csak azt tudom hogy a baros ut mellett van pár méterre egy kis utcában----kb 12 évvel ezelőtt vettem ott....nemtudom h hol van már----de amugy szerintem lehet hogy a szitibájk boltban van győrben rs hez neked szénkefe mert ott aprilia márkakereskedés van..meg van egy csomó robogó cucc meg kiegészíttő is----de szerintem ha veszel 5000 ért egy bontott önindytót akkor az tutira jó lesz...meghát mire bejössz győrbe azis belekerül neked vagy 3 000ftba plusz szénkefék....sajna nemtok többet ennél----vagy egy győri motorost kell megkérdezni.....bemésza a győr és környéki motorosok topicba és megkérdezed őket hogy hol van a baros ut körül valahol....biztosan tudnak segítteni..
Hát fogok tervezni menni györbe megint,,csak igy hogy Baros utt kis utca hát azé :) és valami üzlet neve van ? meg ott Rs be van biztos akkor szénkefe .)
szia baku.....
győrben vagy egy bolt a barros ut melletti kis utcában ahol annyi szénkefe van amennyit csak akarsz...ha arra jársz----
közelebb nemtudok....
a fordszámmérő hátuljába megy a spirál egyszerűen kézzel letekerhető. Letekered. Látod a spirál végét a spirálházban. Indítózol, ha forog a vége akkor vagy csak kicsúszott az órából, vagy az órán belül van baj. Ha nem forog akkor megpróbálod kihúzni a spirált a házából, ha kijön akkor a végén szakadást fogsz látni és újat veszel. Ha eddig sincs semmi megállapítás, akkor követed a spirálházat a blokkig. Ott a csatlakozásnál szintén letekered mint fennt az óránál. A csatlakozásból kiáll a forgórész amit indítózásnál látnod kellene, hogy forog. Indítózz, nézd meg forog-e, ha nem akkor fordulatszámkihajtást kell megnézni. Olaj le, dekni le.
aprilia rs 125 rotax 122 alaplapok és feszszabájzók eladók...5000 per db... gabor8181@freemail.hu és egyéb aprilia alkatrészek....pl af1 hez is váltó 1000ft kuplungkiemelő 1000ft stb stb
Olcsóbban sajna nmtudom odadni,mer tényleg gyönyörű állapotúak,ha utána nézel(www.r17.hu-n) láthatod h csak a hátsó gumi új ára akciósan is:32.000ft, és akkor még hol van az első? esetleg annyiba tudok segíteni h a postaköltséget elengedem és akkor az neked ingyen lessz. Magyarán a 2gumit kell kifizetned a postaköltséget( 2000ftot) pedig én állom.
győrben vagy egy bolt a barros ut melletti kis utcában ahol annyi szénkefe van amennyit csak akarsz...ha arra jársz----
közelebb nemtudok....
Valahogy így
Adatok amik kellenek: Pontos név,település(utca,házszám),irányítószám
A Conti 2009.29.heti, a dunlop pedig 2008as
van 1 130-as is ami oylan 95%
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232