hűtővédő: 2000 ft !
Farok idom : 7000 ft !
fejidom lámpa 10 000 ft !
index:1 500 / db !
ülés : 2 000 ft !
kábel köteg:10 000 ft !
hasidom : 8 000 ft !
power motor : 5 000 ft !
power computer : 5 000 ft !
karbi (28 as ) 10 000 ft !
két oldal csík idom : 3 000 ft / db !
imail: boti3@freemail.hu
Fél éve keresek plexit a mocimra (2002-es), már csak ezt kéne cserélni és adom is el! Ha valaki tud esteleg, mindenképpen keressen meg az elérhetőségeim egyikén:
20/329-3805
karyka89@gmail.com
A helyzet fontosságára való tekintettel non-stop elérhető vagyok!
Köszönöm előre is!
Sziasztok. Valakinek nincs egy eladó tuning( arrow, gianelli, jollymoto stb.) kipufogó rendszere? Ha van légyszíves küldj már egy emailt képpel és árral. Köszönöm! Email: uszozoli@citromail.hu
a lamellák(így hívják?)széle kockás, nem sima, és a lekülső nincs egyvonalba a többivel. De a kuplung probléma közbe megoldódott, egy hézagoló nem volt a helyén. Már sikerült is mennem a motorral egy pár kört, majd egy fél órával később már nem indult be... A kipufogó puffog hangosan tolásra... Nem tudom, miért nem akarja az igazat...
Bendhunternek nem kell az a nyelv... küldj egy bankszámlaszámot e-mailen erre a címre: peeeet27@citromail.hu meg mondj egy reális összeget amiért feladod postán
Nanana, egy picit köznyelvűbben, ebből most nem sok volt világos:D
A kosárban a lamellák mind egyvonalban vannak, vagy a legutolsó el van forgatva? Mert a legutolsó nálam el van forgatva, lehet h az a baj?
Ha nincs kuplung, akkor egyértelmű hogy a kiemelő környékén keresgélj. Elsőnek próbáld meg a "kémlelő" lyukon a durva beállító csavart tekergetni, csak kell hozza egy speckó alkatrész, hogy a kontrázó anyát ki tudd lazítani (én pl elköszörültem egy csőkulcs végét). Ha erre sem reagál, akkor viszont a kuplung tányérnál lesz a gond, rosszul van összerakva.
Szerintem ezeket nézd meg először, és tuti meglesz a hiba forrása.
Sok sikert!
Üdv.
Engem érdekelne a törött nyelv.
A tömítéshez meg elvileg nem kellene paszta .
Mondjuk nekem a kuplunkg felöli oldalon ereszteni kezdett, de oda csináltam új tömítést kartonból.
Hali!
Kéne egy kis segítség
Váltóhiba miatt szétszedtük a blokkomat(123) majd összeraktuk, nem maradt alkatrész, tehát elvileg minden a helyére került. A fokozatok megvannak, végig lehet váltani, üres is van, viszont kuplung nincs. Mi lehet a baj? A kart nehéz húzni, tehát a bowden a helyén van. Hol ronthattam el?
Farok idom : 7000 ft !
fejidom lámpa 10 000 ft !
index:1 500 / db !
ülés : 2 000 ft !
kábel köteg:10 000 ft !
hasidom : 8 000 ft !
power motor : 5 000 ft !
power computer : 5 000 ft !
karbi (28 as ) 10 000 ft !
két oldal csík idom : 3 000 ft / db !
imail: boti3@freemail.hu