Ki milyen olajat tenne a Váltóba ?,
Nekem a szervizes azt mondta hogy a 10 w40 az jó
de nem is tudom .......................
Most az van benne de hangosabb lett tőle.
Szerintetek ?
sziasztok..érdekelne aprilia rs 125-re évjárat:2006..2 db idom..a két oldala(bal és jobb) amin az oroszlán található..lehet 2006 feletti is:) e-mail: saviola12@azet.sk .....köszi előre is :)
hello. Újat szokás össze tenni vele, nem sok értelmét látom jó hengert használt dugóval össze füzni. utána meg szar dugó miatt fogsz megitn hengert is venni.
de ha kell használt dugó meg nézem neked.
Szerintem meglehetősen udvarias voltam, nem írtam semmi provokálót, csak szúrta a szemem, hogy egy oldalon belül kétszer írtad kisbetűvel és rosszul egy neves Magyar államférfi nevét.
HA ez neked, baszogatás, akkor vállalom, szemét paraszt vagyok akit zavar, ha "kosut lajos" szerű képződményeket olvas.
U.i: a mail címem ne értelmetlen, a festőbuzer egy festő szerszám.
ahogyan a viselkedésedből is kitűnik.......szereted buzerálni a másikat-----az ímélcímed sem kutya----buzerpipa@....... találó! ez már csak így van nálad.....fellyössz yde hog kilyavíccsad az heje sírásy hibájinkat::::gratulálok....remélem sokan utálnak már a beszólásaid miatt---
Nemrég éltem meg hasonlót.
Nos. !
1. A blokk oldalán van egy cső amire megy egy kicsi kb 40-50 mm hosszú gumicső, ez általában egy pattintós bilincsel van rögzítve ami SZVSZ szart sem ér. Ha szerencséd van akkor vagy a bilincs gyenge és ereszt .
de lehet hogy a gumicső az ami sérült.
Ge azért a műanyag csőelosztót is vizslasd át mert lehet hogy repedt.
De mindenképp cserélj bilincset (16-25ös)
Ha ezek közül minden épp akkor még az is lehet hogy az a fémcső ami a blokkból jön ki lehet hogy annak roggyant meg az illesztése.
Azt lehet hogy egy kis cinnel orvosolhatjátok.
jótanács : Vess egy pillantást a váltóolajra is nem e fehér az olaj
mert akkor nagyobb a cumi. De elég esélyes hogy csak
sza a bilincs
Sziasztok!Segítséget(tanácsot)szeretnék kérni tőletek tavasszal szereztem egy Rs125 2002es évjártu gépet.cseréltem és az a baja a gépnek hogy a hűtővíz folyik a heneger alól ahol a hűtőcső bemegy és a blokk illeszkedik össze..a blokk nincs törve repedve semmi ....viszont eléggé keményen kifolyik a víz..Mi lehet a probléma tömités? ha igen milyen tömitést rendeljek oda?Létszi segítsetek!Előreis NAGYONSZÉPEN KÖSZÖNÖM!
A két oldalidom s a fejidom mindenképpen.
Továbbá Egy baloldali lábtartó konzol, az amin a váltókar is van.
És az a "H" alakú műanyag ami az első telón van.
De ha kérhetem ne aranyért
Majd kell más is , de csak fokozatosan.
ELSŐ FÉKNYAEREB BETÉT
Órák egyebek.
Lánckerekek, gumik, esetleg lámpa,
Kék a test, zöld a pozitív, lila-fehér pedig a jel és a trafóra ill. cdi-re megy. Van 3 anya az óra hátuljába azok szoktak meglazulni, azok a nyáklapon szorítanak össze 3 érintkezési pontot és ha ez meglazul olyankok szokott ugrálni a mutató.
Nekem a szervizes azt mondta hogy a 10 w40 az jó
de nem is tudom .......................
Most az van benne de hangosabb lett tőle.
Szerintetek ?
Tapasztalat vagy ilyesmi ?
Írj mailt ha OK!
Szükségem lenne hibátlan állapotú Rotax 123-hoz fogaskerékre ami a lenkeréken van.
de ha kell használt dugó meg nézem neked.
Én adom a dugattyút is.
Alkudni kötelező.
1-13000-km res =32e
2-10000-km res=38e
rotax 122-es fö tengely=15e/db
stb
érd:spmito@freemail.hu
Üdv
HA ez neked, baszogatás, akkor vállalom, szemét paraszt vagyok akit zavar, ha "kosut lajos" szerű képződményeket olvas.
U.i: a mail címem ne értelmetlen, a festőbuzer egy festő szerszám.
van valakinem rs 125 extrema elso es hatso felni elado?
Nos. !
1. A blokk oldalán van egy cső amire megy egy kicsi kb 40-50 mm hosszú gumicső, ez általában egy pattintós bilincsel van rögzítve ami SZVSZ szart sem ér. Ha szerencséd van akkor vagy a bilincs gyenge és ereszt .
de lehet hogy a gumicső az ami sérült.
Ge azért a műanyag csőelosztót is vizslasd át mert lehet hogy repedt.
De mindenképp cserélj bilincset (16-25ös)
Ha ezek közül minden épp akkor még az is lehet hogy az a fémcső ami a blokkból jön ki lehet hogy annak roggyant meg az illesztése.
Azt lehet hogy egy kis cinnel orvosolhatjátok.
jótanács : Vess egy pillantást a váltóolajra is nem e fehér az olaj
mert akkor nagyobb a cumi. De elég esélyes hogy csak
sza a bilincs
Várom mire jutottál.
Továbbá Egy baloldali lábtartó konzol, az amin a váltókar is van.
És az a "H" alakú műanyag ami az első telón van.
De ha kérhetem ne aranyért
Majd kell más is , de csak fokozatosan.
ELSŐ FÉKNYAEREB BETÉT
Órák egyebek.
Lánckerekek, gumik, esetleg lámpa,