Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekel ? mert akk csisnálok egyenként képet írd le mi kell és arról csinálok
ByFzr nekem elektromos a fordulat szám mérőm! És van egy kék egy zöld és egy lila/fehér kábelem! De örülnék én is ha spirálos lenne! :P
Baross Gábor kiemelkedő alakja volt a Magyar történelemnek.
Szerintem autóvillamossági boltba kapsz mert ők újítanak fel önindítókat is.Én Győri vagyok tudok pár boltot ha érdekel
feltétlenül vigyél mintát amekkaora kell neked....hogy esetleg ha tudnak adni hasonlót ami nagyobb akkor tudsz belölle faragni köszörüvel.....méretre!
csak azt tudom hogy a baros ut mellett van pár méterre egy kis utcában----kb 12 évvel ezelőtt vettem ott....nemtudom h hol van már----de amugy szerintem lehet hogy a szitibájk boltban van győrben rs hez neked szénkefe mert ott aprilia márkakereskedés van..meg van egy csomó robogó cucc meg kiegészíttő is----de szerintem ha veszel 5000 ért egy bontott önindytót akkor az tutira jó lesz...meghát mire bejössz győrbe azis belekerül neked vagy 3 000ftba plusz szénkefék....sajna nemtok többet ennél----vagy egy győri motorost kell megkérdezni.....bemésza a győr és környéki motorosok topicba és megkérdezed őket hogy hol van a baros ut körül valahol....biztosan tudnak segítteni..
Hát fogok tervezni menni györbe megint,,csak igy hogy Baros utt kis utca hát azé :) és valami üzlet neve van ? meg ott Rs be van biztos akkor szénkefe .)
szia baku.....
győrben vagy egy bolt a barros ut melletti kis utcában ahol annyi szénkefe van amennyit csak akarsz...ha arra jársz----
közelebb nemtudok....
a fordszámmérő hátuljába megy a spirál egyszerűen kézzel letekerhető. Letekered. Látod a spirál végét a spirálházban. Indítózol, ha forog a vége akkor vagy csak kicsúszott az órából, vagy az órán belül van baj. Ha nem forog akkor megpróbálod kihúzni a spirált a házából, ha kijön akkor a végén szakadást fogsz látni és újat veszel. Ha eddig sincs semmi megállapítás, akkor követed a spirálházat a blokkig. Ott a csatlakozásnál szintén letekered mint fennt az óránál. A csatlakozásból kiáll a forgórész amit indítózásnál látnod kellene, hogy forog. Indítózz, nézd meg forog-e, ha nem akkor fordulatszámkihajtást kell megnézni. Olaj le, dekni le.

Valahogy így
Starterba szénkefét hollehetne venni ? valaki tudna segiteni ? ?
Hello Érdeklődnék hogy tudtok e abban segíteni hogy az rsemben a fordulatszám mérő mért nem működhet? Hogy bírnám le tesztelni hogy jó e?
aprilia rs 125 rotax 122 alaplapok és feszszabájzók eladók...5000 per db... gabor8181@freemail.hu és egyéb aprilia alkatrészek....pl af1 hez is váltó 1000ft kuplungkiemelő 1000ft stb stb
Valakinek nincs eladó kerékcsapágya? Első-hátsó kellene ami 4db. A 3 küllős felnibe való kellene.
megoszthatod itt fórumon is az adatokat, vagy ha nemakarod közzétenni itt akkor küld el e-mailbe: petya0140@citromail.hu-ra
Nem jött E-mail. !
Az RS 250-esen Lévő Első Féknyergeket Át lehet tenni a 125-ösre ?
küldjem itt az adatokat ?
Igen cak-pakk 30 a 2db, és akkor én állom a postaköltséget.
Adatok amik kellenek: Pontos név,település(utca,házszám),irányítószám
VALAKINEK eladó,, Aprilia rs 125 KOMPLETT HÁTSÓ ÜLLÉS JÓ ÁLLAPOTBA eladó ? 1998 as ra kellene
Akkor egy 30 ér a kettöt, ,, mik fognak kelleni adatok ? még ma megprobalok beszélni haveromal
csáó nekem is van első gumim (dunlop qualifier 110/70), 2006os, jól tapad, 2mm mintával középen. (még pár1000km-t elmegy). 4000Ft
Km-re nmtudom h mennyit futott,de nagyon szép állapotúak!
A Conti 2009.29.heti, a dunlop pedig 2008as
Akk jólvan ,még szólok haveromank hogy lesz hozzá rendelve dolog ,, és mikori gumik amugy ? menyi km futott?
nekem vannak gumijaim ha érdekel!
van 1 130-as is ami oylan 95%
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Olcsóbban sajna nmtudom odadni,mer tényleg gyönyörű állapotúak,ha utána nézel(www.r17.hu-n) láthatod h csak a hátsó gumi új ára akciósan is:32.000ft, és akkor még hol van az első? esetleg annyiba tudok segíteni h a postaköltséget elengedem és akkor az neked ingyen lessz. Magyarán a 2gumit kell kifizetned a postaköltséget( 2000ftot) pedig én állom.