új tömítést kartonból.
Hali!
Kéne egy kis segítség
Váltóhiba miatt szétszedtük a blokkomat(123) majd összeraktuk, nem maradt alkatrész, tehát elvileg minden a helyére került. A fokozatok megvannak, végig lehet váltani, üres is van, viszont kuplung nincs. Mi lehet a baj? A kart nehéz húzni, tehát a bowden a helyén van. Hol ronthattam el?