A wössner nagyon hajlamos repedésre, törésre. Utána körbeméregetés után ki is derült, hogy miért. A szoknya falvastagsága pl annyira öntéshibás általában, hogy 2 széle közt akár 0.5-0.7 mm különbség is van. 2 egyforma nincs belőle. Az addig szép és jó, hogy a közepe és a csapszegnél jól meg van munkálva, de sokat érnek vele, ha elreped, vagy törik a szoknya, ami nem billegés miatt van. Ráadásul nagyon gyorsan kopik is. Én vertexből a kart 1 gyűrűsét raktam be idén, az bevált.
Nem értem, eddig oldalakon keresztül éveken át a Vertex volt a halálba szidva szinte mindenki által, és a Wössner volt a legjobb :)
Na most mire ez a nagy változás :)
Az enyémben is Vertex van, semmi baja persze, megfelelő karburálás, jó olaj, tiszta szűrő, és bemelegítés. (persze fontos még az illesztési hézag, és a présrés is). Szerintem ennyi a titka.
Illetve én úgy tudom hogy öntött és kovácsolt dugókghoz, külnböző illesztési hézag szükséges. Ha jól tudom a Wössner kovácsolt, a Vertex Replica meg öntött. Lehet ez is számít valamit.
Sziasztok! 2006 évjárattól van eladó új kupungkarom(5e) váltókarom(4e) és két darab visszapillantó kis műanyag tartó konzolom(4e) Ha valakit érdekel akkor írjon email vagy telefonon és küldök róluk képet! Előre is köszönöm!
email:palipanos@gmail.com
tel.: +36/30-878-84-57
Ferodo Platinum-ot használok. Gyárilag is ez volt benne, nem szinteres, elég sokáig bírja és még pályán is válal6ó fék6ásta van. Csak ajánlani tudom, vannak ennél jobb betétek, de amit nyújt ahhoz képest nem drága.
hello ! nekem uj rs 125 höz kéne fej idom lámpa viszapilantó meg fejidomra az a terelö idom ami a két szélén van meg egy power szelep rendszer ! akinek van ezeket megvenném ! irjon ide vagy az imail cimemre: boti3@freemail.hu
Igen, azzal tisztában vagyok, hogy a két gyűrűs nyomatékosabb és az egy gyűrűs jobban pörög. Csak azt nem tudtam, hogy most van e az aprilianak 2 hengere, vagy csak ez az egy van és minddkét dugattyú mehet bele! Am, köszönöm a gyors választ! Üdv.
asso werke vagy vertex dugót tegyél bele, 1 gyűrűs is jó. wössnert felejtsd el. prést tedd 1.2 mm-re. illesztést 0.03-0.04mm. és hónolni csak akkor hónoltasd ha tényleg muszáj.
Én úgy tudom, hogy ennek az 1 gyűrűs 2 gyűrűs dolognak a nyomatékhoz van köze (előre bocsi ha tévedek). És a dugó méretet azt majd a hónoló ember megmondja. Felénk a mester le is rendeli csak meg kell mondani a márkát. Vagy ha te tudsz olcsóbban akkor megmondja neked a méretet.
Üdv. Lenne egy 2005 ös 125ccm új rs. 16000km van benne, kezd csörögni, és a végsebesség is fogy, úgyhogy dugócsere lesz. Szeretném megkérdezni, hogy milyen dugattyút használtok (Vertex, Wössner...) Valamint, hogy mekkora présréssel rakjam össze, ha készen lesz. A dugó és a henger illesztését a hónoló ember tudni fogja, vagy van vmi spec adat? A válaszokat előre is nagyon köszönöm. Keresgettem a topikban, de sosem találtam egyértelmű pontos válaszokat a kérdésemre. Üdv
Na most mire ez a nagy változás :)
Az enyémben is Vertex van, semmi baja persze, megfelelő karburálás, jó olaj, tiszta szűrő, és bemelegítés. (persze fontos még az illesztési hézag, és a présrés is). Szerintem ennyi a titka.
Illetve én úgy tudom hogy öntött és kovácsolt dugókghoz, külnböző illesztési hézag szükséges. Ha jól tudom a Wössner kovácsolt, a Vertex Replica meg öntött. Lehet ez is számít valamit.
email:palipanos@gmail.com
tel.: +36/30-878-84-57
Ha igen erre az emailre írd már meg köszi tomit3@freemail.hu
Bridgestone Battlax BT021F
Avon Azaro AV49-SP
Mezeler Mez1
Bridgestone Battlax Bt56F
Dunlop Sportmax D207F
Tel:06702465353
Egy 2009-es, 11kw-os külföldről behozott motornak, mennyibe kerül a rendszámoztatása?
A választ előre köszi!
Ki milyen fékbetétet használ?
Brembo, EBC, Ferodo vagy valami mást?
Tapasztalatok?
Mi mit jelent ?
S hol található ilyen a mocin ?
patvaros87@gmail.com
Üdv
Faridomom van hozzá üléssel,2db y idommal. Adatlapomon lévő email címre írj és megbeszéljük ha komolyan érdekel.