Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan az új kerék SKACOK !

Szurkoljatok !
Hello érdekelne engem Rotax 122 henger reális áron köszi...
Tekerem én a karbin azt a csavart de nekem nem változik semmi se.
Nekem 70 korul szokot lenni altalába 80 an nagyon ritkán volt
Na sikerült, nekem is egy drótos módszerrel :D
játszál vele, mozgassad piciket amíg nagyjából a helyére nem megy aztán egy kis erővel már a helyére is megy.

A rugóbeakasztásra van egy "célszerszám" kb egy T betűt képzelj el aminek az alja egy kampó. kampóba beakasztod a rugót és elkezded húzni mint állat a T szárnál, esetleg még megvezetheted egy erősebb csavarhúzóval, amin végigszalad a rugó és bemegy a helyére.
néha elsőre megy néha kicsit játszani kell vele
rs 125 Mi lenne az ideális működési hőmérséklet ?
nekem csak uj kell de még nem bisztos hogy kell lehet hogy eladom amugy 94-es!
igy néz ki
Aprilia af-1 125 alkatérszek eladók fesszszabályzó, főtengely új mazucchelli hajtókarral ,csapágyak, idomok villák,fékek,karbik stb. Bármi kérdésed van: norbika01@postafiok.hu
milyen évjáratu a tzr-ed?Lehet,hogy tudnék egy eladót.
Én is igy voltam ezzel, mondtam apámnak csinálja meg míg nemvagyok otthon, de azt monta h lehetetlen feltneni. Kimentem, na mondom én most megmutatom a világnak és csodák csodák csodájára sikerült :D Úgy csináltam, hogy fogtam egy kalapácsot, arra rátekertem 4 drótot és a végét "összekötöztem" , beakasztottam a rugót a blokkhoz és a rugóba meg ráakasztottam a drótot, aztán erőből elkezdtem húzni és vagy 5 perc kellet, de rá tudta, tenni...délutáni edzésnek jó volt...:D:D sok sikert és bocs a regényhez :D
Köszi ezt én is kipróbálom :)

A vázbol kivettem a merevitőt ami a hengert is tartja és nem igazán tudom visszatenni mert nagyon feszűl...
Rs 125-nél mi lenne az ideális menetközbeni vízhőmérséklet ?
rs 125 höz...rotax 122 alaplapok feszszabájzók eladók.....plusz az összes aprilia cuccom....váltó stb egyéb alkatrészek....vázhoz is stb...összesen 20 000ft gyujtások külön 5000ft per db--
gabor8181@freemail.hu
19000 kmnél, gyári dugóval ha normális olajjal ment és tiszta légszűrővel akkor a hengerbe max 0.005 mm kopás szokott lenni, szóval még szinte alapméret. meg kell mérni és 0.03-0.04 illesztéssel összerakni.
Én pl úgy szoktam h beakasztom a rugót a rezóba, és a kis tartófülbe, és csak azután kezdem el felcsavarozni a csonkra, és úgy könnyebben megy
legalábbis nekem ez a taktikám:D nemtudom más mire esküszik:D
Srácok ti a kipufogó rugóját, hogy szoktátok vissza akasztani mert nekem eddig ez egy lehetetlen küldetésnek tűnik.
Sziasztok valaki nem tudna nekem mondani egy gyári dugó méretet? mert felújítás előtt állok és azt szeretném még kérdezni hogy eddig a gyári dugóval 19000 km-t mentem és ez okozhatja azt hogy csak 130-at megy? meg a henger nem-e tágult ki pár milliméterrel és így már a gyárinál nem-e kell nagyobb henger bele?
Google a barátod. "motormatrica"
Hali. Nekem egy 50-s Rs-m van. Érdekelne engem nagy méretű aprilia felirat. Vagy Rs. Az oldalsó idomra, mert a gyárit leszedem. Akinek van vagy tud, azt kérem jelezzen vagy linkeljen. Kösszi.
siberrel 1 vonalban van az alapjárati csavar
Az alapjáratot hol tudom magasabra venni? Egy csavart találtam az oldalán de Mintha arra valaki azt mondta hogy a dússágot állitja
Hat akkor nemtudom.. Lehet valami nemoke..:/
féktárcsa már nincs meg de a féknyerget megkell néznem