játszál vele, mozgassad piciket amíg nagyjából a helyére nem megy aztán egy kis erővel már a helyére is megy.
A rugóbeakasztásra van egy "célszerszám" kb egy T betűt képzelj el aminek az alja egy kampó. kampóba beakasztod a rugót és elkezded húzni mint állat a T szárnál, esetleg még megvezetheted egy erősebb csavarhúzóval, amin végigszalad a rugó és bemegy a helyére.
néha elsőre megy néha kicsit játszani kell vele
Én is igy voltam ezzel, mondtam apámnak csinálja meg míg nemvagyok otthon, de azt monta h lehetetlen feltneni. Kimentem, na mondom én most megmutatom a világnak és csodák csodák csodájára sikerült :D Úgy csináltam, hogy fogtam egy kalapácsot, arra rátekertem 4 drótot és a végét "összekötöztem" , beakasztottam a rugót a blokkhoz és a rugóba meg ráakasztottam a drótot, aztán erőből elkezdtem húzni és vagy 5 perc kellet, de rá tudta, tenni...délutáni edzésnek jó volt...:D:D sok sikert és bocs a regényhez :D
rs 125 höz...rotax 122 alaplapok feszszabájzók eladók.....plusz az összes aprilia cuccom....váltó stb egyéb alkatrészek....vázhoz is stb...összesen 20 000ft gyujtások külön 5000ft per db--
gabor8181@freemail.hu
19000 kmnél, gyári dugóval ha normális olajjal ment és tiszta légszűrővel akkor a hengerbe max 0.005 mm kopás szokott lenni, szóval még szinte alapméret. meg kell mérni és 0.03-0.04 illesztéssel összerakni.
Én pl úgy szoktam h beakasztom a rugót a rezóba, és a kis tartófülbe, és csak azután kezdem el felcsavarozni a csonkra, és úgy könnyebben megy
legalábbis nekem ez a taktikám:D nemtudom más mire esküszik:D
Sziasztok valaki nem tudna nekem mondani egy gyári dugó méretet? mert felújítás előtt állok és azt szeretném még kérdezni hogy eddig a gyári dugóval 19000 km-t mentem és ez okozhatja azt hogy csak 130-at megy? meg a henger nem-e tágult ki pár milliméterrel és így már a gyárinál nem-e kell nagyobb henger bele?
Hali. Nekem egy 50-s Rs-m van. Érdekelne engem nagy méretű aprilia felirat. Vagy Rs. Az oldalsó idomra, mert a gyárit leszedem. Akinek van vagy tud, azt kérem jelezzen vagy linkeljen. Kösszi.
Szurkoljatok !